"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 11 mai 2010

Discurs fulminant în Parlamentul European

" Domnule preşedinte, Onoraţi colegi, Aşa după cum ştiţi, România cunoaşte în această perioadă o criză politică fără precedent - care se adaugă la criza economică şi socială. Există riscul unor mari convulsii sociale, generate de sărăcia extremă şi de proliferarea structurilor de tip mafiot. În aceste zile se pregăteşte o uriaşă fraudă electorală.
E vorba de alegerile pentru funcţia de preşedinte al României, care urmează să se desfăşoare la 22 noiembrie. Toate alegerile din România au fost fraudate, dar jaful care se pune la cale acum e inimaginabil. Eu nu acuz pe nimeni, dar au fost create şi perfecţionate mecanisme ale fraudei absolut scandaloase: sondaje de opinie mincinoase, turism electoral, liste suplimentare, voturi anulate ale oamenilor vii şi voturi valabile ale morţilor, imense sume de bani şi produse pentru mituirea cetăţenilor săraci, convingerea părinţilor prin mituirea copiilor din şcoli, frauda pe calculator şi multe alte ilegalităţi. Salvaţi România! SOS Poporul Român! Instituţiile Consiliului Europei şi, în primul rînd, Parlamentul European, au datoria morală să ajute o ţară membră să nu iasă de pe orbita civilizaţiei! Nu lăsaţi Mafia din Balcani să dinamiteze proiectul generos al Europei Unite! Trag acest semnal de alarmă fiindcă instituţiile Uniunii Europene reprezintă ultima speranţă a Poporului Român. Vă mulţumesc."

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
(Discursul a fost rostit în hemiciclul de la Bruxelles
miercuri, 7 octombrie 2009)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu