"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 mai 2010

Traian Băsescu s-a tîrît pînă la Bruxelles cu un dublu scop: conturile bancare şi consultul oncologic

1) Partidul România Mare a fost şi rămîne singura formaţiune autentică de Opoziţie. În ciuda blocajului mediatic permanent şi a diversiunii de a fi consideraţi un partid mic şi neparlamentar, care nici nu ar mai conta - românii ne percep, tot mai mult, ca pe singura salvare a acestei ţări. Nu ne este uşor, desigur, fiindcă sîntem săraci şi se încearcă sufocarea noastră financiară, ca şi evacuarea din sediul central, prin tot felul de tertipuri josnice, pentru care cei implicaţi vor plăti, cu vîrf şi îndesat.
Am să vă dau un singur exemplu: Mafia de la RAAPPS a fost dată în judecată de noi, pentru abuz şi fals în acte publice, fiindcă ne-a cerut să predăm acest imobil unui pretins proprietar, urmaş al numitului Nicolae Caranfil, ministrul Aviaţiei pe timpul dictaturii regale; printr-un concurs de împrejurări, noi am intrat, însă, în posesia unor documente şi informaţii zdrobitoare, din care reiese că Nicolae Caranfil a fugit din ţară, fiind condamnat, după 1944, ca trădător de ţară şi i s-a confiscat averea; mai mult decît atît, imobilul din Str. Emile Zola nr. 2, unde se află acum sediul PRM, nu a fost, niciodată, al lui, ci al unei familii pe nume Wolf, de la care l-a confiscat Statul în anul 1959; casa familiei Caranfil s-a situat în vecinătate, pe Aleea Modrogan. Iată numai cîteva probe în virtutea cărora bandiţii de la RAAPPS vor intra în puşcărie, mai devreme sau mai tîrziu - procesul a fost programat în luna octombrie.Noi, cei de la PRM, vom rezista. "La barza chioară îi face Dumnezeu cuib" - sună un proverb românesc. Tot mai multă lume se înscrie în PRM. În privinţa acelora pe care i-am exclus noi, în ultima vreme - cum sînt cei 3 foşti consilieri municipali Bucureşti, Victor Iovici, Nicuşor Stan şi Adrian Roşeţi, precum şi Ion Nuică, de la Rm. Vîlcea - treaba e foarte clară: au pactizat cu duşmanii ţării noastre, încercînd să pună PRM-ul la picioarele de "raţă pitică" ale lui Traian Băsescu. Au fost avertizaţi, în repetate rînduri, să înceteze acţiunile acestea, să-şi vadă de treabă, să nu mînjească blazonul curat al acestui partid, dar n-am avut cu cine vorbi, ciocoii tot ciocoi, ahtiaţi după bani. La momentul potrivit, voi dezvălui toate ilegalităţile săvîrşite de numitul Victor Iovici sub aripa protectoare a lui Adriean Videanu, unul dintre cei mai neruşinaţi infractori şi mincinoşi pe care i-am văzut în viaţa mea. Am fost şi am rămas un luptător şi cei care cred că eu mă sperii de schelălăitul lor nu mă cunosc - mai rău fac, iar românii pe mine mă cred. Aşadar, continuă curăţenia de primăvară în PRM. E dreptul nostru. "Albinele nu se amestecă cu alte gîngănii" - scria Eminescu. Noi nu mergem la furat cu hoţii şi banda de răufăcători a lui Băsescu va da socoteală foarte curînd.
2) Am pomenit de acest Băsescu. Ţineţi minte prima frază a Manifestului Partidului Comunist, scris de Marx şi Engels în 1848: "O stafie cutreieră Europa"... Aşa şi cu fostul marinar, pe care parcă îl goneşte moartea de acasă, umblă de nebun, se tîrăşte, trage de el - ca să demonstreze ce? Că e sănătos? Nu e, şi asta a înţeles-o deja toată lumea, inclusiv străinătatea, care, cînd îl întîlneşte, îl întreabă cum stă cu boala, ceea ce îl enervează cumplit. Practic, toate deplasările pe care le-a făcut Băsescu peste hotare, de la începutul anului şi pînă acum, au avut un scop medical ascuns: şi la Bolzano (în Italia), şi la Baden Baden, şi la Strasbourg, şi la Bruxelles, şi la Chişinău, şi la Tokyo, şi escala de 4 ore, la Beijing, şi, din nou, la Bruxelles. Totul pe ascuns, hoţeşte, şi pe bani publici! De ce secretomania asta tipică unui comportament de infractor, care se furişează, se deghizează, se ascunde? Avem de-a face cu un caz fără precedent, care va fi studiat, cu siguranţă, ca o mostră de patologie a Istoriei. Aşa după cum se ştie, există "Oameni ai lui Dumnezeu" şi "Oameni ai Dracului". Acest Băsescu face parte din ultima categorie, e un "Om al Dracului" - de la modul cum arată pînă la maniera în care se poartă. Intenţia lui este de a face un transplant de ficat la aceeaşi clinică unde a fost operat solistul trupei Iris, Cristi Minculescu. Dacă în cazul cîntăreţului transplantul a fost o soluţie realistă şi necesară - în ceea ce-l priveşte pe Băsescu totul e o nebunie, avînd în vedere că el are cancer cu metastaze şi, în această situaţie, transplantul n-are nici o valoare, fiind sortit eşecului. Mai mult, s-ar putea ca lui Băsescu să nu-i reziste nici inima.
Dar, iată şi explicaţia vîjîielii lui Băsescu la Bruxelles, chipurile, pentru a se întîlni cu Barroso. Aiurea, el avea altceva în cap, l-a băgat pe Barroso la înaintare, ca pe o perdea de fum, ca să-şi facă damblaua: boala lui şi banii, plus amanta. Am să reproduc o Notă Specială, pe care am primit-o azi-dimineaţă, de la nişte ofiţeri patrioţi, cărora nu le place minciuna, citez: "După încheierea dejunului de lucru pe care Traian Băsescu l-a avut cu preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, a urmat o întîlnire cu o echipă de 3 medici de la centrul de cercetări medicale ce funcţionează pe lîngă Universitatea Catolică din Leuven. Acesta este unul dintre cele mai importante centre medicale de cercetare în domeniul cancerului ficatului şi, conform informaţiilor noastre, deţine cea mai mare bancă de potenţiali donatori de ficat pentru transplant din Europa. Centrul din Leuven întreprinde, de mai multe zeci de ani, o serie de experimente în încercarea de a descoperi o metodă de tratare a acestei boli, considerată incurabilă. Pentru ca această nouă vizită medicală să fie ţinută secretă, medicii care s-au deplasat de la Leuven la Bruxelles l-au consultat pe Băsescu în vila din capitala belgiană care aparţine viitorului cuscru prezidenţial, fostul director din FPS, Gheorghe (Bebe) Ionescu, tatăl lui Bogdan Ionescu, zis SIDA. Încercările disperate ale lui Băsescu de a-şi trata în secret grava afecţiune care îi macină ficatul devin tot mai penibile. Pînă acum, operaţia de transplant de ficat i-a fost refuzată de două clinici germane (de la Baden şi Regensburg), dar Bolnavul Naţional face o nouă tentativă în Europa, pentru a-şi rezolva problema medicală, pe care nici măcar nu recunoaşte public că o are. Revenind la întîlnirea cu doctorii belgieni, aceasta a durat în jur de 45 de minute. Doctorii i-au făcut un examen fizic medical, i-au luat sînge pentru analize, s-au interesat cu privire la medicaţia la care este supus în acest moment pacientul şi au primit o copie a dosarului medical. Acesta conţine un istoric complet al analizelor făcute pînă acum şi toate demersurile efectuate în numeroasele încercări de ţinere sub control a nemiloasei afecţiuni. Un rezultat concret al acestei consultaţii urmează să îi fie transmis lui Băsescu în zilele următoare. Împreună cu rezultatele acestei ultime investigaţii, specialiştii belgieni îi vor comunica acestuia şi opinia lor despre posibilităţile de tratament.
Conform informaţiilor noastre, deplasarea Elenei Udrea la Bruxelles a avut şi alt scop decît acela ca nimfa blondă să-i fie prezentată preşedintelui Comisiei Europene. Înainte de decolarea avionului prezidenţial spre Bucureşti, Udrea s-a deplasat, împreună cu Băsescu, la una dintre băncile importante din Capitala belgiană, unde cei doi au avut nişte reglări ale conturilor secrete deţinute. Aşa cum se ştie, Elena Udrea este una dintre persoanele care manevrează, la ordinul lui Traian Băsescu, mari sume de bani colectaţi în conturile unor bănci din străinătate. Avem informaţii că cei doi au intrat, neînsoţiţi, într-o clădire în care, pe lîngă altele, îşi are sediul una dintre cele mai importante sucursale ale Băncii Credit Lyonnaise. Nimeni nu ştie ce au făcut cei doi în clădire, cca. 20 de minute. Poate a fost vorba de schimbare de administrator sau proprietar la unele conturi secrete, o plată consistentă care necesita două semnături (a proprietarului de cont şi a administratorului delegat) sau pur şi simplu cei doi au scos sumele deţinute în diverse depozite". - am încheiat citatul, repet, dintr-o Notă Specială pe care am primit-o în cursul acestei dimineţi. Din alte surse am mai aflat că prezenţa Elenei Udrea la Bruxelles a mai avut un scop: femeia respectivă, bolnavă şi de putere, şi de avere, l-a bătut la cap pe Băsescu să obţină prelungirea termenului pentru acordarea unor fonduri europene, chipurile, destinate Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. De asemenea, Adriean Videanu i-a cerut Elenei Udrea să vorbească şi pentru obţinerea de bani, mulţi bani, necesari firmei sale Marmosim, sumă pe care să o împartă ca fraţii, juma-juma. La plecarea spre Bucureşti, abuziva muiere a primit de la două persoane bijuterii, haine Chanel, genţi şi alte cadouri.
3) Deşi este într-un hal de nedescris, Băsescu pozează într-un individ vioi, care nu numai că dansează, dar şi botează! În nr. din 24 martie 2010, ziarul meu, "Tricolorul", a publicat un articol cu titlul "La propunerea bătrînei mafioate Minodora Ilie - Copilul Prinţului Paul va fi botezat de... Traian Băsescu (?!)". Iată un fragment din acel text, ca să înţeleagă toţi românii cine populează scena vieţii publice: " Minodora Ilie a înnebunit de tot! După ce l-a făcut Patriarh pe Daniel (zice ea), bătrîna mafioată din Piteşti cloceşte un «ou» de brontozaur: pur şi simplu, ei i-a trecut prin cap ideea să-i înrudească pe Prinţul Paul şi Traian Băsescu! Dar cum anume? Să se însoare Paul cu EBA nu se poate, fiindcă locul e ocupat de SIDA. Aşa că singura soluţie este ca băieţelul născut de Prinţesa Lia să fie botezat de Băsescu. Zis şi făcut! Imediat, Minodora şi Paul Lambrino au făcut demersurile necesare pe lîngă Băsescu. Care, la fel de rapid, a acceptat. Paul şi Traian s-au văzut pe 8 septembrie 2009, la Călăraşi, cu prilejul dezvelirii unei statui, şi probabil că atunci i-a încolţit lui Paul Lambrino ideea asta ticăloasă. Evident că, după o asemenea mişcare sinucigaşă, perechii Paul şi Lia i se vor închide toate uşile în nas. Fiecare parte are un calcul meschin:
a) Paul vrea să pună mîna pe nu mai puţin de 40.000 de hectare în jud. Suceava (fosta moşie regală Broşteni, care aparţinuse lui Nicolae, fratele lui Carol al II-lea, din cele 40.000 de hectare - 34.000 fiind pădure şi 6.000 fiind pămînt agricol). De altfel, Minodora Ilie i-a spus: «Vorbesc eu cu Gh. Flutur, le restituie imediat!».
b) Băsescu încearcă să iasă din izolare şi să intre, şi el, fostul beţiv, bişniţar şi securist, în «lumea bună».
Întrebat telefonic de ziarul nostru, Prinţul Paul ştiţi ce-a făcut? A dat în bîlbîială! Că să vorbim cu Minodora Ilie... Că să-i dăm 10 minute răgaz, să verifice (?!) etc." - am încheiat citatul. Acum, după o lună, se confirmă tot ceea ce am scris noi! Miercuri seara, pe cînd ieşeam pe poarta sediului PRM, şoferul Prinţului Paul a venit şi mi-a înmînat invitaţia la botez - aceasta este. Textul sună aşa: "ASR Prinţul Paul al României şi ASR Prinţesa Lia a României au bucuria să vă invite la încreştinarea fiului lor, Prinţul Carol Ferdinand al României. Excelenţa Sa, Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României, şi soţia sa, Doamna Maria Băsescu, ne vor face onoara de a fi naşii de botez ai micului Prinţ. Ceremonia va fi oficiată la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti, sîmbătă, 22 mai, orele 14,00. Recepţia va avea loc la Hotelul Intercontinental, Sala Rondă, orele 17,00. Din motive de securitate, invitaţia nu este transferabilă". Aşa cum se vede, petrecerea nu va mai avea loc la Hotelul Phoenicia (probabil din pricina dezvăluirilor noastre), ci la Hotelul Intercontinental, pe spinarea lui George Păunescu. Evident că n-am să onorez invitaţia. Nu de alta, dar, dacă vin eu - n-o să mai vină naşul, ştiut fiind faptul că Băsescu fuge ca dracul de tămîie cînd mă vede. Problema e alta: rezistă acest Băsescu pînă pe 22 mai?
4) Deşi e vai de capul lui, fiind chimizat şi ţinut artificial în viaţă, Băsescu nu renunţă, nici mort, la şmecherii şi "aroganţe". Astfel, miercuri după-amiază, el a vorbit, pe un telefon special, cu primarul arestat al Craiovei, Antonie Solomon. Băsescu i-a zis aşa prietenului său (arestat, să nu uităm, din ordinul lui Vasile Blaga): "Stai mă, liniştit, că faceam treaba. Ai văzut că şi cu Puiu s-a rezolvat. Vine Dan şi te scoate". Antonie Solomon a zis: "Eu nu mă plîng, dar e prea mult". Replica lui Băsescu: "Mai stai, că dă bine...". Şi, acum, "legenda", adică decodificarea: Puiu=Puiu Popoviciu; Dan=Dan Apostol (avocatul lui Puiu Popoviciu, dar şi al lui Traian Băsescu în Dosarul Flota). Am mai aflat că, în afara celor 20.000.000 de euro pe care i-a dat şpagă (tot lui Băsescu, pentru a ieşi din puşcărie) - fostul ginere al lui Ion Dincă (membru CPEx) varsă în buzunarul Mafiotului nr. 1 al României (evident, Băsescu) între 50.000 şi 100.000 de euro pe lună, din profitul realizat de Howard Johnson Grand Plazza (fostul Hotel Dorobanţi, din Capitală) şi, probabil, de Ikea (magazinul de mobilă).
5) Referitor la revizuirea Constituţiei, opinia PRM rămîne aceeaşi: avem de-a face cu o diversiune jenantă, menită să distragă atenţia populaţiei de la catastrofa în care se zbate România. Nici o ţară din lume nu şi-a revizuit Constituţia de 3 ori în mai puţin de 20 de ani! La noi, Legea fundamentală a fost revizuită în 1991, a fost revizuită, ilegal, prin fraudă - în 2003, iar acum, în 2010, e violată, pur şi simplu! Noi ştim că prima Constituţie a României moderne, cea din 1866, a rezistat vreme de 57 de ani, pînă în 1923! Iar Constituţia americană rezistă de mai bine de 200 de ani, cu cîteva amendamente. Dar, stricăm orzul pe gîşte. N-ai cu cine vorbi. România a încăput pe mîna golanilor şi ea nu se va elibera decît dacă îi va scutura, bine de tot, din şa, pe aceşti paraziţi nebuni. Cu greve parţiale şi timide nu se rezolvă nimic. Nu Inmul de Stat, şi nici Sărbătoarea Naţională ar trebui schimbate - ci mentalitatea capitulardă din balada "Mioriţa", care spune "Şi de-o fi să mor...". Dar, de ce să moară creştinii? Mai bine să moară sataniştii! Pînă cînd mămăliga nu o să facă explozie, dragi compatrioţi, să nu vă aşteptaţi la nici o îmbunătăţire a vieţii voastre.
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 23 aprilie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5279&edition_id=201&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu