"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 9 octombrie 2010

FRICA PĂZEŞTE PEPENII

Aşa după cum se ştie, în perioada 4-7 octombrie a.c. am participat la o nouă sesiune a Parlamentului European. Momentul central al acestui eveniment l-a reprezentat ceremonia închinată Jubileului a 20 de ani de la unificarea Germaniei. Cu acest prilej, l-am cunoscut şi l-am felicitat pentru discursul rostit pe preşedintele de atunci al Comisiei Europene, Jacques Delors. Am avut, de asemenea, un dialog pe această temă cu preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek.


Eu, unul, am fost, întotdeauna, un adept al unificării Germaniei, pedepsită mult prea sever şi nedrept după al II-lea război mondial. De altfel, consider că anul de foc 1989 a avut 3 consecinţe majore:

1) Unificarea Germaniei;
2) Destrămarea URSS;
3) Libertatea presei.

Din păcate, noi, românii, nu ne bucurăm de nici una dintre aceste realizări. Din punct de vedere economic, falimentul statului nostru este total. Politic şi teritorial, nu am reuşit să ne unificăm şi noi, primind înapoi teritoriile care ne-au fost furate în virtutea Pactului Hitler-Stalin, din august 1939. Cît despre Libertatea presei, ce să mai vorbim, e sublimă, vorba lui Caragiale, dar lipseşte cu desăvîrşire. Pe fondul unor aparenţe înşelătoare, presa e sufocată financiar şi dispare. Iată de ce am rostit miercuri, 6 octombrie, un scurt, dar tăios discurs în plenul Parlamentului European.

Acesta a fost difuzat pe Internet, în direct, în întreaga lume şi sună astfel, citez:

"Doamnelor şi domnilor,

În România funcţionează, din nefericire, o cenzură brutală, cum nu mai există în nici una dintre ţările membre ale Uniunii Europene. Este vorba de o instituţie aberantă, intitulată Consiliul Naţional al Audiovizualului. Aceasta este o «maşină infernală», de factură stalinistă, care, prin absurd, dacă marii scriitori Homer, Cervantes, Goethe, Byron, Balzac, Cesare Pavese şi Adam Mickiewicz ar mai trăi astăzi, i-ar cenzura şi pe ei. Această bandă terorizează, efectiv, posturile de Televiziune independente. Aş compara acest C.N.A. cu un «cimitir al elefanţilor», de unde apar nişte zombi, teleghidaţi politic de o dictatură muribundă, care aplică sancţiuni financiare insuportabile pentru acele emisiuni în care partidele din Opoziţie rostesc nişte adevăruri. Ajutaţi-ne să scăpăm de Gauleiterii de la C.N.A. şi să redăm României cea mai mare victorie a anului revoluţionar 1989: libertatea presei!".

Pun la dispoziţia posturilor de Televiziune cîte o casetă cu înregistrarea discursului meu.

În altă ordine de idei, ceea ce s-a întîmplat ieri, cu schimbarea cu 180 de grade a atitudinii lui Traian Băsescu, poate fi sintetizat într-o veche zicală românească: "Frica păzeşte pepenii". Acesta e adevărul: într-o declaraţie televizată, afişînd o faţă tumefiată de boală şi de abuzuri bachice şi făcînd cîteva confuzii care trădează scurt-circuite neuronale, Băsescu şi-a dat singur cu firma în cap, negînd ceea ce spusese în mai multe rînduri. Cu o zi înainte, el le ceruse unor colaboratori să-i dea un pretext pentru a retrimite Legea pensiilor în Parlament. Şi acest pretext i-a fost dat - infantil, penibil. De mai bine de o lună de zile, o ţară întreagă asistă la un joc de copii handicapaţi, trimişi de Băsescu la furat, dar prinşi asupra faptului, luaţi de guler, zdruncinaţi bine, însă vine starostele hoţilor şi ţipă: "Lăsaţi-i în pace, sînt ai mei, răspund eu pentru ei!".

În mintea lui Băsescu este un plan: în jurul datei de 20 octombrie, va sosi la Bucureşti Comisia de evaluare a boardului FMI. Votarea Legii pensiilor e o condiţie esenţială pentru acordarea unui nou împrumut, între 10 şi 12 miliarde de euro, bani cu care Băsescu şi banda lui speră să cumpere liniştea socială şi să se agaţe de Putere pînă dincolo de anul 2012. În acest sens, Băsescu vrea să-l impună, ca negociator şef cu FMI, pe fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu.

În ceea ce priveşte Opoziţia, ea culege acum ce a semănat: în anul 2008, PSD şi PNL şi-au dat mîna pentru impunerea sinistrului "vot uninominal", care a facilitat excluderea PRM-ului, prin fraudă, din Parlament, iar astăzi nu reuşesc să facă faţă tăvălugului mafiot al lui Băsescu. Tot mai mulţi oameni spun aşa: "Ce nevoie era, acum, de Vadim în Parlament!". N-aveţi decît să vă uitaţi la figurile caraghioase care taie frunză la cîini în acest Parlament rezultat în urma unei operaţiuni de vînzare-cumpărare, ca la Piaţa Matache Măcelaru. Figuri jalnice. Agramaţi. Analfabeţi. Neamuri proaste - în absolut toate partidele. Mă văd nevoit să repet ceea ce am mai spus, dar unii se prefac că n-au înţeles: în nici un caz nu voi face pîrtie pentru revenirea la Putere a Mafiilor din PSD şi PNL. Atîta timp cît acestea vor azvîrli pe piaţă sondaje mincinoase, care arată ce este în capul lor şi în capul "păpuşarilor" din umbră, care le dirijează, ele merită ceea ce merită gaşca PDL: dispreţul nostru, al tuturor. Atunci cînd am văzut "guvernele din umbră" ale PSD şi, respectiv, PNL, m-a apucat un sentiment amestecat, de silă şi de milă. Silă faţă de mizeria morală a acestor nemernici, care vlăguiesc ţara de 20 de ani. Milă faţă de poporul ăsta amărît, care parcă e hipnotizat de hoţi şi lichele. Noi, cei de la PRM, ne continuăm lupta, cu orice preţ.

În sfîrşit, surse din lumea bancară ne-au alertat cu privire la o nouă şi inimaginabilă escrocherie a lui Mugur Isărescu: banii împrumutaţi de la FMI au fost investiţi de acesta în soluţionarea falimentului economiei americane. Iată cum sună începutul unei note pe care am primit-o în aceste zile: "Concret, începînd cu 2009, conform statisticilor de peste Ocean, România a cumpărat obligaţiuni de stat (bond), emise de Trezoreria SUA, în valoare de 74,2 miliarde de dolari, adică de o sumă egală cu valoarea împrumutului contractat de ţara noastră la FMI, mai puţin rata, care s-a dus în susţinerea pensiilor şi salariilor pe perioada premergătoare realegerii lui Traian Băsescu în fruntea naţiunii. Astfel, România, o ţară aflată în profundă criză economică şi socială, susţine redresarea economiei americane, achiziţionînd simple hîrtii emise de trezoreria acesteia, supuse riscului deprecierii, chiar imposibilităţii de răscumpărare în cazul falimentului sistemului american" - am încheiat citatul.

Dacă lucrurile stau aşa, este extrem de grav. Astfel se explică uluitoarea performanţă a acestui modest contabil cu cotiere de a se eterniza, de 20 de ani, în fruntea Băncii Naţionale, cu o pauză de 1 an şi jumătate, timp în care a fost prim-ministru. El ia bani cu împrumut de la FMI, pe care îi dă stăpînilor săi de peste Ocean, dar pe care îi va achita Poporul Român. Chiar aşa: unde sînt cele 140 de miliarde de euro, la care a ajuns datoria externă a României? S-a întrebat cineva, în mod serios? Mereu li se spune românilor că sînt la Banca Naţională, pentru menţinerea cursului de schimb - dar aşa ceva e o minciună neruşinată, care ne insultă inteligenţa. Aceste sume, ca şi cele peste 100 de tone de aur ale României, se află peste Ocean şi n-o să le mai vedem înapoi niciodată. Iată marele, cumplitul, apocalipticul jaf împotriva Poporului Român, la care sînt complici toţi cei care au fost la Putere pînă acum şi care vor da socoteală în curînd...

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 8 octombrie 2010)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9056&format=html

vineri, 8 octombrie 2010

Teroriştii de la C.N.A. - puşi la stîlpul infamiei în Parlamentul European

Doamnelor şi domnilor,
În România funcţionează, din nefericire, o cenzură brutală, cum nu mai există în nici una dintre ţările membre ale Uniunii Europene. Este vorba de o instituţie aberantă, intitulată Consiliul Naţional al Audiovizualului. Aceasta este o "maşină infernală", de factură stalinistă, care, prin absurd, dacă marii scriitori Homer, Cervantes, Goethe, Byron, Balzac, Cesare Pavese şi Adam Mickiewicz ar mai trăi astăzi, i-ar cenzura şi pe ei.

Această bandă terorizează, efectiv, posturile de Televiziune independente. Aş compara acest C.N.A. cu un "cimitir al elefanţilor", de unde apar nişte zombi, teleghidaţi politic de o dictatură muribundă, care aplică sancţiuni financiare insuportabile pentru acele emisiuni în care partidele din Opoziţie rostesc nişte adevăruri. Ajutaţi-ne să scăpăm de Gauleiterii de la C.N.A. şi să redăm României cea mai mare victorie a anului revoluţionar 1989: libertatea presei!

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Discurs rostit miercuri, 6 oct. 2010, în Parlamentul de la Bruxelles şi transmis pe Internet în toată lumea)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9032&format=html

marți, 5 octombrie 2010

"Traian Băsescu controlează Justiţia prin slugile lui, Kövesi, Predoiu şi Morar!"

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a acordat, în exclusivitate pentru lumeajustitiei.ro - http://luju.ro/ , un interviu despre cum vede domnia-sa, ca europarlamentar şi şef de partid, situaţia actuală a Justiţiei române. Ineditul dialog cu politicianul Corneliu Vadim Tudor l-am purtat în biroul său de la sediul PRM din Str. Emile Zola nr. 2, unde acesta ne-a primit în "ţinuta de lucru". Tineţi-vă bine!



* Domnule europarlamentar, cum se vede Justiţia română de la Bruxelles? Este ea pe mîini bune?

* În general, eu cred că şi acum străinătatea lucrează cu imagini false despre România. Bănuiesc că mare parte a opiniei publice internaţionale crede şi acum că omul linşat la 20 martie 1990, la Tîrgu Mureş, era un maghiar bătut de români (n.n. - este vorba de Mihăilă Cofariu). Cînd, de fapt, era invers.

Vreau să vă spun că şi la Bruxelles se fură ca la balamuc. Şi vă relatez modul în care au vrut să-l impună pe Laszlo Tökes vicepreşedinte al Parlamentului European. Preşedintele Parlamentului, polonezul Jerzy Buszek, ne-a propus să-l votăm prin aclamaţii. Ori instituţia aclamaţiilor nu există, există votul. Pentru, contra sau abţinere. Am protestat. Mi-au dat cuvîntul, nu am mai vorbit în română, ci direct în engleză. Am spus că mi-e ruşine pentru prima oară că sînt membru în Parlamentul European. Pentru că acest Tökes neagă tratatele de pace de după primul şi al II-lea război mondial. Atunci, mai mulţi oameni din sală au propus să se voteze electronic. Vă spun ceva ce nu credeam că se poate întîmpla în Parlamentul European. S-a supus la vot. Noi cu totul sîntem 736 de europarlamentari. După jumătate de oră de blocare a aparatelor electronice de vot, inexplicabil, am reuşit să votăm - şi reieşea că eram în sala 791 de parlamentari. Cu plus, cu minus, cu abţineri. Cu 100 mai mulţi decît erau în mod real în sală şi cu aproape 60 mai mulţi decît eram în totalitate. Au sărit nişte parlamentari din Austria, Bulgaria, Franţa şi au cerut reluarea votului pentru a doua zi, acuzînd frauda. Au trecut 3 luni şi nu s-a mai reluat votul. Deci, mă întrebaţi cum se vede Justiţia din România de la Bruxelles? Eu simt că puţin îi interesează pe ei ce se întîmplă în România. Tare mi-e teamă, dragă Adina şi Răzvan, că încă e în vigoare un aforism al lui Wenzel von Metternich, fostul ministru de Extrene al Austriei şi adversar al lui Napoleon, care zicea: "Europa se sfîrşeşte la Viena - şi de la Viena încolo începe Asia". România e ţara în care ce s-a furat, rămîne bun furat!

* De ce credeţi că DNA a fost întotdeauna singura instituţie lăudată în Rapoartele de ţară? Este mîna cuiva? Se fac jocuri înainte de realizarea acestor rapoarte? Cu ce este Daniel Morar mai presus de Procurorul General al României?

* Procurorul General al României nu există! Este o marionetă! Eu am şi poreclit-o "Godzila - servila". Se vede că a fost baschetbalistă. Tot ce nu-i convine lui Chioru' aruncă la coş. S-ar fi putut să fie două motive care s-o propulseze pentru o funcţie pentru care nu avea nici o calitate. Daniel Morar nu există nici ăla, e un figurant. Băsescu a paralizat centrii nervoşi ai acestei ţări. Şi-a înfeudat Serviciile Secrete şi Justiţia. Ministrul Predoiu, mutulică ăsta, a fost primul amant al Elenei Udrea, ei se trag din Buzău - Pleşcoi. Acolo s-a împrietenit cu ea. Cînd a devenit mai sveltă, pe la 15-16 ani, a băgat-o în lumea ceaiurilor. Se pare că a fost primul ei amant şi apoi a dat-o pe mîna unui proxenet... ea a fost curvă cu condicuţă! O să vă dau textele cu viaţa ei, pe ore am publicat-o. Ea se ducea pe Strada Ştefan Furtună la nr. 9, unde era dispeceratul unei reţele de prostituţie, acolo se ducea să-şi primească banii şi i se dădeau comenzi. Şi ea se visează şefa Statului Român (?!). DNA iese bine la raport pentru că e mîna Monicăi Macovei, asta e femeia-komisar, o beţivă. La o emisiune de Televiziune, un om în vîrstă, care a spus că a lucrat la Gara Basarab, a relatat cum a venit acolo "un control, Miliţie, Procuratură şi ne-a arestat pe toţi, ne-a închis. Noaptea a venit procuroarea Monica Macovei şi ne-a luat la bătaie cu mîna ei, pînă ne-a dat sîngele". Asta e femeia, d-aia se îmbracă ca un judokan. Macovei trage sforile cu Frattini. Are nişte senzori pe care apasă.

* Aţi făcut, de-a lungul timpului, nenumărate dezvăluiri despre hoţia clasei politice din România, dar nimeni nu s-a sesizat, cum de altfel se întîmplă cu majoritatea anchetelor jurnalistice. Este sistemul judiciar aservit unor interese mai presus decît cel naţional?

* Unele anchete şi dezvăluiri ale mele au avut efect. De pildă, pe Niculae Spiroiu pot să spun că eu l-am dat afară. Era prin 1993 - 1994, am primit de la un consilier al lui Ion Iliescu un document semnat de generalul Vasile Ionel şi acolo se cerea o anchetă pentru nişte fraude făcute la MApN, printre care şi achiziţionarea din Israel a unui aparat de aer condiţionat de 2,5 milioane dolari. Şi militarul român a răcîit rugina şi a văzut că scria 1943. Deci, aia s-a cumpărat de către Niculae Spiroiu. Eu am primit documentul, l-am publicat, l-au dat afară pe amărîtul de consilier, dar după cîteva luni l-au dat jos şi pe Spiroiu. Pe atunci nu îndrăzneau să te mintă în faţă. Acum te mint în faţă, vezi filmul, vezi documentul, nu e adevărat ce spuneţi voi, e ce spunem noi. Înţeleg că mă tîlhăreşti, dar mă faci prost? Îmi insulţi inteligenţa? Fraţii ăştia Băsescu, una două pleznesc oamenii, i-a să nu mai pleznească ei oamenii! Marţi a venit la mine un predicator din Arizona, Elisei Rusu, e român, plecat de 20 de ani şi m-a rugat să-l ajut să-i prezint şi pe alţii, să-i dea şi ei nişte răspunsuri la chestionarul lui. Prima întrebare era ce părere aveţi despre regimul politic actual. I-am zis, frate, pînă acum România a cunoscut două dictaturi, fascistă şi comunistă, acum e a treia - dictatura neamului prost. Acum Poliţia e atacată de interlopi cu pîrghii politice în PDL şi capul bandei este Băsescu. E un regim anarhic. Dictatura fascistă şi comunistă a avut şi personalităţi de valoare. Dar în dictatura neamului prost ce valori există? Heinrich Mann vorbea despre "spuma murdară a Revoluţiei"... ies gunoaiele ca după o ploaie, dar se duc la canal. La noi, de 20 de ani durează. Uite, la noi, semnul degradării, uite-l pe piticul ăsta handicapat, care chiar a căzut în cap... Odraslele foştilor torţionari ajung să demaşte comunismul, regimul care le-a făcut lor o copilărie fericită. Nu-mi plac lichelele. "Boala de care suferă Ţara Românească e lipsa de caractere" - spunea Nicolae Iorga. Mie mi-e milă de judecătorii simpli care-şi fac datoria şi care sînt plătiţi mizerabil. În Roma Antică magistraţii erau plătiţi foarte bine ca să nu fie tentaţi să fie corupţi. Pe cînd în România magistraţii sînt umiliţi, primesc o leafă de mizerie. În curînd, în România nu se va mai respectă nici legea gravitaţiei.

* Din ce motiv Parchetul General nu se autosesizează cînd este vorba de încălcări ale legii din partea autorităţilor maghiare din teritoriu, dar, în schimb, sînt chemaţi acum poliştii să dea cu subsemnatul pentru că, într-un moment al furiei împotriva orînduirii, au dat cu caschetele de pămînt?

* Poliţiştii nu trebuiau să arunce cu caschetele peste gard la Cotroceni, ci cu grenadele! Capii Justiţiei sînt nişte marionete jalnice în mîna lui Băsescu. Amintiţi-vă cum făcea el poteca la DNA, dar şi la alte instanţe, şi la CNSAS! El are stilul agresiv de a se duce peste oameni şi a-i teroriza. Ungurii nu sînt luaţi pentru că sînt în Guvern, au nevoie de voturile lor în Parlament, ca să nu-l suspende. Pentru că, în mod normal, nişte provocatori ca Tökes şi Marko Bella trebuiau expulzaţi. Eu îi expulzam imediat. Ungurii ard Constituţia României, în piaţa publică, zi de zi. Şi nu se mai sesizează nimeni. Pericolul cel mare care paşte societatea românească e că am început să ne obişnuim cu neobişnuitul. Ar trebui aplicată legea, care nu se respectă aproape în nici un domeniu. D-aia nu am fost eu lăsat să ajung la Putere. Eu arestam cîteva căpetenii. Situaţia actuală aproape că scapă de sub control, vor intra peste noi în casă. Acum cîteva zile, ţigănuşii au tăiat firele de curent din Cotroceni, eu de patru zile nu am curent, fax, telefon şi l-am sunat pe chestorul Petru Tobă şi i-am spus ia mai şi bagă-i la puşcărie! E o anarhie cum n-a existat niciodată...

* În repetate rînduri, aţi susţinut public că şeful Statului este foarte bolnav. Cu toate acestea, instituţia prezidenţială a negat. Aveţi cumva informaţii privitoare la sosirea, miercuri, în România a unui doctor de la Anvers, pe nume Picard, care ar fi cazat acum lîngă Vila Lac 2? Ştiţi ceva?

* Am publicat în ziarul meu "Tricolorul" de joi. A venit Christian Picard, e cazat acolo. Să dea Ministerul Sănătăţii Comunicat Medical, nu Turcan. Medicul vrea să-i facă iar un set de analize, la Spitalul SRI de la Baloteşti. Băsescu are cancer sută la sută, dar cu aşa bombardament de medicamente, terapii, vitamine, la el evoluează mai greu, nu dintr-o dată.

* Ce părere aveţi despre ultima găselniţă a unor PDL-işti, gen Sever Voinescu sau Elena Udrea, care au lansat scenariul conform căruia politicienii ar fi făcut alianţă cu mogulii pentru a-l suspenda pe Traian Băsescu din funcţia de preşedinte?

* E pierdere de timp să-i răspund lui Cotoi ăsta, că numai aşa îi cheamă pe ăştia de lîngă Băsescu: Cotoi, Cocoş - unde au găsit ei menajeria asta!? Ştiţi cînd o să-i cred eu pe ăştia? Cînd madam Plăcintă se va mărita cu Brînză. Nu s-a aliat nimeni cu nici un mogul!

* Controlează Traian Băsescu Justiţia? Cum? Prin cine?

* Da, o controlează. Prin slugile lui, Codruţa Kövesi, pe care a ameninţat-o că o dă afară dacă nu găseşte o posibilitate să-l rearesteze pe Vântu. Şi aia vrea să-l aducă pe Nicolae Popa în ţară, să redeschidă FNI şi să-i facă dosarul. Dar, de ce nu răspunde Băsescu la acuzaţia mea? El a luat 2,8 miliarde lei vechi de la FNI, în 1999. El era ministru atunci şi prieten bun cu Vântu. Şi o mai controlează şi prin Predoiu, care este omul Elenei Udrea şi prima lui dragoste. Îmi şi închipui amorul cocoşat dintre cei doi. Şi prin alcoolicul ăla de Daniel Morar, care stă cu fundul lui osos pe 2000 de dosare de mare corupţie, care însumează PIB-ul României pe vreo 2 ani. De ce nu dă drumul la dosarele acelea? Pentru a menaja clientela politică şi a şantaja!

* Aveţi în vedere o poziţie în Parlamentul European vizavi de politica Guvernului de la Bucureşti, care priveşte ciopîrţirea dreptului cîştigat la pensie?

* Am vorbit pînă acum, dar m-am înscris şi pentru un discurs impotriva CNA, în care voi cere desfiinţarea acestei instituţii staliniste. În Europa nu există o asemenea instituţie. Sînt şi alte posibilităţi pentru a-i ajuta pe cei ieşiţi la pensie, pentru că sînt mai multe Proiecte de Rezoluţie privind legislaţia europeană în materie, pe care le voi semna. Dar n-apucă ei să ia pensiile bătrînilor!

* În opinia dumneavoastră, respectă legile româneşti haina militară? Nu subminează Executivul autoritatea Statului în condiţiile în care legile speciale sînt călcate în picioare, iar salarizarea militarilor este ridicolă faţă de cea din alte ţări ale UE?

* Se dă cu fumigene ca de obicei. Ăsta-i stilul lui Băsescu! Au extras cîteva salarii pe care le numesc ei nesimţite şi au generalizat. În rest, militarii au salarii şi pensii de mizerie, chiar umilitoare. Principiul e foarte clar, nimeni nu are voie să diminueze cuantumul pensiilor pentru că ele sînt un bun cîştigat, nu un favor al Statului. Ce face Băsescu acum e una din cele mai grave fărădelegi din Istoria României.

* În final, cum catalogati iniţiativa senatorului Ghise numită "Legea jurnalistului", prin care toţi ziariştii să fie testaţi psihologic o dată pe an şi să activeze prin intermediul unor cabinete care să deţină arhiva şi să fie coordonate de un Ombus-man?

* Parcă era mai simpatic cînd făcea Note la Securitate! Eu nu ştiu ce profesie are Ghise ăsta. Cel mai rău e că şi-a lăsat nevasta cu cununie, asta nu se face, e o ruşine! Eu cred că sînt chiar ziarist. Am creat nişte publicaţii - şi uite că ele rezistă. O asemenea lege este aberantă. O lege a presei cum au şi alte ţări europene, trebuie să apere raporturile presei cu societatea, să apere presa. Nu sînt, sub nici o formă, de acord cu restricţionarea presei...

ADINA ANGHELESCU şi RĂZVAN SAVALIUC


http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=8958&format=html