"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 31 ianuarie 2011

Am intrat în a 4-a săptămînă de cînd Serviciul Secret condus de interlopul ţigan Marcel Opriş se screme să distrugă ziarul "Tricolorul"

Aşa după cum am mai spus, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a primit ordin de la porcul de Băsescu să împiedice citirea, pe Internet, a ziarului "Tricolorul". Pentru operaţiunea asta de cenzură brutală, care consumă imense sume de bani ...publici, garoiul Marcel Opriş face eforturi colosale. Ca să vă faceţi o idee despre atacul infernal la care ziarul este supus, vă vom spune că serverul nostru e bombardat cu forţa a 4.000 de calculatoare (echivalentul lor).

Efectiv, se înregistrează şi 19.000 de accesări (fictive) pe secundă, "inundaţie" (flood) a site-ului care nu mai permite cititorilor adevăraţi să poată parcurge ziarul. Dar vom găsi noi o soluţie, nici o grijă. Chiorul sifilitic tot nu va scăpa...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu