"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 2 decembrie 2010

Ticăloşii de la Putere şi-au bătut joc şi de Ziua Naţională din acest an!



Acesta a fost cel mai trist 1 Decembrie pe care l-au trăit românii în ultimii 20 de ani! Regimul criminal Băsescu-Boc a reuşit să-şi bată joc pînă şi de Ziua Naţională. Ar fi trebuit să fie o zi frumoasă, de adevărată sărbătoare, în ciuda vitregiilor vremii. Atît în Parcul Carol, cît şi la Arcul de Triumf, cei de la Putere au fost ca şi absenţi. S-a dovedit, încă o dată, că actualii guvernanţi nu au nici un Dumnezeu şi nici o legătură cu această ţară. Populaţia înfometată şi umilită a cerut, şi de această dată, la fel de ferm, ca aceşti nemernici care au distrus România să fie alungaţi cît mai repede din funcţiile pe care le-au obţinut prin fraudă, să răspundă pentru măsurile lor antiumane şi pentru faptele de corupţie, care scandalizează o lume întreagă.


Cinstind, ca de fiecare dată, această zi sfîntă din calendarul de suflet al Poporului Român, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedintele Partidului România Mare, a depus o frumoasă coroană de flori cu panglică Tricoloră la Monumentul Eroului Necunoscut din Parcul Carol. Alte personalităţi prezente la acest ceremonial au mai fost preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi fostul preşedinte al Ţării, Ion Iliescu. Un mare număr de membri şi simpatizanţi ai PRM au asistat la această festivitate. Din partea Puterii nu a fost nimeni, nici măcar un singur ministru! A existat chiar o scenă... paranormală: coroana Ministerului Justiţiei s-a depus singură (?!), fiindcă nici un reprezentant al acestei instituţii n-a catadixit să onoreze ceremonia. Impostorul din fruntea Ministerului Apărării Naţionale, care se ocupă cu organizarea unor astfel de evenimente, a avut, însă, grijă să dispună ca PDL şi partidul său de traseişti şi dezertori neruşinaţi să fie primele care să depună coroane de flori la acel sanctuar.

În timp ce Traian Băsescu, aflat sub sedative, moţăia, la summitul OSCE din Kazahstan, la parada de la Arcul de Triumf şi-a făcut apariţia Emil Boc, care a trecut, el, al patrulea om în Stat, în revistă Garda de Onoare (?!) deşi acolo era prezent şi preşedintele Senatului, care, în mod constituţional, îl înlocuieşte pe preşedinte în astfel de situaţii. Aşa-zisul premier a avut nesimţirea să declare că aşa au hotărît autorităţile Statului - adică Băsescu, care, speriat de furia populaţiei, şi-a făcut de lucru pe la trupele din Afganistan, unde mor tot mai mulţi fii de români, trimişi într-un infern cu care ţara noastră nu are nici o legătură. După ce Emil Boc a fost fluierat şi huiduit cu furie de bucureşteni, care au dorit să fie prezenţi la această defilare, mai sumară ca oricînd, Tribunul a fost aplaudat şi aclamat îndelung, oamenii cerîndu-i să vină cît mai repede la Putere, împreună cu partidul său de patrioţi şi justiţiari, singura soluţie pentru salvarea României.

Domnul Corneliu Vadim Tudor s-a întreţinut cordial cu personalităţile prezente la Arcul de Triumf: foştii preşedinţi ai României, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, directorul SRI, George Cristian Maior, generalul de Armată Mircea Chelaru, avocatul Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, Constantin Dudu Ionescu ş.a.

La manifestările din Parcul Carol şi de la Arcul de Triumf, liderul PRM a fost însoţit de Marius Marinescu, Codrin Ştefănescu, Florin Simion, Adrian Popescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

1 decembrie 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10270&format=html