"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 18 ianuarie 2011

La fel ca în fiecare an, de 15 ianuarie, la mormîntul lui Eminescu a fost depusă o coroană de flori cu Tricolor din partea preşedintelui PRM

În ziua Naşterii Poetului şi Doctrinarului Naţional, 15 ianuarie, la mormîntul lui Mihai Eminescu de la Cimitirul Bellu din Capitală a fost depusă o impresionantă coroană de flori cu panglică Tricoloră din partea domnului Corneliu Vadim Tudor. Preşedintele PRM s-a recules, în aceeaşi zi, împreună cu familia, la locul în care îşi doarme somnul de veci cel mai mare poet român al tuturor timpurilor.
Îngenunchiaţi de criză şi de măsurile antiumane ale actualului regim totalitar Băsescu-Boc, numeroşi bucureşteni au mers sîmbătă la mormîntul lui Eminescu, într-un gest simbolic de veneraţie şi speranţă într-o lume mai bună pe aceste meleaguri cîntate de Luceafăr.
Din partea PRM, au fost prezenţi Mihaela Ionescu, fostă deputată, Adrian Popescu, vicepreşedinte, Adrian Marin, preşedintele Organizaţiei de Tineret România Mare.


 Ziarul TRICOLORUL, nr 2065 / 17.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu