"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 mai 2010

PRM cere demisia pe caz de boală a lui Traian Băsescu, care e incapabil să-şi continue mandatul

Avînd în vedere starea de sănătate din ce în ce mai proastă a lui Traian Băsescu, care se află în incapacitate de a-şi exercita mandatul, Partidul România Mare cere demisia acestuia din funcţia de preşedinte al României - funcţie pe care, oricum, o ocupă ilegal, prin fraudă. Nu dorim să rememorăm toate fazele bolii acestui personaj, de-a lungul ultimilor 5 ani, ci doar ceea ce s-a întîmplat de la începutul acestui an şi pînă acum. 1) Astfel, la 8 ianuarie 2010, Traian Băsescu s-a deplasat, în mare secret, cu un avion particular, închiriat de la o companie cipriotă, în Nordul Italiei, la Bolzano. A doua zi, în zori, a fost supus unui control medical amănunţit, rezultatele acestuia fiind extrem de proaste. După cîteva zile, un medic de la acel spital a sosit la Bucureşti, i-a făcut o serie de injecţii pentru oxigenarea sîngelui, dar efectele secundare au fost îngrijorătoare şi s-a renunţat la această terapie.
2) În perioada 20-25 ianuarie, o echipă mixtă, formată din 3 ofiţeri SPP şi 1 ofiţer SIE, a efectuat o expediţie de-a dreptul halucinantă, în Indonezia, deplasîndu-se cu acelaşi avion particular cipriot. Dacă ofiţerul SIE a avut drept misiune găsirea numitului Nicolae Popa (de la FNI), prieten şi partener de afaceri al lui Omar Hayssam, precum şi identificarea unui cont secret, pe care arabul îl are într-o bancă din Insula Bali iar Băsescu încearcă să pună mîna pe bani - delegaţia ofiţerilor SPP a avut ca sarcină prezentarea Dosarului Medical al lui Băsescu. Aceşti 3 ofiţeri SPP au vizitat clinicile "New Life Dr. Arthur E. Ardagh" şi, respectiv, "Global Doctor International Medical Center". Unul dintre medicii care au văzut analizele lui Băsescu se numeşte Abid Nazir. De asemenea, echipa SPP a vizitat şi o serie de vraci din suburbiile Capitalei indoneziene. Rezultatele sînt fără nici o speranţă.
3) După veştile proaste pe care i le-au dat medicii italieni şi indonezieni, Pacientul Naţional a apelat şi la medicii basarabeni. El s-a folosit de vizita pe care a efectuat-o în perioada 27-28 ianuarie 2010, în Republica Moldova, sau poate această vizită a fost aranjată doar ca pretext al urgenţelor sale medicale. Astfel, în cel mai mare secret cu putinţă, miercuri noaptea, Băsescu a fost consultat de un important personaj al medicinei din spaţiul ex-sovietic, prof. dr. Ghenadi Markov. Acesta este proprietarul Clinicii Virus, situată în localitatea siberiană Novosibirsk, care a tratat, de-a lungul timpului, importante personaje ale lumii politice din URSS şi ale actualei clase politice ruseşti şi internaţionale. Consultaţia medicală şi analizele s-au desfăşurat într-un cabinet şi laborator puse la dispoziţia echipei de către Spitalul Clinic Chişinău, în aripa rezervată demnitarilor, şi au fost programate, de mai mult timp, chiar de preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu. În Clinica din Novosibirsk, doctorul Ghenadi Markov face o serie de tratamente şi proceduri medicale experimentale pentru diverse forme de cancer, dar acestea nu sînt recunoscute de mediile medicale ruseşti sau mondiale şi nici nu sînt omologate. De asemenea, Ghenadi Markov este şi inventatorul unor aparate folosite în cadrul acestor proceduri medicale. Conform informaţiilor noastre, dr. Ghenadi Markov este acelaşi personaj care a încercat să îl trateze (fără succes) pe Dan Iosif, stins din viaţă la Clinica din Novosibirsk, în 2007. În urma consultaţiei, dr. Ghenadi Markov i-a recomandat lui Băsescu începerea, de urgenţă, a unei proceduri medicale proprii, tratament care, în prima fază, poate fi făcut ambulatoriu. Dacă Traian Băsescu se hotărăşte să urmeze tratamentul doctorului Markov, în cea de-a doua fază el va trebui să stea internat în clinica din Siberia, unde va fi supus unor şedinţe de tratament cu unul dintre aparatele medicale care se găsesc numai aici. Sursele noastre ne-au informat că medicul siberian i-a făcut bolnavului şi nişte pase bioenergetice, după care acesta s-a simţit rău şi a vomat. Situaţia e disperată şi deznodămîntul e mai aproape decît se crede.
4) Teribila boală de care suferă Băsescu îşi pune amprenta, din ce în ce mai grăitor, pe comportamentul şi prestaţia sa. E vorba de stări de somnolenţă care alternează cu o irascibilitate şi violenţă ce frizează nebunia, care îi îngrozesc, efectiv, pe cei din jurul lui. La 24 ianuarie, de pildă, l-a înjurat groaznic şi a vrut să-l lovească cu pumnul pe un tînăr care, chipurile, i-ar fi suflat eronat ceea ce trebuia să spună asistenţei îngheţate. Ne pare rău că presa se limitează doar să constate gafele teribile pe care le face acest Băsescu, punîndu-le pe seama confuziei, sau a faptului că e distrat. Atunci cînd zici, de două ori consecutiv, Unirea Principatelor de la 1959, cînd zici, tot de două ori, că te duci la Kabul (Capitala Afganistanului), iar nu la Cahul (în Basarabia), cînd îl faci pe Voievodul Neagoe Basarab să domnească între anii 1412 şi 1421, deci cu 100 de ani mai devreme, cînd zici că Liviu Negoiţă e primarul Sectorului 4, şi nu al Sectorului 3, dar îl propui ca premier, în fine, cînd nu te mai poţi concentra şi nu eşti în stare nici măcar să citeşti un text - e clar că nu eşti distrat, ci nu te mai ajută creierul. Creier care, la Băsescu, e terci.
Iată de ce noi considerăm că este mai bine pentru toţi, în primul rînd pentru Traian Băsescu, ca el să-şi dea demisia şi să-şi vadă de sănătate. Fiindcă toată luna ianuarie s-a irosit numai cu aşa ceva. Ce va fi în următoarele luni, ale unui an, să nu uităm, cu mari dificultaţi, generate de criza economică-financiară şi de şomajul devastator? Poate Băsescu să facă faţă unor asemenea solicitări, care cer o minte limpede, discernămînt, putere de muncă? El nu-şi poate purta singur de grijă, lui însuşi, darmite să mai aibă grijă de ţară. Am spus-o şi o repet: ne e milă de el, dar mai milă ne e de ţara asta, fiindcă, în felul acesta, cu un om iresponsabil în fruntea ei şi cu o "gaşcă nebună", după chipul şi asemănarea lui, se prăbuşeşte în haos. Atunci cînd zăpăceşti, zi de zi, şi Istoria, şi Geografia - te duci şi te culci, fiindcă te faci de rîsul lumii şi arunci ţara în prăpastie. Absolut scandaloasă tăcerea laşă a Ministerului Sănătăţii şi Academiei Române, cărora le-am solicitat, nu numai ca preşedinte de partid, ci şi ca membru al Parlamentului European, elaborarea şi publicarea unui Raport asupra bolii lui Traian Băsescu. Pentru simplul motiv că starea de sănătate a unui şef de Stat sau prim-ministru este o problemă de siguranţă naţională. Ce aşteptaţi să mai facă Băsescu, domnilor? Să apese, în bezna minţii sale, sau în cădere, pe butoanele dispozitivelor de rachete ale acestei ţări care, să nu uităm, e membră NATO. Şi găzduieşte şi o importantă bază militară americană pe malul Mării Negre. Vă lăsaţi amăgiţi de faptul că s-a dus în pelerinaj la Cimitirul de la Ţiganca, aşezare pe care a confundat-o, probabil, în aburii creierului său, cu "Ţiganca asta împuţită"? Nu vă daţi seama că vă asumaţi o grea răspundere faţă de prezentul şi viitorul acestei ţări, pentru care veţi plăti o dată şi o dată? Avem un precedent în urmă cu 10 ani: Boris Elţîn, care, deşi nu era nici pe departe atît de bolnav ca Traian Băsescu, a fost obligat de cei din jurul său se retragă, din motive medicale.
În concluzie, PRM cere, din nou, demisia pe caz de boală a lui Traian Băsescu, ocuparea, interimară, a fotoliului de la Palatul Cotroceni de către preşedintele Senatului (conform Constituţiei) şi organizarea, în următoarele luni, a alegerilor prezidenţiale anticipate. În caz contrar, Băsescu trebuie suspendat de Parlament. O cere Interesul Naţional.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 29 ianuarie 2010)
Copyright Tricolorul
http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3451&edition_id=130&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu