"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 4 septembrie 2010

CORABIA NEBUNILOR

Partidul România Mare asistă, cu dezgust, la bătaia de joc permanentă la care e supusă ţara. Avem de-a face cu un spectacol pe cît de jenant, pe atît de scandalos, în care două bande de interlopi se aleargă de la un capăt la altul al unei străzi, cu săbii ninja, sprayuri paralizante, ciomege şi alte arme mai mult sau mai puţin albe, pirandele îşi pun poalele-n cap şi dau cu puradeii în curioşi etc. Asta fac acum cei ieşiţi din burta întunecoasă a Corabiei Nebunilor, pe care o conduce un fost marinar bişniţar dintr-un mal în altul, din şanţ în gard. Ca să lămurim opinia publică şi să n-o las la mîna unor şmecheri ca israelianul Niels Şnecker şi alţi impostori ce se dau analişti politici şi economici, am să vă spun eu ce se petrece cu adevărat. Iată cum sună o NOTĂ pe care am primit-o în dimineaţa acestei zile de la consilierii mei, citez:

"Nominalizarea machidoancei Anca Boiagiu în funcţia de ministru al Transporturilor a fost făcută de Emil Boc la cererea expresă a lui Traian Băsescu, care i-a promis joi dimineaţă acesteia că o face ministru în schimbul returnării a 150 de milioane de euro pe care ea îi gestionează în conturi din străinătate, bani, care, în realitate, aparţin Bolnavului Naţional. Anca Boagiu a refuzat, de mai multe ori, pe parcursul acestui an să returneze banii sau să facă plăţi din ei, pentru că Matrozul a minţit-o că o va face ambasadoare la Paris. Cooptarea Ancăi Boagiu în guvern a fost făcută în ciuda opoziţiei celeilalte amante, Elena Udrea, care dorea Transporturile sub controlul ei. Miza acestui minister o constituie sutele de milioane de euro care vor ieşi din privatizarea CFR Marfă şi CFR Călători, mai bine zis comisioanele ce se negociază cu eventualii cumpărători.Acum, prin instalarea Ancăi Boagiu ca şefă la Transporturi, ministerul de suflet al lui Băsescu va fi dirijat şi jefuit de el direct. Sursele noastre mai spun că, la rectificarea bugetară ce se pregăteşte la sfîrşitul lunii, Transporturile vor beneficia de cea mai mare alocare financiară, pentru că Boagioaica are ordin să achite toate facturile restante ale asfaltatorilor controlaţi de Băsescu.

După încheierea Colegiului Director al PDL, Anca Boagiu l-a vizitat pe Matrozul Chior la Vila Lac 2, unde a avut o discuţie de circa 45 de minute cu acesta. Între altele, aceasta i-a spus tatălui copilului ei că, în cel mult două săptămîni, îi va transfera banii unde îi spune, sau îi va gestiona în continuare, aşa cum va decide el.Tot ieri, în jurul orelor 15, Elena Udrea l-a sunat pe Chiriaşul de la Cotroceni, încercînd să împiedice nominalizarea Ancăi Boagiu. Numai că acesta i-a spus că nu poate obţine mai mult de la Emil Boc, în condiţiile în care premierul nu vrea să depună mandatul, pentru a putea veni cu un guvern nou. Băsescu i-a sugerat Elenei Udrea să încerce încă o dată la Colegiul Director să aducă la vot depunerea mandatului întregului cabinet, iar dacă reuşeşte, va comasa Ministerul Transporturilor cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului şi o va face pe ea ministru şi vicepremier. Aşa se explică reluarea în Colegiul Director al PDL a discuţiei şi a votului asupra depunerii mandatului de întregul cabinet, în condiţiile în care această temă de lucru pierduse deja la vot, miercuri seara, la întîlnirea lui Emil Boc cu grupurile parlamentare ale partidului"- am încheiat citatul.Am să vă supun atenţiei şi o altă informare, la fel de bine documentată, citez: "Joi după-amiază, în timp ce la Palatul Parlamentului se duceau discuţii aprinse în Colegiul Director al PDL, Traian Băsescu încerca prin telefon să influenţeze rezultatul votului pentru demisia cabinetului Emil Boc. Prin diverşi interpuşi, apropiaţi Palatului Cotroceni (Gheorghe Falcă, Mircea Toader, Vasile Gherasim ş.a.), Băsescu a exercitat presiuni asupra forului de conducere al PDL să opteze pentru demisie, deşi avea pregătit şi planul de rezervă, făcut în ideea unei simple remanieri. Acest plan a fost pus, în final, în practică. Eforturile făcute, presiunea, surescitarea şi tensiunea zilei i-au provocat Bolnavului Naţional serioase migrene, precum şi crize de spasmofilie.

La un moment dat, în jurul orelor 18,30, a vrut să meargă personal la Palatul Parlamentului, dar numai faptul că îi curgea sînge din nas, iar doctorii i-au spus că nu îi garantează că nu o să leşine, l-a oprit să facă acest gest. Într-un final, Băsescu a fost nevoit să accepte decizia de remaniere, dar le-a cerut celor 2 minoritari, ţiganul Sebastian Lăzăroiu şi ungurul Péter Eckstein-Kovács, să aibă pregătită strategia pentru demiterea acestui guvern la Moţiunea de Cenzură ce va fi iniţiată de Opoziţie. Péter Eckstein-Kovács va demara o serie de discuţii cu parlamentarii UDMR, în ideea ca aceştia să sprijine moţiunea, iar Sebastian Lăzăroiu va vorbi cu parlamentarii PDL rămaşi devotaţi Chiriaşului de la Cotroceni. Sursele noastre spun că, pînă la Moţiunea de Cenzură, presiunea existentă acum va fi folosită de Traian Băsescu dacă Emil Boc va continua să nu răspundă la ordine, aşa cum a făcut-o în aceste zile" - am încheiat citatul.Şi acum, începe serialul de groază "Twin Peaks"- varianta de pe malul Dîmboviţei. Intră în scenă vrăjitoarea Cati, de la Mărăcineni! Fiindcă nu se putea să nu-şi bage dracul coada, dacă tot le place televiziunilor să folosească expresii din astea. Surse din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului ne-au informat că miercuri noaptea a fost adusă şi cazată la Eurohotel, aparţinînd famigliei Udrea, amplasat în zona Gării de Nord, vrăjitoarea Cati de la Mărăcineni. Aceasta, asistată de Maria Udrea (mama paraşutei) face vrăji pentru ca remanierea să iasă aşa cum vor "amanţii morţii". Vrăjitoarea Cati a fost luată de la Mărăcineni, miercuri, în jurul orelor 22, şi adusă în Bucureşti de o maşină aparţinînd Ministerului, condusă de un şofer de pe un Daewoo Nubira, de culoare bleumarin. Între angajaţii Ministerului circulă deja bancuri pe seama şoferului care ar fi efectuat cursa (căruia colegii îi spun Tudorică), după ce acesta s-a scăpat şi le-a spus pe cine a cărat la Bucureşti. Şoferul a mărturisit că, pe drum, Cati i-a spus că vine la Bucureşti "să-l ajute pe Băsescu cu guvernul şi să-i fie bine lu' Gabriela, că o ştie de cînd era o copilă şi e fată bună". Avem informaţii că e vorba tot de "magie neagră", pe pozele unor miniştri, mai ales Vasile Blaga şi Radu Berceanu.

O informaţie de ultimă oră: aflînd Elena Udrea că publicaţia noastră a luat urma vrăjitoarei, a mutat-o pe aceasta, în mare grabă, într-un alt loc. În mod concret, între orele 16,30 şi 17 (ziua de joi) o maşină de teren neagră, cu geamuri închise la culoare, prin care nu se vedea nimic, a transportat-o pe farmazoanca de la Mărăcineni tocmai în zona Grădinii Zoologice, mai exact pe Str. General Eremia Grigorescu, la o vilă cu gard foarte înalt, care se pare că aparţine firmei Atlas SRL, patronată de fiul lui Răzvan Murgeanu. Noi ştim că acesta este hogeacul unde se împerechează doi prieteni de încredere ai Elenei Udrea: Anca Oprea, directoarea Grădinii Zoologice, şi Răzvan Murgeanu, secretar de Stat chiar la ministerul condus de Nimfa din Pleşcoi. Dacă şi schimbarea unor miniştri a ajuns la mîna vrăjitoarelor, este clar că ţara este condusă de nişte nebuni, al căror loc este, în cel mai bun caz, la balamuc.La ora la care se desfăşoară prezenta Conferinţă de Presă, vrăjitoarea de la Mărăcineni încă mai transpiră, din greu, pe pozele miniştrilor, dar se poate bănui că şi pe cele ale lui Băsescu şi Boc.

Aseară, tîrziu, ea a fost vizitată de stăpîna ei, Elena Udrea. Normal, a venit "şefa" să vadă mersul lucrărilor şi să-i mai dea indicaţii preţioase mînuitoarei de vîrtelniţă. În ceea ce mă priveşte - deşi am treburi mai importante - eu, unul, am vorbit aseară cu mai mulţi ziarişti tineri, în special de la posturile Realitatea TV şi Antena3. I-am rugat să filmeze, sau să facă poze, pentru a nu mai fi întrebat de unii şi de alţii "Aveţi probe?". În poziţia mea, eu am informaţii - probele le pot obţine cei care dispun de pîrghiile necesare. Eu nu deţin nici un serviciu secret, nici un post de Televiziune, dar am informaţii imbatabile, pe care nimeni nu le poate contesta. Restul, tot ce vedeţi la televizor, această "bătută pe loc", sau "sîrbă în căruţă", pe noi nu reuşeşte să ne inducă în eroare. Regimul Băsescu-Boc a murit. Încă îi mai curge o şuviţă de sînge din nas, ca la aproape toate cadavrele, dar treaba e clară. Din păcate, Opoziţia e la fel de moartă-n coteţ. Economia ţării - la fel. Mişcarea sindicală - aşijderea. Ţara pluteşte în derivă, condusă de un echipaj care şi-a băut minţile şi şi-a pierdut busola. Din celebrul vers al lui George Bacovia, "Oh, ţară tristă, plină de umor!"- n-a mai rămas decît tristeţea. E ca şi cum din toată opera lui Caragiale s-a ales praful de comediile sale inegalabile şi a rămas doar drama "Năpasta"...

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 3 septembrie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=8256&format=html

joi, 2 septembrie 2010

PRM respinge orice formă de colaborare cu partidul infractorilor, PDL

Sub preşedinţia domnului Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedinte al Partidului România Mare, sîmbătă, 28 august 2010, a avut loc şedinţa lărgită a Adunării Aleşilor Locali. În deschidere, liderul PRM a făcut o amplă prezentare a situaţiei politice şi economice pe care o traversează astăzi România. Domnia sa a apreciat că ţara a încăput pe mîna celei mai neruşinate bande de infractori din istoria poporului român, care nu se poate compara, ca agresivitate şi lăcomie, nici măcar cu reprezentanţii perioadei staliniste. Tribunul i-a chemat pe membrii şi simpatizanţii PRM să strîngă rîndurile, astfel încît formaţiunea politică pe care o conduce să se manifeste în continuare ca singura voce puternică şi de necontestat a Opoziţiei.

