"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 25 septembrie 2010

ROMÂNIA E ÎN RĂZBOI CIVIL NEDECLARAT

Atît pe scena vieţii politice, cît şi în întreaga societate, haosul este general. România intră, zi de zi, într-un război civil nedeclarat. Atunci cînd poliţiştii vor abandona fluierele şi vor pune mîna pe armele din dotare, pentru a apăra viaţa lor şi a familiilor lor, totul se va rezolva. Fireşte că ei au dreptate, poliţiştii revoltaţi. Nu este prima dată cînd bande organizate îi atacă pe poliţişti, în România ultimilor 20 de ani - dar e prima dată cînd aceste bande sînt deghizate în partide politice şi în guvernanţi. Ce altceva sînt PDL, UDMR şi UNPR decît grupări de crimă organizată, constituite în scopul tîlhăririi cetăţenilor paşnici?


Aceste aşa-zise partide atacă, zi şi noapte, populaţia. Ţara e terorizată de 3 bande de interlopi travestite în formaţiuni politice. Iar şeful suprem al acestor bande este un individ profund bolnav, care n-are nici un Dumnezeu şi e capabil, în orice moment, de crimă. S-a ajuns la situaţia "care pe care" şi, din păcate, vor muri oameni. Aceia care tot ţin predici stupide, unei populaţii înfometate, pe care o ameninţă că va păţi nu ştim ce dacă se va deda la violenţă, ar trebui să se gîndească la faptul că violenţă mai mare decît foamea, decît boala, decît teroarea, decît spaima de ziua de mîine NU există!
Personal, eu l-am mirosit pe nenorocitul ăsta de Băsescu încă din 1991, de la o emisiune moderată, la TVR, de Vartan Arachelian - atunci, individul cu ochi împrăştiaţi şi mişcări bezmetice s-a obrăznicit, în studio, făcîndu-mă ca, într-o pauză, să-l pun la punct şi să-l anunţ că voi mătura duşumeaua cu el, fiindcă e un hoţ şi un derbedeu. Acum, după aproape 20 de ani, au ajuns toţi la vorba mea. Dar, după un ocol dureros pentru Poporul Român. Acum, foarte mulţi care au fost în aceeaşi barcă avariată de Băsescu îşi pun cenuşă în cap, zicînd: "Regret că l-am susţinut!". Ce folos? O mare parte din vină pentru ascensiunea acestui specimen primitiv, cu apucături de om al cavernelor, o are tandemul Ion Iliescu - Adrian Năstase, care s-a încăpăţînat să îşi forţeze norocul în anul 2004 şi să fraudeze alegerile - ceea ce a provocat reacţia violentă a străzii, care n-a mai suportat 4 ani de minciună cu PSD-ul acela. O altă mare parte de vină a avut PNL-ul, care a făcut alianţă politică şi electorală cu PD-ul lui Băsescu, ajutîndu-l pe acesta să se cocoaţe cu picioarele lui rahitice pe fotoliul de la Palatul Cotroceni. Astăzi, Crin Antonescu minte, fără să clipească, pretextînd că el nu s-a întîlnit, niciodată, cu Traian Băsescu. Cum e posibilă atîta mizerie morală? N-au fost membri ai aceluiaşi guvern, în anii 1997-2000? N-au fost în campanie electorală în toamna anului 2004?
Dar, va veni şi vremea analizelor. În România nu va fi linişte pînă nu vin eu la Putere şi nu intră la puşcărie TOŢI cei care au prăduit ţara în aceşti 20 de ani blestemaţi, din toate partidele care s-au alternat la cîrmă. Orice combinaţie, orice cosmetizare nu au nici un fel de valoare. Acum, ne aflăm în acest moment fierbinte al toamnei. Nişte jandarmi pleznind de sănătate, la porunca unui individ cu figură de brută fără scrupule, Olimpiodor Antonescu, îi bat pe protestatari şi îi năucesc cu gaze lacrimogene. Ţara clocoteşte de furie. În curînd, talazurile protestelor nu vor mai putea fi stăvilite, fiindcă nici un regim barbar nu poate rezista împotriva voinţei populare. Traian Băsescu este un nebun periculos, care, mai devreme sau mai tîrziu, va fi sfîşiat de mulţime. Vremea vobelor a trecut.

Am să prezint, în continuare, o NOTĂ SPECIALĂ despre atacul de panică ce a pus stăpînire pe omuleţul ăsta plin de venin la sfîrşitul acestei săptămîni, ca dovadă că el e laş, dă şi fuge: "Cererea de suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu, în cazul în care va promulga Legea pensiilor, «votată» prin fraudă de deputaţii PDL dirijaţi de Roberta Anastase şi de Sever Voinescu - Cotoi, a luat pe nepregătite administraţia de la Cotroceni. Pentru că în cazul unui Referendum orice calcul îi este defavorabil, Traian Băsescu s-a enervat cumplit la lansarea în discuţie publică a temei suspendării imediat ce va promulga fraudata Lege a pensiilor. În aceste condiţii, aflat în vizită oficială la Sofia, el i-a ordonat lui Sebastian Lăzăroiu să explice românilor, în oficiosul prezidenţial «Evenimentul Zilei», că aceasta nu se va putea realiza. Ieşirea la rampă a unuia dintre purtătorii neoficiali de mesaj public ai descreieratului a avut ca scop aruncarea în derizoriu a demersului, care, conform sondajelor reale, va fi un succes. Numai că datorită tensiunii şi presiunii existente la nivelul administraţiei prezidenţiale, Sebastian Lăzăroiu a greşit, comunicînd iniţial faptul că el crede că demersul poate fi un succes. Atunci, Băsescu s-a enervat teribil, considerînd că afirmaţiile apărute iniţial în acel ziar nu fac altceva decît să crediteze cu izbîndă eventualul demers al Opoziţiei. După circa două ore de la apariţia în ediţia electronică a interviului, atît titlul, cît şi paragrafe importante din articol au fost şterse sau modificate, iar Sebastian Lăzăroiu a inundat cu declaraţii posturile de Televiziune, în care a dezminţit cele apărute iniţial pe Internet. Explicaţia schimbării sensului interviului este una cît se poate de simplă şi demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că dacă ar putea, Traian Băsescu ar controla toată mass-media, aşa cum o face cu Serviciile Secrete. Sursele noastre spun că la încheierea programului oficial la Sofia, Traian Băsescu a primit un fax, care conţinea interviul lui Sebastian Lăzăroiu, luat de «Evenimentul Zilei». După ce l-a parcurs, l-a sunat pe acesta şi l-a ameninţat că, dacă nu repară interviul în cel mai scurt timp, are 24 de ore la dispoziţie să îşi prezinte demisia. Nervos, Băsescu şi-a înjurat grosolan consilierul, într-un limbaj care cu greu poate fi reprodus. Ulterior, l-a sunat şi pe finanţatorul publicaţiei, George Constantin Păunescu, căruia i-a reproşat superficialitatea angajaţilor «Evenimentului Zilei» şi l-a ameninţat că dacă se va ajunge la o nouă suspendare (cu şanse de succes de această dată) nici afacerile familiei Păunescu nu vor rămîne în picioare. Schimbarea titlului unui ziar nu arată altceva decît panica lui Traian Băsescu că, în cazul unui demers de suspendare, poate pierde şi poate fi tras la răspundere pentru măsurile criminale luate pînă acum împotriva Poporului Român" - am încheiat citatul.

Am pomenit de Crin Antonescu. Fostul profesoraş de ţară, care îi tîmpea pe copii cu prelegeri de socialism ştiinţific, nu e cu nimic mai breaz ca Traian Băsescu. La urma urmei, Crin Antonescu e un Traian Băsescu cu perucă de Mireille Mathieu. N-am dat, niciodată, doi bani pe acest etnic găgăuz cu sex incert, care n-are nimic comun cu tradiţia liberală. Pe vremea cînd eu ceream retipărirea cuvîntărilor lui Ionel I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu, în faimosul editorial "Idealuri", publicat la 5 septembrie 1980 pe pagina I-a a revistei "Săptămîna", cînd mi s-a luat dreptul de semnătură timp de patru luni - nu se auzise nici un piuit de Crin Antonescu, sau de ţărănist. Apoi, în Almanahurile pe anii 1986, 1987, 1988 şi 1989 ale aceleiaşi reviste, am elogiat contribuţia Brătienilor, dar şi a altor figuri istorice, inclusiv a Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria la făurirea României Mari. Unde erau "liberalii", "ţărăniştii" şi "monarhiştii" care ne sufocă azi cu mutrele lor idioate? Aşa că să mă scutească. Eu mi-am cîştigat dreptul moral să vorbesc şi să spun Poporului Român ce se întîmplă şi ce hram poartă fiecare. Iată de ce m-a deranjat aşa-zisul sondaj de opinie cu care s-a încercat intoxicarea populaţiei în săptămîna care se încheie. El n-a fost altceva decît o făcătură, scoasă din burtă în biroul lui Crin Antonescu, la 20 septembrie, cu care acesta a vrut să-şi facă un cadou de ziua lui de naştere, care era pe 21 septembrie. Auto-intitulatul Grup de Studii Sociale e o firmă de bucătărie a lui Adrian Năstase, care, ca urmare a cererii pe care a înaintat-o la Registrul Comerţului un mic bişniţar judeţean, Cătălin Lixandru, băgat la înaintare, şi-a încetat activitatea la 1 martie 2010, pentru nu mai puţin de 3 ani! Iată că după doar o lună, mai exact la 1 aprilie 2010, acelaşi fripturist pe nume Lixandru se răzgîndeşte şi face o cerere de re-înviere a mortăciunii GSS! Ce se întîmplase între timp? Păi, între timp aşa-zisul institut a fost cumpărat de PNL. Care a fabricat la 13 iulie un sondaj mincinos şi la 20 septembrie un sondaj şi mai mincinos. Ce ruşine pentru PNL! Dacă cineva crede că va cădea de la Putere PDL ca să se instaleze, tot prin minciună şi furt, PNL, adică fratele lui geamăn, înseamnă că habar n-are pe ce lume trăieşte şi ce vor românii. Degeaba s-a asociat Crin Antonescu cu Dan Voiculescu, care i-a pus la picioare Antenele în schimbul intrării caraghiosului PC în Intenaţionala Liberală (ALDE) - românii vor să plece toate figurile astea sinistre! Nu s-a priceput asta? Staţi puţin şi veţi vedea ce se întîmplă...
La ora la care vă vorbesc, mii de demonstranţi scandează numele meu, ceea ce spune totul despre speranţele românilor.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă
a PRM de vineri, 24 septembrie 2010)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=8728&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu