"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 22 mai 2010

Laszlo Tökes dezinformează Parlamentul European şi propagă o politică fascistă

Stimaţi colegi, am primit, şi eu, aşa-zisa Declaraţie de Protest pe care a redactat-o Laszlo Tökes, membru al Grupului P.P.E. Eu ştiam că acest grup politic este de orientare creştină, iar creştinii nu mint (Porunca a 9-a, din Biblie, "Să nu mărturiseşti strîmb"). Acest Laszlo Tökes se află, de la începutul anului 2010, în centrul unui scandal formidabil, declanşat de soţia sa, care a intentat divorţ, şi-a luat cei 3 copii şi l-a părăsit, aducîndu-i acuzaţii de imoralitate deosebit de grave.


Ce fel de pastor este un om care îşi înşeală soţia în permanenţă, îşi neglijează copiii şi îşi angajează amanta pe post de asistentă în Parlamentul European? Îmi exprim convingerea că nimeni din grupul PPE nu împărtăşeşte "valorile" profund imorale ale acestui personaj fără Dumnezeu.
Acum, Laszlo Tökes încearcă să distragă atenţia de la scandalul teribil din jurul său şi pozează în campion al luptei pentru... drepturile omului! Mai bine ar avea grijă de drepturile soţiei sale umilite şi ale celor 3 copii ai lor. Aşa-zisa lui Declaraţie de Protest este o suită de minciuni şi calomnii penibile. Omul acesta fabulează, bate cîmpii. Ceea ce scrie el este rodul fanteziei unui om bolnav. Mai mult ca sigur că el vrea ca această Declaraţie să reprezinte contribuţia sa la acţiunile de contestare a Tratatului de la Versailles - Trianon, de la semnarea căruia, la 4 iunie 2010, se vor împlini 90 de ani. Aşa ceva se numeşte "revizionism" şi în Europa Unită nu se tolerează. Ruşine, domnule Tökes! Prin asemenea mizerii te plasezi, sigur, în afara Parlamentului European!

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Academiei Americane de Ştiinţe Politice,
Membru al Academiei Mondiale de Medicină "Albert Schweitzer",
Membru al Academiei Tiberiene-Roma
Strasbourg, 20 mai 2010


Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5853&edition_id=224&format=html

duminică, 16 mai 2010

10 măsuri pentru ieşirea imediată din criză şi salvarea României

Partidul România Mare cere, în mod ferm, demisia lui Traian Băsescu. Dacă acest individ profund bolnav nu vrea să-şi dea demisia, Parlamentul are datoria să-l suspende din funcţie, imediat. Fie din slăbiciune şi laşitate, fie din complicitate cu acest regim criminal, PSD şi PNL se complac în acest joc extrem de periculos, refuzînd să-l debarce pe Răufăcătorul Naţional. Nu Moţiunea de Cenzură este soluţia - aşa ceva dîndu-i şansa lui Băsescu să tragă de timp şi să joace melodrama stupidă a îngrijorării faţă de soarta ţării.


Singura soluţie raţională şi eficientă este izgonirea de la Putere a lui Traian Băsescu. În caz contrar, se va ajunge la violenţe mai grave decît acelea din decembrie 1989. Îi invit pe demonstranţi să nu mai ţină seama de aşa-zişii lor lideri sindicali, care îi mint, îi ţin de vorbă şi fac jocul acestui regim şantajist. Îi invit, de asemenea, pe poliţişti, jandarmi, sepepişti şi alţi angajaţi ai structurilor de forţă să se solidarizeze cu populaţia revoltată. Trăim vremuri pe cît de grele, pe atît de mari şi îi avertizez pe ticăloşi că vor da socoteală foarte curînd. Partidul România Mare are un riguros Program Anticriză - pe care, de altfel, l-am publicat în nr. de azi, vineri, al ziarului "Tricolorul". Dar vremea vorbelor a trecut.
Lumea nu mănîncă programe, nici interminabile mese rotunde la televizor, unde bat apa-n piuă cam aceiaşi indivizi care s-au perindat la Putere şi sînt vinovaţi de această Catastrofă Naţională, făcînd eforturi disperate pentru a arăta că ei n-au nici o răspundere. În realitate, TOŢI sînt vinovaţi! TOŢI cei care au nenorocit ţara asta timp de 20 de ani. Populaţia ştie că numai PRM n-a fost, niciodată, la Putere, dimpotrivă, s-a opus, cu toată forţa, anarhiei, jafului, privatizărilor frauduloase, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost eliminat din Parlament, printr-o fraudă colosală.

Dar, iată măsurile care trebuie luate în regim de urgenţă:

1) Suspendarea şi arestarea lui Traian Băsescu.
2) Arestarea lui Emil Boc şi a tuturor membrilor acestui guvern - marionetă, care a împovărat ţara cu datorii insuportabile şi a desăvîrşit dezastrul.
3) Judecarea lor în regim de urgenţă, pentru înaltă trădare de ţară şi subminarea economiei naţionale.
4) Destituirea, imediată, a lui Mugur Isărescu şi a întregii conduceri a Băncii Naţionale a României.
5) Organizarea alegerilor anticipate, prezidenţiale şi parlamentare, cel mai tîrziu pînă la 1 august 2010.
6) Confiscarea marilor averi realizate prin fraudă şi constituirea unui Fond Naţional de Ajutorare a celor foarte săraci.
7) Îngheţarea salariilor şi a pensiilor, pînă la 31 decembrie, după care acestea vor creşte, fiindcă bani sînt.
8) Naţionalizarea PETROM, a Rompetrol, a ALRO Slatina, a Băncii Comerciale Române şi a altor active şi unităţi, care alimentau Bugetul de Stat.
9) Nu amnistie fiscală - ci recoltarea, drastică, a impozitelor marilor datornici, ceea ce va duce la lichidarea evaziunii fiscale.
10) Renunţarea la Acordul înrobitor cu FMI şi reorientarea economiei româneşti, de la "vampirii financiari" către alte surse de finanţare, în primul rînd către China - singura soluţie în momentul de faţă.

Dacă nu vom proceda astfel, va fi jale mare. România nu e Grecia. E mai rău decît Grecia! Pe noi nu ne iartă nimeni.
În acest timp, Băsescu încearcă să-şi pună familia la adăpost, peste hotare. Miercuri seară, Traian Băsescu a avut o nouă şedinţă secretă cu lacheii pedelişti la Vila Lac 2, în care a evaluat situaţia creată de valul de proteste populare. La discuţie au participat Adriean Videanu, Elena Udrea, Emil Boc şi Vasile Blaga, reintrat în graţiile lui Traian Băsescu, fiindcă are sarcini speciale pentru el, ca pentru unul care ţine în mînă forţele de ordine publică. Alături de aceştia a mai fost în jurul mesei mîna dreaptă a lui Traian Băsescu în structurile informative, generalul Florian Coldea (implicat în povestea murdară a milioanelor de dolari pentru "răpitorii" din Irak).

Sursele noastre spun că şedinţa a fost prezidată de Traian Băsescu, aflat într-o stare foarte proastă, fizică şi psihică, după o zi în care crizele de inimă şi durerile de cap i-au fost amplificate de protestele pensionarilor, mult mai puternice decît s-a aşteptat.
Traian Băsescu a făcut o trecere în revistă a evenimentelor de peste zi şi a cerut interlocutorilor să-şi spună punctul de vedere asupra celor întîmplate, după care a început să dispună, pentru fiecare în parte, o serie de măsuri ce trebuie luate, "pentru a trece această perioadă previzibilă". Astfel, pentru a nu enerva şi mai mult protestatarii din zilele următoare, Traian Băsescu a poruncit ca figurile proeminente ale Guvernului Boc, în frunte cu premierul, să nu aibă nici un fel de apariţii publice, în special Elena Udrea, Adriean Videanu, Radu Berceanu, care în acest moment, conform evaluării Serviciilor Secrete asupra stării de spirit a populaţiei, sînt personajele a căror imagine publică înfurie populaţia. Orice fel de apariţie publică sau în mass-media a acestora este considerată un factor de agravare a tensiunilor sociale, indiferent de ceea ce doresc să comunice.

Sursele noastre spun că, alături de primii lachei, în evaluarea Serviciilor Secrete este considerată factor de înrăutăţire a situaţiei şi o eventuală apariţie publică a unora dintre membrii familiei prezidenţiale, precum cele două fiice (Elena şi Ioana Băsescu) şi fratele Mircea Băsescu. De altfel, pentru a preîntîmpina orice situaţie de acest gen, aceştia au fost rugaţi de Traian Băsescu să plece cîteva zile peste hotare, pînă se linişteşte situaţia. Astfel, Mircea Băsescu o să plece în Elveţia, iar EBA va rămîne la Paris în acest week-end, unde va ajunge şi Ioana Băsescu, dacă situaţia o va cere, în următoarele zile.

Aceleaşi surse ne-au mai relatat că următorul pas al lui Traian Băsescu va fi acceptarea demisiei lui Emil Boc, imediat după oficializarea noului acord cu FMI, prin semnarea scrisorii de intenţie, cînd se vor pune în aplicare reducerile de pensii şi salarii propuse, alături de creşterea taxelor şi impozitelor. Deşi Emil Boc s-a convins că orice rezistenţă pentru a rămîne în funcţie este inutilă, Băsescu doreşte ca prin decapitarea lui şi prin numirea unui nou premier să descarce tensiunile acumulate de genocidul social pe care îl pregăteşte în România. În concluzie, Emil Boc îşi va pregăti demisia, dar aceasta va fi acceptată de Traian Băsescu numai după finalizarea acordului cu FMI şi impunerea măsurilor din scrisoarea de intenţie.
În acelaşi timp, şi Anca Boagiu încearcă să se pună la adăpost. Noi aveam informaţii, încă de acum 2 luni, că, în situaţia în care a priceput că n-are şanse să ajungă preşedinta Senatului, fosta amantă a lui Băsescu şi mamă a copilului din flori al acestuia (dar şi deţinătoare, pe numele ei, a unor conturi bancare ale aşa-zisului preşedinte) - a cerut postul de la Paris. De-asta a rămas liber acel post, de 6 luni încoace.

Dar iată ce am aflat. Decorarea de către statul francez a Ancăi Boagiu cu Legiunea de Onoare în grad de Cavaler este evenimentul care va precede numirea pe postul de ambasador la Paris a acesteia. Ceremonia va avea loc în data de 18 mai la sediul Ambasadei Franceze la Bucureşti. Se dovedeşte că ziarul "Tricolorul" are acele surse de primă mînă care îi permit să-şi informeze publicul cititor din timp şi corect asupra evenimentelor. Iată articolul integral, apărut în numărul din 18 martie 2010 al ziarului nostru: "Exasperată că nu poate deveni şefa Senatului, Anca Boagiu i-a făcut scandal lui «Pluti». Aşa era poreclit Traian Băsescu în Ministerul Transporturilor, fiind considerat «dus cu pluta». Metresa prezidenţială, ajunsă senatoare, Anca Boagiu, l-a sunat miercuri dimineaţă pe tatăl copilului său, Traian Băsescu, şi s-a plîns că o parte a senatorilor PDL şi a trădătorilor independenţi vor să renunţe la înlocuirea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului României. Ea a bătut din picior, spunîndu-i lui Băsescu (fără a ţine cont că nu e singură!): ,«Pluti, dacă ăştia renunţă, eu îl dau dracului şi de partid, şi de tot! Am ajuns să mă înjure ăştia degeaba, pentru că tu nu mai eşti în stare de nimic, iar la ăştia li s-a urcat şefia la cap! Mai bine renunţ şi mă duc ambasadoare în Franţa, dau copilul la şcoală acolo şi mă aleg, şi eu, şi el cu ceva». Deşi spunea că vorbeşte cu un apropiat, nu cu Băsescu, toţi cei din anturajul ei ştiu că el este cel poreclit «Pluti», nume de alint căpătat de la foştii subordonaţi din Ministerul Transporturilor, care îl considerau cam «dus cu pluta». La auzul văicărerilor isterice ale metresei, Băsescu a făcut o criză de nervi şi a închis telefonul, fără a scoate un cuvînt. În schimb, la puţin timp, l-a sunat pe Radu Berceanu, pe care l-a înjurat vîrtos şi i-a reproşat că şi el, şi Blaga nu îşi ştiu decît interesul. Berceanu a încercat să-i explice că «totul este sub control» şi că, «într-o săptămînă, Geoană va fi schimbat», dar nu a reuşit să întrerupă potopul de înjurături al lui Băsescu, perfecţionat în acest sport (al înjuratului) în anii petrecuţi pe coverta vasului. Sursele noastre ne-au relatat că aceia care vor să o lase baltă cu demiterea lui Geoană sînt papagalii, ce ţin loc de senatori, Constantin Traian Igaş şi Iulian Urban, împinşi din spate de deputatul Silviu Prigoană, căruia blocajul din Senat îi îngreunează afacerile. Conform aceloraşi surse, acesta urmăreşte să pună pe ordinea de zi de la Senat cîteva modificări ale Legii Mediului, care îi creează posibilitatea obţinerii de importante fonduri europene în amenajarea unor noi gropi ecologice de gunoi. Acestuia îi este acum teamă că, din cauza blocajului de la Senat, nu va putea trece modificările prin plen, în timp util. Lui şi celor amintiţi li se adaugă şi alţi senatori de la independenţi, care au aceleaşi tipuri de interese şi vor ca Senatul să legifereze". Revenind la situaţia creată, ea este una jenantă, mult mai ruşinoasă decît cea în care viitorul ginere al lui Băsescu, Bogdan Ionescu SYDA, dorea să ocupe funcţia de secretar III la aceeaşi ambasadă. Anca Boagiu, care şi-a construit cariera politică avînd marele merit că i-a arătat chiloţeii (dar nu numai!) lui Traian Băsescu, va intra în înalta lume diplomatică, pe baza aceluiaşi merit (?!), direct pe fotoliul deţinut odată de marele diplomat român Nicolae Titulescu şi de Corneliu Mănescu. Sursele noastre spun că decoraţia i-a fost cerută de Traian Băsescu lui Nicolas Sarkozy, ca o favoare personală, pentru a deveni un argument în favoarea numirii acesteia ca ambasador al României la Paris, în cazul în care aceasta va fi contestată de opinia publică românească.

În încheiere, daţi-mi voie să reproduc o NOTĂ SPECIALĂ pe care am primit-o, în dimineaţa acestei zile, ca să ştie toţi românii cum unelteşte Băsescu împotriva lor, citez:

"Joi seara, în jurul orei 23,00, Traian Băsescu a avut o discuţie telefonică cu reprezentantul FMI pentru România, Jeffrey Franks, pe care l-a sunat în SUA pentru a-i risipi orice temere legată de posibilitatea rediscutării şi renegocierii condiţiilor de acordare a următoarei tranşe de împrumut, cuprinse în scrisoarea de intenţie, stabilite săptămîna trecută. Ca răspuns la temerile lui Jeffrey Franks privind necesitatea rediscutării restrîngerilor bugetare cuprinse în draftul scrisorii de intenţie, Traian Băsescu i-a reconfirmat acestuia că «în pofida informaţiilor apărute în mass-media, chestiunea este bine controlată şi nu se pune sub nici o formă problema rediscutării condiţiilor ».

Şeful delegaţiei FMI pentru România l-a avertizat pe Chiriaşul de la Cotroceni că nerespectarea termenelor de depunere a scrisorii de intenţie, semnată în forma convenită, va amîna cu cel puţin 60 de zile livrarea noii tranşe de împrumut, iar rediscutarea condiţiilor va reprograma aprobarea acordării tranşei undeva, la sfîrşitul verii, fără a putea preciza o dată.
Traian Băsescu i-a spus lui Jeffrey Franks că o ieşire din programul convenit la întîlnirea de la Cotroceni este exclusă. Mai mult, o eventuală întîrziere ar putea crea o situaţie dificilă pentru România, deci, în pofida tuturor discuţiilor privind rediscutarea condiţiilor de împrumut, acest lucru nu se va întîmpla. Acesta l-a asigurat pe funcţionarul FMI că scrisoarea de intenţie ce va fi transmisă pînă cel tîrziu la 10 iunie va îndeplini toate condiţiile legale cerute de Fond şi va avea inclusiv avizul de constituţionalitate. Avizul suplimentar cerut de FMI din partea Curţii Constituţionale, care trebuie să se pronunţe asupra modificării Legii pensiilor, prin scăderea acestora cu 15%, este o condiţie nouă introdusă de FMI. Fondul a avut anul trecut o situaţie asemănătoare în Letonia şi, deşi trecută în scrisoarea de intenţie, scăderea pensiilor nu a putut fi pusă în practică, întrucît Curtea Constituţională letonă a considerat-o ilegală. Cu alte cuvinte, renegocierea condiţiilor de acordare a banilor de către FMI, pe care Traian Băsescu a lăsat-o să se înţeleagă ca fiind posibilă, este doar un joc politic menit să ţină sub control mişcările de protest cu privire la această temă pînă în momentul în care societatea românească va fi pusă în faţa faptului împlinit" - am încheiat citatul.

În concluzie, avem de-a face cu un nebun periculos, care trebuie izolat în camaşă de forţă. Şi o informaţie pentru protestatarii disperaţi: specialiştii noştri consideră că averea lui Băsescu a depăşit 4 miliarde de euro! N-or să aibă parte de ei, nici el, nici neamurile lui proaste.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 14 mai 2010)


Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5716&format=html