PRM, care n-a fost niciodată la Putere, are tot dreptul să ceară măsurile cele mai severe pentru tragerea la răspundere a tuturor celor vinovaţi pentru dezastrul fără precedent în care se află astăzi România. Este o perioadă nu numai a sărăciei, dar, a subliniat liderul PRM, asistăm la cel mai nefericit vid de putere şi de personalităţi, într-o Românie care a dat atîtea valori incontestabile. Se strînge laţul în jurul tuturor acelora care au distrus ţara, cei vinovaţi vor plăti foarte curînd pentru tot ceea ce au făcut, evenimentele se precipită într-un ritm de neimaginat, creşte ura populaţiei faţă de iresponsabilii de la guvernare, în paralel cu marile cote de simpatie care se îndreaptă spre PRM, văzut ca singura alternativă pentru salvarea României. Preşedintele PRM apreciază că în primăvara anului 2011 vor avea loc alegeri anticipate, atît parlamentare, cît şi prezidenţiale. În acest context, domnul Corneliu Vadim Tudor şi-a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa de atitudine a comunităţii internaţionale cu privire la cauzele care au generat situaţia de criză din România, la faptul că nu a existat nici un fel de reacţie la marea fraudă electorală care se perpetuează de peste două decenii. România, a subliniat domnia sa, nu a ajuns un iarmaroc al spionilor sau un tîrg de vite, numai şi numai pentru aducerea la Putere a unui personaj bolnav de putere, care a compromis înalta funcţie de şef al Statului!În continuarea şedinţei lărgite a Adunării Aleşilor Locali, a avut loc o dezbatere aprofundată asupra problemelor care îi frămîntă pe aceştia, reliefîndu-se importanţa unui dialog mai strîns între conducerea partidului şi reprezentanţii săi din teritoriu. S-a subliniat necesitatea ca în paginile ziarului "Tricolorul" - singura publicaţie de partid din ţara noastră - să fie reflectate realităţile din toate zonele ţării, problemele grave, economice şi sociale, care afectează toate comunităţile locale.În încheierea şedinţei, Adunarea Aleşilor Locali a adoptat, în unanimitate, Rezoluţia Biroului Permanent Naţional al Partidului România Mare, prin care filialele PRM şi reprezentanţii săi în administraţia locală sunt mandataţi să continue cooperarea, în teritoriu, cu Partidul Social-Democrat şi alte partide din Opoziţie, prin încheierea de noi alianţe locale. Totodată, Biroul Permanent al PRM dispune denunţarea unilaterală a tuturor înţelegerilor cu Partidul Democrat-Liberal, respingînd orice fel de colaborare cu acest partid, care trebuie izolat total în societatea românească şi ajutat să dispară pentru răul istoric pe care Regimul criminal Băsescu-Boc l-a făcut Poporului Român.După şedinţa lărgită a Adunării Aleşilor Locali, domnul Corneliu Vadim Tudor a susţinut o Conferinţă de Presă.
BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
28 august 2010




REZOLUŢIA BIROULUI PERMANENT NAŢIONAL AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE privind încetarea şi interzicerea oricărei colaborări cu Partidul Democrat-Liberal adoptată în şedinţa lărgită a Adunării Aleşilor Locali din 28 august 2010
Biroul Permanent Naţional al Partidului România Mare,

Apreciind că România se află într-un blocaj economic şi social fără precedent în ultimii 20 de ani,Constatînd criza de proiecte şi soluţii privind politicile publice, Analizînd aşteptările opiniei publice şi evaluînd resursele ce pot fi mobilizate,Considerînd necesară crearea unui cadru instituţionalizat de dialog şi acţiune cu Partidul Social - Democrat şi cu alte formaţiuni din Opoziţie, la nivelul Administraţiei Publice,
MANDATEAZĂ conducerile filialelor Partidului România Mare şi pe reprezentanţii săi în administraţia publică locală să continue cooperarea cu celelalte partide din Opoziţie în teritoriu, prin încheierea de alianţe locale, după modelul Protocolului de Colaborare semnat în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în data de 11 aprilie 2010;
DISPUNE denunţarea unilaterală a alianţelor cu Partidul Democrat-Liberal, stabilite la nivel local şi judeţean, măsură care ne este solicitată de membrii şi simpatizanţii noştri;
INTERZICE preşedinţilor de filială, aleşilor locali şi tuturor reprezentanţilor săi orice demers politic sau administrativ alături de reprezentanţii Partidului Democrat-Liberal, care trebuie izolat total în societatea românească şi ajutat să dispară, dat fiind faptul că a făcut un rău istoric Poporului Român; ÎNSĂRCINEAZĂ primarii, viceprimarii, vicepreşedinţii de Consilii Judeţene şi consilierii PRM să se implice în pregătirea structurilor partidului şi a electoratului nostru pentru desfăşurarea alegerilor anticipate - parlamentare şi prezidenţiale - pentru primăvara anului 2011.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=8119&format=html