"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 2 octombrie 2010

Cei trei V care complotează împotriva lui Traian Băsescu: Ienăchiţă Văcărescu, Tudor Vladimirescu şi Aurel Vlaicu

1) Avînd în vedere comportamentul absolut aberant al lui Traian Băsescu, care vede în protestul poliţiştilor de săptămîna trecută o tentativă de lovitură de Stat - Partidul România Mare îşi exprimă, din nou, îngrijorarea faţă de starea de sănătate a acestui personaj. Numai un om profund bolnav poate fi zdruncinat de o astfel de manie a persecuţiei, azvîrlind în stînga şi-n dreapta cu acuzaţii de o asemenea gravitate.


În Istorie au mai existat cazuri de oameni politici, care văd la tot pasul complotişti, conspiratori, autori de atentate, pe care unii i-au şi lichidat - de altfel, celebra carte "Aceşti bolnavi care ne guvernează" e plină de exemple. Urmînd logica suferindă a stăpînului său, Elena Udrea se lansează, şi ea, în elucubraţii de neimaginat, pretinzînd că din această conspiraţie ar face parte cei 3 V: adică Vadim, Voiculescu şi Vântu. Dar de ce s-a oprit aici? De ce nu dublu, aşadar 6 V, prin adăugarea lui Ienăchiţă Văcărescu, Tudor Vladimirescu şi Aurel Vlaicu. Dar Giuseppe Verdi, Jules Verne şi Van Gogh ce cusur au? Normal că şi ei ar putea face parte din planurile de răsturnare de la Putere a fostului marinar bişniţar, aşa încît complotul să aibă şi o dimensiune internaţională. În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, ea minte, din nou, cu neruşinare, acuzînd ziarul meu "Tricolorul" că ar prezenta o informaţie eronată. În realitate, noi am avut dreptate, aşa cum am avut dreptate şi în ceea ce priveşte folosirea elicopterelor pe post de taxiuri personale.

Dar, iată cum sună articolul care a scos-o din cizmele de firmă pe fosta prestatoare de servicii pe trotuarul de la Hotelul Intercontinental. Titlul: "Cruzime de canibali. Haita Elenei Udrea a sărbătorit, la Scroviştea, scoaterea lui Vasile Blaga din Guvern". Textul: " Luni seara, într-unul dintre separeurile Restaurantului «Casa Enache» de la Scroviştea, Elena Udrea şi soţul său Dorin Cocoş şi-au cinstit prietenii cu ocazia înlăturării din funcţia de ministru de Interne a lui Vasile Blaga. Aşa cum se ştie, «Casa Enache» este o afacere controlată de Dorin Cocoş, chiar dacă, în acte, 50% din acţiuni sînt deţinute de un unchi al acestuia, Victor Cocoş, aflat la venerabila vîrstă de 78 de ani. La chef au fost invitate circa 20 de persoane, membri PDL, dar şi membri ai Guvernului. Printre participanţii la chermeză, sursele noastre i-au remarcat pe: ministrul de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, Gheorghe Falcă (finul lui Traian Băsescu), Răzvan Murgeanu, ministrul Apărării Gabriel Oprea, secretarul general al Ministerului Transporturilor Gheorghe Dobre şi liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, fostul secund de navă al lui Băsescu, deputatul Mircea Toader. În jurul orelor 22,30, la chermeză şi-a făcut apariţia proaspătul înscăunat ministru de Interne, Traian Igaş, care, la intrare, a fost felicitat şi pupat vîrtos de cei prezenţi. Meniul a fost unul încropit pe fugă şi a constat din aperitive, grătare şi salate, dar, în schimb, au curs în valuri vinuri nobile, şampanie, whisky şi cocktail-uri de vodcă şi martini.

În aburii alcoolului, gaşca a făcut planuri de viitor, calculînd paşii care trebuie parcurşi pentru a ajunge la instalarea unui guvern cu Elena Udrea premier. Numitul Igaş a fost luat în primire de Dorin Cocoş, soţul metresei prezidenţiale, care se pare că pregăteşte schimbarea omului lui Blaga, de la şefia DGIPI, cu un acolit în uniformă fidel lor, ce va fi negociat şi cu Traian Băsescu. Încă nu este clar cine îl va înlocui pe actualul director al fostului «doi şi un sfert», chestorul de Poliţie Ştefan Pop. În legătură cu această problemă, Dorin Cocoş i-a spus lui Igaş că va avea o discuţie în zilele următoare cu «Omu' (n.r. acesta e ultimul apelativ folosit în conversaţiile din PDL pentru Traian Băsescu) de lista pe care o ştii», fără a preciza cine este pe acea listă. Cocoş l-a asigurat pe Igaş că va avea în scurt timp un nume pentru el şi a precizat că alegerea s-ar putea să nu fie una simplă, pentru că «omu' îl vrea pe Fătuloiu acolo şi s-ar putea să rămînă aşa». Din discuţie a mai reieşit faptul că nici Traian Igaş, nici Dorin Cocoş nu au încredere în Dan Fătuloiu. Cocoşul oficial al Elenei Udrea a adăugat: «Mă, Fătuloiu e bun, dar e al dracu' de alunecos, sper să îl reorientez la discuţie».

2) Iată cum sună o NOTĂ pe care am primit-o în această dimineaţă pe filiera unui Serviciu Secret:

"În şedinţa CSAT de joi, unul din subiecte ar fi trebuit să fie prezentarea de către noul ministru de Interne, Traian Igaş, a unui raport privind evenimentele din data de 24 septembrie, cînd, după ce au rupt cordonul de siguranţă din Piaţa Victoriei, protestatarii au pornit în marş către Palatul Cotroceni. O parte importantă a demonstranţilor au constituit-o poliţiştii în uniformă, care i-au strigat lui Traian Băsescu celebra lozincă «Ieşi afară, javră ordinară!» şi în semn de protest au aruncat peste gardul Palatului Cotroceni caschetele. Incidentul, care l-a deranjat pe Traian Băsescu, a generat o serie întreagă de neplăceri pentru cei ce au avut curajul să protesteze şi a atras o furie paranoică asupra unei întregi categorii socio-profesionale. Acest scandal ar fi trebuit închis prin prezentarea unui raport în cadrul şedinţei CSAT, de joi, la care s-a renunţat ulterior. Conform surselor noastre, problema nu a mai fost abordată în CSAT pentru că Traian Băsescu preferă să folosească evenimentul pentru a descuraja în cel mai pur stil stalinist participarea oamenilor în uniformă la alte manifestări, în loc de abordare publică a evenimentului. Prin urmare, în loc de un raport obiectiv asupra incidentului, Traian Băsescu a ordonat şefilor Poliţiei Române ca, în colaborare cu parchetele militare, să-i ancheteze şi să-i pedepsească exemplar pe cei mai vehemenţi dintre protestatari, în special pe cei văzuţi de ceilalţi poliţişti ca lideri de opinie, pentru a intimida orice altă participare a poliţiştilor la calendarul de proteste anunţat în această toamnă. Astfel, circa 15 participanţi la mitingul din 24 septembrie se află în aceste zile sub anchetă şi sînt interogaţi de cadre ale DGIPI şi procurori militari, pentru presupuse abateri de la regulamentele Poliţiei, sinonime cu cele militare. Sursele noastre spun că hărţuirea acestor poliţişti va culmina în scurt timp cu punerea sub învinuire penală a unora dintre ei şi cu sancţiuni dure pe linie de serviciu pentru ceilalţi, care vor fi făcute publice chiar în zilele premergătoare mitingurilor şi demonstraţiilor ce sînt pregătite în aceste zile de confederaţiile sindicale unde sînt afiliate şi sindicatele poliţiştilor. Aşa s-a recurs la fumigenele tentativei de lovitură de Stat, în locul unui raport precis", am încheiat citatul.

3) Am vorbit de starea de sănătate a lui Băsescu. Miercuri seara a sosit la Bucureşti medicul belgian Christian Picard, şeful Clinicii de Oncologie din Anvers. În urmă cu cîteva săptămîni, Băsescu a fost consultat de acesta, acolo, în oraşul unde a lucrat sub acoperire. Întrebînd unde e cazat acest doctor, surse din anturajul Palatului Cotroceni ne-au răspuns că el stă la Vila Lac 2, alături de pacient.

Îndrăzneşte echipa de intoxicare care îl slujeşte pe Băsescu să pretindă că nu e aşa? Rog presa să întrebe Adminstraţia de la Cotroceni: a sosit la Bucureşti un medic din Belgia, pe nume Christian Picard, sau nu?

4) Între slugile lui Băsescu se află şi cei 7 paraziţi de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, care au votat, zilele acestea, aplicarea a două amenzi imense pentru pedepsirea postului Realitatea TV, pe motiv că m-a invitat pe mine.

Amenzile însumează nu mai puţin de un sfert de miliard de lei vechi. Scopul? Televiziunile să fie descurajate şi să nu mă mai invite deloc. Pretextul e infantil: cică, realizatorii erau obligaţi să îmi ceară probe. Ce probe? În definitv, un om politic nu e procuror, să vină cu probe. Şi chiar dacă aş fi adus probe - aşa cum s-a întîmplat cu filmul în care se vedea, clar, că Băsescu a lovit un copil de 12 ani - ele sînt negate fără jenă. Dar, iată, numele celor 7 hingheri băsescieni, care au readus cea mai abjectă cenzură stalinistă în România: Răsvan Popescu, Dan Grigore, Narcisa Iorga, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Attila Szasz, Gelu Trandafir.

Anunţ că săptămîna viitoare am să informez Parlamentul European, în sesiunea de la Bruxelles, cu privire la acest abuz demn de Uganda lui Idi Amin.

5) Cu privire la cererea domnului Victor Iovici, viceprimar general al Capitalei, de a fi reprimit în PRM, Biroul Permanent al partidului a analizat situaţia şi a aprobat solicitarea. Nu vreau să intru în amănunte, dar acel contract pentru deratizare şi dezinsecţie nu valora 7,7 milioane de euro, ci doar 4 milioane de lei noi, iar Victor Iovici nu a aprobat contractul, ci doar înfiinţarea unei comisii a Primăriei, pentru studierea lui. Niciodată nu-i prea tîrziu pentru adevăr.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 1 octombrie 2010)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=8897&format=html