"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 8 octombrie 2010

Teroriştii de la C.N.A. - puşi la stîlpul infamiei în Parlamentul European

Doamnelor şi domnilor,
În România funcţionează, din nefericire, o cenzură brutală, cum nu mai există în nici una dintre ţările membre ale Uniunii Europene. Este vorba de o instituţie aberantă, intitulată Consiliul Naţional al Audiovizualului. Aceasta este o "maşină infernală", de factură stalinistă, care, prin absurd, dacă marii scriitori Homer, Cervantes, Goethe, Byron, Balzac, Cesare Pavese şi Adam Mickiewicz ar mai trăi astăzi, i-ar cenzura şi pe ei.

Această bandă terorizează, efectiv, posturile de Televiziune independente. Aş compara acest C.N.A. cu un "cimitir al elefanţilor", de unde apar nişte zombi, teleghidaţi politic de o dictatură muribundă, care aplică sancţiuni financiare insuportabile pentru acele emisiuni în care partidele din Opoziţie rostesc nişte adevăruri. Ajutaţi-ne să scăpăm de Gauleiterii de la C.N.A. şi să redăm României cea mai mare victorie a anului revoluţionar 1989: libertatea presei!

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Discurs rostit miercuri, 6 oct. 2010, în Parlamentul de la Bruxelles şi transmis pe Internet în toată lumea)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9032&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu