"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 mai 2010

Traian Băsescu a ajuns la mîna ruşilor: contra sumei de 2.000.000 de euro a fost adusă la Bucureşti vindecătoarea Djuna Davitaşv

Partidul România Mare trage un semnal de alarmă cu privire la secretomania de-a dreptul paranoică instaurată în jurul bolii lui Traian Băsescu. După o serie de tentative nereuşite de a se trata de teribila maladie de care suferă - în Italia, Austria, China, Indonezia, Republica Moldova - acesta a adus-o în România pe cunoscuta Djuna Davitaşvili. Fireşte că nimeni nu poate băga mîna-n foc, pentru că totul e învăluit într-un mister tenebros, dar sursele noastre din Serviciile Secrete ne-au relatat că, marţi seara, pe Aeroportul Băneasa, a aterizat avionul de 38 de locuri, închiriat pentru uzul lui Băsescu, de la o companie cipriotă, în care se afla o femeie de cca. 60 de ani, scundă, brunetă, care vorbeşte ruseşte şi e însoţită de un medic de la o clinică din Siberia. Ea a fost cazată la vila de protocol unde locuieşte Băsescu şi încă de a doua zi dimineaţa a început să-i facă acestuia tratamentul bioenergetic. În primele momente, Băsescu a leşinat, situaţie în care soţia lui s-a speriat şi a ieşit din cameră. Apoi, pacientul şi-a revenit şi a afirmat că se simte ceva mai bine. Fiecare şedinţă de bioenergie durează între 15 şi 20 de minute. Djuna Davitaşvili e asistată de un colaborator al medicului Ghenadi Markov, şeful Clinicii Virus, din Novosibirsk. La şedinţele de terapie asistă şi un fost ofiţer SIE, transferat între timp la SPP, care serveşte ca interpret de limbă rusă.
Evghenia Davitaşvili, zisă şi Djuna, e gruzină de origine. Ea s-a născut în anul 1949, în ţinutul siberian Armavia. În anii '70-'80, ea l-a tratat pe Leonid Brejnev, care în nici un caz nu suferea de cancer, ci de scleroză. Drept mulţumire, acesta a făcut-o general-colonel de KGB, probabil şi pentru a o determina să păstreze secretul. Ulterior, ea s-a ocupat şi de sănătatea lui Mihail Gorbaciov. Dacă ar fi fost în stare să trateze cancerul, ar fi vindecat-o pe Raisa Gorbaciova, dar aşa ceva nu s-a întîmplat şi nevasta liderului de la Kremlin a murit. Surse din Serviciile Secrete ne-au relatat că Djuna a fost convinsă să iasă din izolarea pe care i-a impus-o o tragedie de familie (acum cîţiva ani i-a murit băiatul) şi să vină la Bucureşti la insistenţele unui discipol al ei, Albert Ignatenko. Acesta a fost general URSS, ucrainian de origine, prieten cu Traian Băsescu încă de pe vremea cînd acesta era securist la Anvers. Numitul Ignatenko a fost văzut în preajma lui Băsescu în anul 2004 şi se pare că nu e străin de prăbuşirea lui Theodor Stolojan, ceea ce a determinat retragerea acestuia din cursa pentru Preşedinţie şi înlocuirea lui de către marinarul out-sider. Aceleaşi surse ne-au precizat că, la începutul anilor '90, s-a apelat la această femeie pentru a-l trata pe generalul Ştefan Guşă, dar efectele au fost nule, întrucît nici o formă de cancer nu s-a vindecat, vreodată, prin bioenergie.
Fine del primo tempo.
Şi acum, partea a doua a acestei istorii atît de stranii, care începe cu Aliodor Manolea şi se termină cu Djuna Davitaşvili. Asta, ca să vadă lumea cine conduce România şi la ce nivel de obscurantism se află. Pentru a arăta opiniei publice ce bine se simte el, Traian Băsescu şi-a comandat pentru mîine, 6 februarie, o ieşire în public. E vorba de sărbătorirea a 20 de ani de cînd Institutul de Marină Civilă din Constanţa s-a desprins din Institutul "Mircea cel Bătrîn", devenind, ulterior, Universitatea Maritimă. Iată o NOTĂ pe care am primit-o în cursul acestei dimineţi, pe o filieră verificată, citez: "Aproape întreg dispozitivul SPP de sub conducerea generalului Alexandru Burian s-a deplasat azi la Constanţa cu misiuni specifice privind organizarea vizitei lui Băsescu la Universitatea Maritimă Constanţa, unde acesta vrea să facă un show prezidenţial de proporţii, pentru a demonstra tuturor că este sănătos tun. Măsurile de securitate sînt la cel mai înalt nivel, similare cu cele luate cu prilejul vizitei Papei Ioan Paul al II-lea, în 1999, sau la Summitul NATO în 2008, la Bucureşti. Încă de vineri dimineaţă agenţi sub acoperire au împînzit oraşul pentru a observa starea de spirit a locuitorilor. Capacele de pe gurile de canalizare ale arterelor principale au fost sudate de salariaţi ai regiilor de apă şi termoficare, monitorizaţi atent de ofiţeri SPP, chipurile pentru a dejuca vreun atentat terorist (?!). Tot sub supravegherea atentă a acestora, organizaţia locală a PD-L triază atent liste de membri portocalii, care vor fi duşi în incinta instituţiei de învăţămînt să aplaude discursul lui Băsescu. Sursele noastre ne-au spus că, iniţial, pe lista invitaţilor la sărbătoare figura şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, absolvent, şi el, al aceleiaşi instituţii de învăţămînt, dar autoinvitarea lui Băsescu l-a scos din cărţi. Anularea invitaţiei lui Radu Mazăre a fost cerută de staff-ul prezidenţial, care supervizează atent organizarea manifestării, pregătită în cele mai mici amănunte, de la studenţii ce urmează să umple aula, pînă la baia de mulţime de afară. Traian Băsescu se pare că se va opri şi în localitatea Basarabi, pentru a-i face o vizită mamei. Pe perioada acestei vizite, traficul în localitate va fi oprit. Alaiul prezidenţial va fi secondat, discret, şi de echipa de vraci aduşi din Rusia, pentru a putea interveni în cazul în care lui Băsescu i se va face rău" - am încheiat citatul.
În concluzie, România e condusă de un individ extrem de bolnav, ca să nu spunem chiar muribund. Încă o dată, PRM cere demisia, pe caz de boală, a lui Traian Băsescu. Este şi spre binele lui, şi spre binele ţării.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 5 februarie 2010)
Copyright Tricolorul


http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3617&edition_id=136&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu