"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 mai 2010

Traian Băsescu, un zombi politic, care vrea să-i tragă în groapă, după el, şi pe alţii...

Aşa cum se ştie, în zilele de 5 şi 6 mai am participat la sesiunea Parlamentului European, de la Bruxelles. A fost o sesiune de vot, amînată din aprilie, de la Strasbourg, atunci cînd, datorită blocajului creat de norul de cenuşă vulcanică, traficul aerian în Europa a fost perturbat. Printre altele, acum s-a dat şi votul privitor la o Rezoluţie împotriva folosirii cianurii în minerit. A fost un vot zdrobitor în favoarea Rezoluţiei şi contra otrăvurilor cu care încearcă unii să exploateze unele zăcăminte.
Reprezentanţii PDL, care au făcut presiuni sufocante împotriva Rezoluţiei, au plecat cu coada între picioare. Dar, iată cum s-a dat votul: 488 europarlamentari au votat pentru Rezoluţie, 48 - împotrivă şi 57 - s-au abţinut. Permiteţi-mi să dau numele acelor europarlamentari români care au sfidat şi Interesul Naţional, şi conduita grupurilor politice din care fac parte. De la PDL au votat, la ordinul lui Băsescu, pentru deşertificarea unei întinse zone a Transilvaniei şi pentru jefuirea zăcămintelor de aur, argint şi uraniu de la Roşia Montană, următorii: Elena Băsescu, Marian-Jean Marinescu, Theodor Stolojan, Sebastian Bodu, Iosif Matula, Oana Antonescu, Petru Luhan, Rareş Niculescu, Cristian Preda, Traian Ungureanu. De la PNL: Adina Vălean, care nu e oricine, e nevasta lui Crin Antonescu, preşedintele formaţiunii întemeiate de Brătieni. Iar de la PSD a votat Ioan Mircea Paşcu.
A doua zi, joi, cu numai 10 minute înaintea sosirii vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, într-o sală aflată parcă sub stare de asediu (zeci de agenţi FBI şi CIA), am ţinut în plenul Parlamentului European următorul discurs:
"Doamnelor şi domnilor,
mulţumesc celor aproape 500 de colegi ai noştri care au dat, ieri, un vot zdrobitor împotriva folosirii cianurii în minerit. Cînd zicem cianură, zicem moarte. Acest vot categoric ne face nouă, românilor, un mare bine. În Transilvania se află unul dintre cele mai mari zăcăminte naturale din lume. Oamenii de ştiinţă apreciază că e vorba de 300 de tone de uraniu, de o mare puritate, de 800 de tone de aur, de 2.000 de tone de argint şi de imense cantităţi de alte metale şi elemente rare. O Mafie lacomă, autohtonă şi transnaţională, dă tîrcoale acestor bogăţii, făcînd o propagandă din ce în ce mai agresivă, în care abundă minciunile cele mai ridicole. Folosirea cianurii ar fi provocat un dezastru colosal: otrăvirea mediului înconjurător, dinamitarea a 4 munţi, distrugerea a 9 cimitire şi demolarea a 8 biserici creştine, dar şi dispariţia a 1.700 de kilometri de galerii romane, fiind şterse de pe faţa pămîntului ruinele cetăţii romane Alburnus Maior, o comoară arheologică descrisă de UNESCO drept «un patrimoniu cultural unic în lume». Europei i-a fost de ajuns un Cernobîl, nu îi mai trebuie altul!" - am încheiat reproducerea discursului meu de la Bruxelles, care s-a transmis în direct, pe Internet, în toată Europa şi pe care îl am înregistrat şi pe CD, şi pe casetă şi îl pun la dispoziţie acelor posturi de Televiziune care vor să îl difuzeze. Votul de la Bruxelles l-a năucit pe Băsescu. El credea că în Parlamentul European treaba merge ca în Parlamentul României, unde el şi banda lui îi cumpără cu bani sau îi şantajează cu Dosare pe cei dispuşi să trădeze. De altfel, George Söröş l-a tras imediat la răspundere, fiindcă se aude că Băsescu a primit o şpagă de 300.000.000 de euro, dar nu a putut să se ţină de cuvînt. Este evident că aceasta e o nouă victorie a PRM, care atît în ţară, cît şi peste hotare, se luptă eroic pentru Poporul Român.
În ceea ce priveşte evenimentele interne, era previzibil că se va ajunge aici. Nu credeam însă că atît de repede şi de brutal, dar aşa a vrut Dumnezeu. În situaţia în care toată lumea îşi dă cu părerea, de dimineaţă pînă noaptea tîrziu, nu ştiu ce aş mai putea spune eu - care am dus greul luptei cu regimul criminal al lui Traian Băsescu. Am să reamintesc numai cîteva dintre mizeriile pe care le-au făcut acest individ sinistru şi banda lui de hoţi împotriva mea şi a PRM:
1) Ne-au scos din Parlament, în 2008, printr-o fraudă ordinară; 2) Ne-au hărţuit, sistematic, să ne scoată şi din sediul central al partidului, cu ajutorul slugilor de la RAAPPS, dar să dea afară din sediu şi revista "România Mare"; 3) Au refuzat să aprobe o mică subvenţie de Stat pentru PRM, ca partid membru în Parlamentul European, deşi formaţiunii ilegale UDMR i se acordă fonduri duble, şi ca uniune culturală, şi ca partid politic; pe scurt, s-a dorit sufocarea noastră financiară; 4) Acest Băsescu a pus la cale înfiinţarea unui partid hibrid, condus de nişte traseişti, în scopul de a prelua din mesajul, simbolistica şi electoratul PRM; el chiar i-a dat ordin lui Marian Sîrbu: "Îi iei lui Vadim tot, ai înţeles?"; 5) Din anul 2007 şi pînă acum, Băsescu se forţează să-mi retragă decoraţia "Steaua României", pe care nici măcar nu mi-a acordat-o el, ci Ion Iliescu; l-am dat în judecată şi, pînă acum, Justiţia mi-a dat mie dreptate.
Dar, iată cum sună o NOTĂ, elaborată de specialiştii unui Serviciu Secret, citez: "În cursul dimineţii de joi, Traian Băsescu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a găsi în persoana lui Emil Boc un ţap ispăşitor pentru dezastruoasa situaţie economică în care este România. Refuzul lui Emil Boc, susţinut de o parte a pedeliştilor, în frunte cu Vasile Blaga şi Radu Berceanu, de a-şi depune mandatul l-a înnebunit pe Băsescu. Acesta a apelat chiar la Mugur Isărescu pentru a-l forţa public pe Boc să îşi dea demisia. Isărescu, printr-o declaraţie în direct, pe toate posturile de Televiziune, a acuzat Guvernul de evaluare mincinoasă a veniturilor la Bugetul de Stat şi, implicit, l-a arătat pe Boc ca vinovat pentru măsurile ce urmează a fi luate. Isărescu i-a făcut jocul lui Băsescu, în contextul în care locul lui Emil Boc urma să fie luat de mai vechea propunere Lucian Croitoru, un apropiat al guvernatorului BNR, care l-a vrut şi ginere. Nici această strategie nu l-a convins pe blamatul premier să plece acasă. În acest context, pentru a nu reedita situaţia din 2007, cînd nu l-a putut înlătura pe Tăriceanu - Băsescu, a preferat să arate, încă o dată, cine e şeful, prin ieşirea publică de ieri seară, cînd a anunţat falimentul total. Cu aceste măsuri, care condamnă la o viaţă de mizerie largi categorii sociale, criza nu este nici pe departe rezolvată. Conform unor surse, în maximum 3 luni vor urma şi majorarea impozitului pe venit şi a TVA-ului. Scăderile de pensii şi salariile bugetarilor cu 15%, respectiv, 25%, au fost făcute doar în contextul în care acestea nu mai puteau fi acoperite din iunie de Bugetul de Stat. Astfel, bine machiat şi dopat cu energizante, Traian Băsescu l-a dat la o parte pe Emil Boc, anunţînd cele stabilite cu FMI. Bineînţeles că, în paralel, în lunile următoare, acesta va căuta alte metode de a-l înlătura pe Emil Boc din funcţie, pentru ca acesta să deconteze public nemulţumirile populaţiei" - am încheiat citatul.
Ar fi multe de spus. Soluţii există, dar ele nu pot fi adoptate de aceleaşi forţe care au contribuit la catastrofa naţională. Trebuie să plece toţi: unii la pensie, alţii la puşcărie. Trebuie confiscate toate marile averi făcute prin fraudă. Trebuie lichidată incredibila evaziune fiscală. Trebuie repusă economia reală în funcţiune. Trebuie anulate cele mai frauduloase privatizări, începînd cu PETROM, SIDEX, ALRO Slatina, BCR. Şi, neapărat, e nevoie de alegeri anticipate, şi parlamentare, şi prezidenţiale.
Un cuvînt despre liderii de sindicat: în cea mai mare parte a lor, aceştia au trădat. Luaţi Declaraţiile de Avere ale unora şi veţi vedea ce se află acolo. Am să dau numai un nume: Matei Brătianu, care are o avere estimată la 1,5 milioane de euro. România se află în preajma unui posibil război civil. Aici şi numai aici se putea ajunge după 20 de ani de jaf, minciună şi anarhie. Această ţară nu-şi va reveni decît dacă la conducerea ei voi veni eu. Orice altă variantă, în afară de mine şi de echipa mea de patrioţi şi justiţiari, va însemna un dezastru şi mai mare decît cel de acum. Şi încă ceva: vedeţi cîtă dreptate am avut cînd am cerut să se facă public Buletinul Medical al lui Băsescu? Personajul e un nebun periculos, aflat în ultima fază a unei boli nemiloase, el se mişcă precum un zombi şi vrea să ne tragă, pe toţi, în groapă după el. Pe unii va reuşi să-i tragă, fiindcă i-au fost părtaşi la crime. Anul acesta e crucial nu numai pentru România, ci pentru toată Europa. Noi, cei de la PRM - cea mai curată şi mai patriotică formaţiune politică - sîntem pregătiţi să preluăm Puterea. Vom instaura Dictatura Legii şi, în cel mult două luni, se vor vedea schimbări fundamentale, în bine. Fiindcă noi am făcut bine tot ce-am întreprins, de la mitinguri şi marşuri pînă la legi importante şi acţiuni umanitare.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM
de vineri, 7 mai 2010 )

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5566&edition_id=212&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu