"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 24 noiembrie 2010

Preşedintele PRM, felicitat de primarul Strasbourgului, Capitală Europeană

În cursul zilei de marţi, 23 noiembrie a.c., preşedintele PRM a fost vizitat, în biroul său din Parlamentul European, de doamna Janka Fromm, consilieră a primarului Strasbourgului, domnul Roland Ries. Aceasta i-a înmînat domnului Vadim un frumos cadou din partea edilului-şef al străvechii aşezări alsaciene, precum şi următorul mesaj scris (în lb. franceză):


"Strasbourg, 19 noiembrie 2010.

Domnului Corneliu Vadim Tudor, deputat în Parlamentul European.

Domnule deputat,

Cu ocazia acestei noi sesiuni de la Strasbourg, am aflat cu plăcere că ziua de 28 noiembrie are o importanţă deosebită pentru dvs. Sînt bucuros să ştiu că vă sărbătoriţi atunci ziua de naştere.
Permiteţi-mi, de asemenea, să vă adresez, în numele Oraşului Strasbourg, felicitările noastre sincere. Transmiţîndu-vă acest cadou, mi-ar face plăcere să înnobilez această zi aniversară cu un plus de lumină şi de bucurie.
Adresîndu-vă cele mai cordiale urări de bine, vă rog să fiţi de acord, domnule deputat, să primiţi asigurarea înaltei mele consideraţii".

ROLAND RIES

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10115&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu