"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Mafioţii trimişi de Traian Băsescu, la furat, au plecat, pentru a doua oară, cu coada între picioare





Comunicat de Presă:

Vineri, 26 noiembrie, Poliţia, executorul judecătoresc şi avocatul aşa-zisului proprietar George Andrew Caranfil au venit pentru a doua oară la furat, încercînd să evacueze Partidul România Mare din sediul său central, pe care îl ocupă legal în Str. Emile Zola nr. 2. Au fost întîmpinaţi de un mare număr de membri şi simpatizanţi ai partidului, care le-au adresat ceea ce meritau. Pe frontispiciul clădirii, pe mari bannere, era scris "Jos Băsescu!", "Tovarăşe Ceauşescu,/ Fă-i chemare lui Băsescu!". Două manechine, reprezentîndu-i pe Chiriaşul de la Cotroceni şi pe amanta lui, Elena Udrea, atîrnau spînzurate la intrarea în clădire.


În declaraţiile făcute la sosirea în faţa sediului central al PRM, ca şi în Conferinţa de Presă săptămînală a partidului, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, a subliniat că avem de-a face cu o comandă politică a lui Traian Băsescu, ce urma să fie pusă în aplicare prin Elena Udrea şi Adriean Videanu, ultimul fiind responsabil pentru falsificarea dovezilor cartografice ale zonei, astfel încît să reiasă că aşa-zisul proprietar - despre care există informaţii că a decedat între timp - ar fi locuit în Str. Emile Zola nr. 2, şi nu pe Aleea Modrogan nr. 17, amplasament integrat în prezent în imensul parc, de două hectare, care înconjoară sediul PDL din Capitală.

Tribunul i-a acuzat pe executorul judecătoresc Lucian Ezer, pe avocatul Marin Petre, dar şi pe comisarul şef Eftimie Ionel, de la Circa 1 Poliţie, că s-au pus în serviciul Mafiei imobiliare, încercînd să scoată cu forţa PRM din sediul său central.

Domnul Corneliu Vadim Tudor a arătat că astfel de acte de terorism - care au provocat moartea multor oameni aruncaţi în stradă, unii dintre ei reprezentanţi de frunte ai artei şi culturii româneşti sau generali ai Armatei Române - nu sînt posibile decît într-o ţară în care Justiţia se face preş la picioarele unui dictator nebun - în cazul de faţă Traian Băsescu, principalul vinovat pentru dezastrul economic şi social în care se află astăzi România.

Din păcate pentru ei, autorii înscenării condamnabile de vineri, 26 noiembrie, au primit o palmă usturătoare din partea patrioţilor şi justiţiarilor de la Partidul România Mare, singurul reprezentant autentic al Opoziţiei, cu o voce distinctă în Parlamentul European. Bandiţii au fost obligaţi să plece cu coada între picioare. PRM are 5 procese pe rol cu aşa-zisul proprietar, în sediul din Str. Emile Zola nr. 2 se află încă 4 entităţi - Biroul Europarlamentar al domnului Corneliu Vadim Tudor, redacţia ziarului "Tricolorul", sediile Editurii "Speranţa" şi al Fundaţiei "România Mare" - care, potrivit Legii, nu pot fi evacuate decît în urma unei hotărîri judecătoreşti definitive şi irevocabile. Mai mult, PRM va înainta Plîngeri Penale, pentru abuz în serviciu, împotriva executorului judecătoresc Lucian Ezer, a avocatului Marin Petre, a comisarului şef Ionel Eftimie, de la Circa 1 Poliţie, precum şi a judecătoarei Emilia Mădulărescu, vicepreşedintă a Judecătoriei Sectorului 1.

Pentru Traian Băsescu, ceea ce s-a întîmplat vineri la sediul central al PRM din Str. Emile Zola nr. 2 reprezintă începutul sfîrşitului Regimului criminal pe care îl patronează, un regim de care românii vor să scape cît mai curînd.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

26 nov. 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10193&format=html

Ieri am fost prezent in 3 emisiuni de televiziune !

De la ora 16.00 in emisiunea "Costul vietii" de pe N24 Plus:

http://www.n24plus.ro/emisiuni/costul-vietii#video



De la 18.45, in emisiunea "Realitatea te priveste":

http://www.realitatea.net/emisiuni/realitateatepriveste.html



De la 21.00, in emisiunea "Subiectiv":

http://inregistrari.antena3.ro/view-26_Nov-2010-Subiectiv_cu_Razvan_Dumitrescu_-27.html

miercuri, 24 noiembrie 2010

Asta-seara, interventie telefonica la emisiunea "Stirea Zilei"

Derulati la "ora" 20:23 :

http://inregistrari.antena3.ro/view-24_Nov-2010-Stirea_Zilei-10.html 

Interventie telefonica , azi, in emisiunea "Se intampla in Romania" !

Derulati la 11:34 :

http://inregistrari.antena3.ro/view-24_Nov-2010-Se_intampla_in_Romania-35.html 

Preşedintele PRM, felicitat de primarul Strasbourgului, Capitală Europeană

În cursul zilei de marţi, 23 noiembrie a.c., preşedintele PRM a fost vizitat, în biroul său din Parlamentul European, de doamna Janka Fromm, consilieră a primarului Strasbourgului, domnul Roland Ries. Aceasta i-a înmînat domnului Vadim un frumos cadou din partea edilului-şef al străvechii aşezări alsaciene, precum şi următorul mesaj scris (în lb. franceză):


"Strasbourg, 19 noiembrie 2010.

Domnului Corneliu Vadim Tudor, deputat în Parlamentul European.

Domnule deputat,

Cu ocazia acestei noi sesiuni de la Strasbourg, am aflat cu plăcere că ziua de 28 noiembrie are o importanţă deosebită pentru dvs. Sînt bucuros să ştiu că vă sărbătoriţi atunci ziua de naştere.
Permiteţi-mi, de asemenea, să vă adresez, în numele Oraşului Strasbourg, felicitările noastre sincere. Transmiţîndu-vă acest cadou, mi-ar face plăcere să înnobilez această zi aniversară cu un plus de lumină şi de bucurie.
Adresîndu-vă cele mai cordiale urări de bine, vă rog să fiţi de acord, domnule deputat, să primiţi asigurarea înaltei mele consideraţii".

ROLAND RIES

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10115&format=html

UN ULTIM ŞI DISPERAT ACT DE TERORISM AL MURIBUNDULUI TRAIAN BĂSESCU

Comunicat de Presă:

Anunţ opinia publică, presa şi corpul diplomatic acreditat la Bucureşti că muribundul Traian Băsescu face un ultim şi disperat act de terorism: împotriva tuturor dovezilor, împotriva unor procese aflate în derulare, ei, bine, împotriva inspecţiei ordonate de Consiliul Superior al Magistraturii la Judecătoria Sectorului 1 - acest dement în fază terminală (tumoarea malignă, de la creier, s-a constatat, în dimineaţa acestei zile, la Spitalul SRI de la Baloteşti, că a crescut vertiginos!) i-a dat poruncă fostului zarzavagiu din Videle, lacheul penal Adriean Videanu, ca vineri să evacueze PRM-ul din sediul pe care îl deţine în mod legal.


Ticălos pînă la moarte! Reamintim că în acel imobil se mai află atît Biroul Europarlamentar al meu, cît şi redacţia ziarului "Tricolorul" - aşadar, avem de-a face şi cu un atentat la libertatea presei. Aşa după cum se vede, acest Băsescu face tura beţivului şi se încăpăţînează să joace rolul dictatorului nebun, deşi el e cu un picior şi jumătate în groapă. Nu i-a spus nici un medic acestei caricaturi jenante, pe care o evită toată lumea, că s-a descoperit leacul turbării? Nenorocitul ăsta mă confundă pe mine cu amantele lui răsuflate şi mustăcioase Elena Udrea şi Anca Boagiu, care îi satisfac toate poftele de neam prost. Noi, cei de la PRM, îi vom trata pe aşa-zişii executori judecătoreşti, care încalcă Legea în mod scandalos, ca pe nişte spărgători de case şi, la forţă, vom răspunde cu aceeaşi monedă. Îi avertizez pe şefii Poliţiei şi Jandarmeriei să nu antreneze aceste instituţii în jocul foarte periculos al paranoicului Băsescu, fiindcă va ieşi un scandal internaţional teribil, iar dreptatea este de partea noastră. Facem apel la populaţia Capitalei să vină la sediul central al PRM, din Str. Emile Zola, nr. 2, vineri, 26 noiembrie, să serbăm împreună apropiata mea zi de naştere prin alungarea de la Putere a porcului Băsescu. Ignatul e aproape!

CORNELIU VADIM TUDOR

Parlamentul European, Strasbourg
23 nov. 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10105&format=html

România este paralizată de Mafia din Justiţie şi Poliţie

Doamnelor şi domnilor, din păcate, România a devenit "Frontiera sălbatică a Europei". A fost rău cu dictatura comunistă, dar e infinit mai rău cu dictatura mafiotă. Principalele braţe ale Caracatiţei mafiote sînt Justiţia şi Poliţia, care sînt roase de cancerul corupţiei.
Din ianuarie 1990 şi pînă acum, în România au fost comise peste 5.000 de crime rămase cu autori necunoscuţi. România este raiul clanurilor de interlopi autohtoni, protejaţi de Justiţie şi de Poliţie, dar este şi placa turnantă a pedofililor, şarlatanilor şi a celor mai primitivi agenţi străini. E bine că a căzut Zidul Berlinului - dar e rău că a căzut în capul nostru, al popoarelor din Estul Europei.

În decembrie 1989, nişte amatori de senzaţii tari l-au trezit din somn pe Dracula, şi acum nu ştim cum să mai scăpăm de el.

CORNELIU VADIM TUDOR

(Discursul a fost rostit în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, în şedinţa din 22 nov. 2010, fiind transmis, pe Internet, în toată lumea)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10101&format=html