"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 11 mai 2010

Liderul PRM a rostit la Bruxelles un nou discurs memorabil

" Doamnelor şi domnilor, mulţumesc celor aproape 500 de colegi ai noştri care au dat, ieri, un vot zdrobitor împotriva folosirii cianurii în minerit. Cînd zicem cianură, zicem moarte. Acest vot categoric ne face nouă, românilor, un mare bine. În Transilvania se află unul dintre cele mai mari zăcăminte naturale din lume. Oamenii de ştiinţă apreciază că e vorba de 300 de tone de uraniu, de o mare puritate, de 800 de tone de aur, de 2.000 de tone de argint şi de imense cantităţi de alte metale şi elemente rare.
O Mafie lacomă, autohtonă şi transnaţională, dă tîrcoale acestor bogăţii, făcînd o propagandă din ce în ce mai agresivă, în care abundă minciunile cele mai ridicole. Folosirea cianurii ar fi provocat un dezastru colosal: otrăvirea mediului înconjurător, dinamitarea a 4 munţi, distrugerea a 9 cimitire şi demolarea a 8 biserici creştine, dar şi dispariţia a 1.700 de kilometri de galerii romane, fiind şterse de pe faţa pămîntului ruinele cetăţii romane Alburnus Maior, o comoară arheologică descrisă de UNESCO drept "un patrimoniu cultural unic în lume". Europei i-a fost de ajuns un Cernobîl, nu îi mai trebuie altul! " (Aplauze)

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
(Discursul a fost rostit în plenul Parlamentului European, Bruxelles, joi, 6 mai 2010)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu