"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 19 ianuarie 2011

A încetat din viaţă cîntăreţul folk Cristian Paţurcă

Marţi, 18 ianuarie, a încetat din viaţă, la numai 46 de ani, cîntăreţul folk Cristian Paţurcă, autorul „Imnului golanilor“. A dus-o greu, mulţi i-au promis ajutorul, dar, pînă la urmă, nimeni nu l-a băgat în seamă. Singurul care a fost impresionat de soarta lui, aşa cum a făcut-o cu mulţi alţii, este liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a vorbit cu directoarea Sanatoriului TBC de la Buşteni pentru ca acest om talentat să fie internat acolo. Cît a stat acolo, preşedintele Filialei Prahova a partidului, dr. Constantin Găucan, s-a interesat permanent de starea lui de sănătate. După ce a fost dat afară din casă, în anul 2008, vicepreşedinţii PRM Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu l-au mutat într-o garsonieră, plătindu-i chiria pentru un an de zile. Dumnezeu să-l ierte.

Ziarul TRICOLRUL, nr 2067 / 19.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu