"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Agonia lui Traian Băsescu ne costă de ne usucă...

1) Partidul România Mare anunţă că nu mai poate organiza, deocamdată, nici un Miting de Protest la locuinţa lui Traian Băsescu, pentru că, la presiunile lui Adriean Videanu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu a dat aprobarea necesară. Sinceri să fim, nici nu ne trăgea inima să manifestăm la bîrlogul acestui individ profund bolnav, avînd în vedere agonia în care se zbate de cîteva zile, manifestată prin hemoragii nazale, vomă cu sînge, mari dureri de cap şi de oase şi alte simptome tipice unei maladii nemiloase. Pur şi simplu, ne este milă de acest om.


2) Acelora care ne pot răspunde că ei l-au văzut pe Traian Băsescu, joi seara, în direct la TVR, noi le vom spune că totul n-a fost decît o manipulare ordinară, menită să arate că individul e "sănătos tun". Diversiunea a fost coordonată de fosta locotenent-major de Securitate Rodica Culcer, plasată în fruntea departamentului informativ al postului public special pentru astfel de operaţiuni murdare. În realitate, emisiunea fusese înregistrată la Palatul Cotroceni, în jurul orelor 14, întrucît lui Băsescu i-a fost frică să nu-l podidească sîngele, pe gură şi pe nas, în direct.
Mai mult decît atît, dar ca şarlatania să fie totală, la ora difuzării casetei pe post, un car de transmisie al TVR a fost amplasat în curtea Palatului Cotroceni, "conserva" respectivă fiind difuzată din interiorul lui. Asta, în speranţa ridicolă că oamenii - inclusiv lucrătorii de la Televiziunea Publică - vor crede că totul e în direct. De altfel, montajul era atît de grosolan, încît telespectatorii şi-au dat seama de făcătură. PRM cere Parlamentului destituirea, rapidă, a acestei escroace, Rodica Culcer, pînă nu va comite şi alte mîrşăvii. La CNA nu avem nici o pretenţie, avînd în vedere că acolo taie şi spînzură nişte escroace de aceeaşi factură, în frunte cu muierea primitivă Narcisa Iorga.

3) Drept răsplată că şi-a primit banii de la Ministerul Transporturilor (peste 1 miliard de euro), Mafia Asfaltatorilor a vărsat într-un cont bancar din Liechtenstein, controlat de Traian Băsescu, o şpagă de 20.000.000 de euro. Zilele acestea, Anca Boagiu face presiuni asupra lui Traian Băsescu să efectueze, amîndoi, o deplasare-fulger la Vaduz, pentru a face operaţiunile necesare, astfel încît ea să-şi primească partea ei, adică jumătate din bani. Cu aceste 10.000.000 de euro, machidoanca vrea să plătească avansul pentru un apartament de lux la Monte Carlo. Numai că Băsescu a fost incapabil de acest drum, datorită gravelor probleme de sănătate, răspunzînd că de toate astea se va ocupa EBA.

4) Nici cealaltă amantă oficială, Elena Udrea, nu se simte mai bine. În urmă cu o săptămînă, mai exact miercuri seara, ea a fost urmărită de o echipă de filaj de la SPP, pusă de Othello de la "Golden Blitz", fiind văzută intrînd într-o vilă de protocol a RA-APPS. După 10 minute, avea să apară şi Gh. Falcă. Cei doi au stat acolo timp de 3 ore şi jumătate. Noi ne oprim aici, de jenă. Dar acest act dublu de trădare l-a afectat pe Băsescu, care le-a pus cruce la amîndoi - şi Nimfei din Pleşcoi, şi finului de la Arad. Astfel, femeia cea nărăvaşă şi-a luat adio de la funcţia de prim-ministru, iar finul cel lacom nu mai pupă preşedinţia PDL.

5) Amplificarea scandalului de la Piatra Neamţ ascunde o intenţie vicleană a aceluiaşi personaj diabolic: Traian Băsescu vrea să re-militarizeze Poliţia Română, pentru a avea un control total asupra ei. În acest scop, Traian Igaş şi Dan Valentin Fătuloiu, împreună cu un colectiv, lucrează la un proiect de lege corespunzător. Numai că aşa ceva contravine, grav, situaţiei din celelalte ţări ale Uniunii Europene.

6) De cîteva zile se desfăşoară o propagandă sufocantă împotriva unei aşa-zise contrabande cu legume şi fructe. Deşi termenul este impropriu - pentru că se poate vorbi de contrabanda cu arme, de pildă, dar nu şi de contrabanda cu gogoşari, sau cu castraveţi - situaţia există şi ne vedem nevoiţi să lămurim lumea cu privire la ce se ascunde aici. Toată campania asta disproporţionată e dirijată de Traian Băsescu, care face jocurile "preacinstitului doctor Yassin", prieten şi sponsor al lui, arabul deţinînd monopolul acestor produse pe piaţa românească. Aşadar, lăsaţi-l numai pe sirianul Yassin să fure, ca să-şi primească şi tătarul Băsescu porţia!

7) În sfîrşit, vă vom prezenta rezultatele celui mai recent sondaj de opinie. Este o analiză efectuată de Serviciile Secrete în perioada 9-15 noiembrie 2010. Ea ridiculizează aşa-zisul sondaj al firmei de bucătărie CCSB, care difuzează scorurile fantasmagorice din mintea lui Dan Voiculescu. Aţi văzut, probabil, eforturile jenante ale unei slugi hoaţe, Mirel Palada, la postul Antena 3, unde eu aş fi creditat cu 12%, dar PRM ar avea de 3 ori mai puţin, adică 4%. O asemenea disproporţie NU există în sociologie, tovarăşe colonel Dan Voiculescu. Păstrînd proporţiile, e ca şi cum matale ai vrea să tragi cu un pistol, încercînd să bagi pe ţeavă un obuz de mortiere - nu se leagă, e aberant. Da, PRM e partid de lider, dar tocmai de aceea un lider de 12% nu poate fi secondat de un partid anemic.
Scenariul construit de Dan Voiculescu, pentru a-l impune pe Crin Antonescu preşedinte, iar PC să nu mai facă autostopul cu PSD, pentru a intra în viitorul Parlament, ci cu PNL, ţine de scamatoriile de la circ. În realitate, Crin Antonescu - care e săpat, de zor, din interior, de Călin Popescu-Tăriceanu, Petre Roman ş.a. - nu are 36%, ci, cel mult, 20%, cu indulgenţă. Dar, iată cum arată sondajul făcut zilele trecute, pentru uzul Palatului Cotroceni şi, evident, păstrat secret.
Datele metodologice: Metoda de interviu - telefonică; Eşantion - 2.600 de persoane; Marja de eroare - ± 2%.

I. Dacă la începutul anului viitor ar avea loc alegeri prezidenţiale anticipate cu cine aţi vota?

1) Corneliu Vadim Tudor: 27%;
2) Victor Ponta: 23%;
3) Crin Antonescu: 20%;
4) Mircea Geoană: 10%;
5) Cristian Diaconescu: 6%;
6) Traian Băsescu: 4%;
7) Teodor Baconschi: 4%;
8) Dan Diaconescu 4%
9) Alţii 2%.

II. Dacă la începutul anului viitor ar avea loc alegeri parlamentare anticipate cu cine aţi vota?

1) Alianţa PSD + PC: 35%;
2) PRM: 25%;
3) PNL: 20%;
4) PDL: 5%;
5) UDMR: 5%;
6) UNPR: 4%;
7) PPR: 4%
8) Nu ştiu/Nu răspund: 2%.

Aşadar, lucrurile încep să se clarifice. Alegerile anticipate reprezintă singura soluţie, democratică, pentru salvarea ţării. PRM a început o construcţie politică de anvergură, semnînd protocoale de colaborare cu un alt partid de stînga, PSD. Aceasta e singura variantă posibilă şi necesară la ora actuală.

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Comunicatul a fost prezentat la Conferinţa de Presă  săptămînală a PRM din data de 19 noiembrie 2010)

luni, 15 noiembrie 2010

Toată ziua de sîmbătă, Traian Băsescu a dispărut din ţară!

Comunicat de Presă


O NOUĂ DEPLASARE ULTRASECRETĂ A ŞMECHERULUI CARE MINTE CĂ E "SĂNĂTOS TUN": INTERNARE, DE URGENŢĂ, LA UN SPITAL DIN VIENA, PENTRU CHIMIOTERAPIE, TRANSFUZII DE SÎNGE ŞI PERFUZII...

Sîmbătă, Traian Băsescu şi-a tratat în secret cancerul prezidenţial la clinica particulară Rudolfinerhaus din Viena. Conform mai multor surse din anturajul prezidenţial, sîmbătă dimineaţă, în jurul orelor 10,30, Bolnavul Naţiunii a plecat de urgenţă cu un avion particular, de tip charter, în direcţia Viena. Deplasarea s-a efectuat ca urmare a faptului că în noaptea de vineri spre sîmbătă, efectiv, medicii nu au mai fost în stare să-i ţină sub control bolile. Starea proastă a debutat vineri seara, cînd pe lîngă migrenele obişnuite au început să apară puternice hemoragii nazale, temperatură crescută (40,1 grade) şi senzaţii prelungite de vomă.

Toate aceste simptome nu au putut fi calmate de medicii SPP, iar medicii sloveni, care încă nu părăsiseră România, l-au sfătuit pe pacient să se interneze rapid într-o clinică oncologică. Aceştia i-au propus chiar să îl interneze în clinica din Ljublijana. Sîmbătă dimineaţa, după ce toată noaptea nu a închis ochii (ochiul) şi în ciuda eforturilor medicilor nu se simţea o ameliorare a situaţiei, în jurul orelor 8, Traian Băsescu a hotărît să se deplaseze la Viena, unde, în cursul nopţii, doctorul SPP care se ocupă cu organizarea deplasărilor în scop medical aranjase o şedinţă de tratament.

Efectiv, avem de-a face cu a patra deplasarare, acestea fiind efectuate în secret, după un calendar strict. Doar agravarea situaţiei a făcut ca vizita de sîmbătă la spitalul vienez să fie una mai lungă decît de obicei (a stat internat minimum 12 ore), şi peste programul stabilit.

Sursele noastre spun că aceasta nu este prima vizită în scop medical, făcută pe ascuns, în puterea nopţii la Spitalul Rudolfinerhaus, de la Viena. Specialiştii susţin că aceasta e o clinică de urgenţă, al cărei Laborator Terapeutic e la nivelul anului 2020.

Iată motivul pentru care poza el în om sănătos, la televizor: fusese "bombardat" bine la Viena, cu tot felul de medicamente. În perioada în care a fost internat la spital - repetăm, timp de 12 ore - lui Băsescu i s-au făcut transfuzii cu sînge, chimioterapie şi i s-au pus perfuzii, în care medicii au introdus, periodic, substanţe menite să dea organismului cele necesare pentru a se lupta cu efectele adverse ale chimioterapiei. Medicii vienezi i-au găsit lui Băsescu şi o tumoare considerabilă la prostată, care a generat metastaze la vezica urinară. De asemenea, sînt o puzderie de metastaze şi la şira spinării, ceea ce-i dă mari dureri. Pacientul are şi cancer de piele (care se vede pe cap, pe gît etc.). Doctorii i-au recomandat, printre altele, două medicamente, sub formă de pastile: REQUIP şi MADOPAR. Ei i-au propus să rămînă acolo, internat, dar Băsescu n-a vrut. Aşa că gazdele i-au recomandat să vină, la tratament, o dată la 3 săptămîni. Efectele chimioterapiei au fost: diaree, greţuri, ameţeală.

Pentru a putea fi evitată pe viitor o astfel de criză, Băsescu a stabilit cu medicii vienezi ca aceştia să îi facă o dată la două săptămîni o vizită în Bucureşti şi, în caz de urgenţă, să poată ajunge la el în maximum 12 ore. În această eventualitate, Băsescu s-a angajat să trimită după ei un charter.

Noua escapadă medicală s-a încheiat în noaptea de sîmbătă spre duminică, pe la orele 1, cînd Băsescu s-a întors la Vila Lac 2, puternic slăbit, cu dureri de cap şi de oase, temperatură ridicată şi senzaţie de mîncărime pe tot corpul. În paralel, echipele diversioniste ale Serviciilor Secrete au lansat două intoxicări: că Băsescu e ba la Vila de la Predeal, ba la pomana de 40 de zile a mamei sale, la Constanţa. De ce atîtea minciuni? Cui serveşte acest comportament aberant, tipic marilor infractori? Şi cîte zeci de milioane de euro îi costă pe români agonia lui Băsescu? Noi nu ne bucurăm de nenorocirea care l-a lovit şi îl chinuie pe acest individ malefic, care şi-o face cu mîna (gura) lui - de pildă, lunea trecută, el avea o alcoolemie de 2,53 grame la mie, vecină cu coma. Dar e limpede că el se află în incapacitatea de a-şi exercita mandatul şi trebuie pensionat rapid. Reamintim că liderul PRM a solicitat, public, încă din ianuarie 2010, un Buletin Medical al lui Traian Băsescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

14 noiembrie 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9882&format=html

La Librăria "Mihail Sadoveanu", din Capitală, preşedintele PRM şi-a lansat cărţile "Europa Creştină" şi "Artificii"

Comunicat de Presă


Vineri, 12 noiembrie a.c., la Librăria "Mihail Sadoveanu" din Capitală au fost lansate cărţile "Europa Creştină" (în 3 volume) şi "Artificii", semnate de dr. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedintele Partidului România Mare.
Cei prezenţi i-au făcut o primire călduroasă autorului, care a ales, de fiecare dată, acest lăcaş de cultură din centrul Bucureştilor pentru a-şi prezenta în public ultimele apariţii editoriale. De menţionat că lucrarea monumentală "Europa Creştină" a apărut sub egida Parlamentului European. Pe prima copertă a fiecăruia dintre cele 3 volume - tipărite în culorile roşu, galben şi albastru - este reprodusă fotografia realizată la întîlnirea, de la Vatican, cu Papa Benedict al XVI-lea a domnului Corneliu Vadim Tudor, singurul om politic din România care a purtat dialog cu ultimii doi capi ai Bisericii Romano-Catolice.

Cele 3 volume cuprind discursuri externe, pastorale şi alte alocuţiuni rostite de autor, apreciat drept cel mai important orator din politica românească postbelică. Sînt reproduse, de asemenea, Mesajele primite de Tribun, pentru cărţile sale în limbi străine, din partea unor personalităţi internaţionale de prim-rang: Regina Marii Britanii, Regele Norvegiei, Regina Olandei, Regele Spaniei, Regele Suediei, Regina Danemarcei, preşedinţii Italiei, Franţei, Poloniei, Irlandei, Croaţiei, Estoniei, Israelului, Ciprului, secretarului general ONU ş.a.

Amfitrioana evenimentului a fost doamna Georgeta Munteanu, şefa Librăriei "Mihail Sadoveanu". Cărţile au fost prezentate de prof. univ. dr. Gh. Buzatu şi de Geo Saizescu. Înainte de a lua cuvîntul, îndrăgitul regizor i-a înmînat pamfletarului Corneliu Vadim Tudor Premiul de Excelenţă "Tudor Arghezi".

Vorbitorii au evidenţiat prodigioasa activitate scriitoricească şi politică a domnului Corneliu Vadim Tudor, subliniind prezenţa activă a acestuia atît în viaţa politică internă, ca singurul lider autentic al Opoziţiei din ultimele două decenii, cît şi în Parlamentul European, unde vocea domniei - sale este ascultată, întotdeauna, cu respect şi interes.

În încheiere, a luat cuvîntul autorul, care a mulţumit gazdelor sale, cît şi celor care i-au prezentat cele mai recente volume. El a adus un cald omagiu memoriei prietenilor săi Eugen Barbu, Mihai Ungheanu, Mircea Micu şi Adrian Păunescu, aflaţi în repetate rînduri la Librăria "Mihail Sadoveanu", cu ocazia unor asemenea evenimente editoriale. Domnul Corneliu Vadim Tudor a amintit cum a salvat sediul Librăriei "Mihail Sadoveanu" din ghearele Mafiei imobiliare, care vrea să pună mîna acum şi pe sediul central al Partidului România Mare. Domnia-sa a anunţat organizarea unui protest de amploare, care va aduce mii de oameni în faţa locuinţei lui Traian Băsescu, nedemnul ocupant al funcţiei de şef al Statului, care a băgat ţara în faliment şi i-a adus pe români în pragul disperării.

Autorul a dat, apoi, autografe pe lucrarea "Artificii". Menţionăm că "Europa Creştină" nu se află la vînzare, fiind o carte de propagandă comunitară, apărută sub egida Parlamentului European. În încheiere a fost oferit un cockteil.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

12 noiembrie 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9864&format=html