"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 17 decembrie 2010

Liderul P.R.M. a propus în plenul Parlamentului European, de la Strasbourg PEŞTERA SFÎNTULUI ANDREI - MARCĂ A PATRIMONIULUI EUROPEAN


Doamnelor şi domnilor, astăzi, 16 decembrie, sărbătorim jubileul a 240 de ani de la naşterea lui Ludwig van Beethoven, compozitorul Imnului Europei Unite. În virtutea acestui excelent Raport al Comisiei de Cultură şi Educaţie, ca istoric şi scriitor român eu propun ca Marcă a Patrimoniului European un loc excepţional, unic în lume: Peştera Sfîntului Andrei, situată aproape de vărsarea Dunării în Marea Neagră.


Aşa cum afirmă unul dintre părinţii Bisericii Creştine, Origen, care ştia de la tatăl lui, care, la rîndul său ştia de la ucenicii lui Andrei, acolo, în acea mică peşteră din provincia Scithya Minor a venit şi a răspîndit lumina Evangheliei cel care fusese întîiul chemat de către Isus Christos. Fără îndoială, aceea este prima biserică creştină din Europa.

În primele luni ale anului 2011 voi face demersurile necesare pentru a găsi suport comunitar în vederea unui proiect grandios: intenţionez să ridic o impunătoare statuie a Mîntuitorului Isus Christos în Transilvania românească, mai exact în zona Braşov. Ea va fi mai înaltă decît cele similare din Brazilia, Portugalia şi Polonia, avînd 40 de metri, iar la bază va exista o biserică unde vor fi oficiate căsătorii, botezuri, slujbe religioase închinate marilor sărbători ale Creştinătăţii. În negura viitorului, noi vom răzbate şi vom învinge numai sub semnul luminos al Crucii Creştine.

CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,

Preşedintele Partidului România Mare

(Discursul a fost rostit în plenul Parlamentului European joi, 16 decembrie 2010, fiind transmis, în direct, pe Internet)


http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10599&format=html

Un comentariu:

  1. Domnule presedinte, ginditi-va si poate gasiti o cale sa aduceti la cunostinta Europei modul injositor cum sint tratati pensionarii militari in tara pe care au servit-o sub drapel, in tacere, cu modestie si, de multe ori, stringind din dinti dar executind ordinele . Si nu taierea pensiilor, in modul cel mai samavolnic cu putinta, reprezinta umilinta cea mai mare, ci anularea, pur si simplu, a statutului nostru de militari, ceea ce nu se va putea suporta. Intrebati-l pe fratele Dvs. si va va confirma milimetric ce afirm eu. Daca veti gasi oportun sa intreprindeti ceva pentru a ne ajuta( doar si Dvs. sinteti ofiter in rezerva) un astfel de gest va ramine adinc intiparit in memoria a cca. 82.000 rezervisti, numai ai MApN, cit si in cea a familiilor acestora. Nu mai vorbim de vaduvele urmase ale militarilor decedati, de veteranii de razboi si urmasii acestora etc.
    Scuze ca nu-mi spun numele dar aspecte importante din situatia mea personala ma impiedica sa o fac.
    Va urez sa aveti sarbatori fericite si sanatate, multa sanatate ! Sa traiti !

    RăspundețiȘtergere