"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 31 ianuarie 2011

La o beţie cruntă, vecină cu coma alcoolică TRAIAN BĂSESCU A PUS LA CALE O NOUĂ ŞI DEFINITIVĂ ARESTARE A LUI DAN DIACONESCU...

Discuţia politică organizată vineri seara, la Vila Lac 2, de Traian Băsescu, la care au fost convocaţi Peter Eckstein Kovacs, Sebastian Lăzăroiu, Cătălin Avramescu şi Vasile Blaga, s-a transformat într-un chef-monstru unde, pînă la 3 dimineaţa - s-a băut whisky, precum apă pe vremea secetei. Toţi cei prezenţi s-au îmbătat atît de crunt, încît şoferii personali au trebuit, efectiv, să-i care în cîrcă şi să-i ducă acasă.

Au fost puse la cale planuri care au ca scop supravieţuirea politică a PDL, precum şi răzbunări ale Chiorului. Astfel, dacă ar fi să enumerăm principalele teme de discuţie ale beţivilor, cu Peter Eckstein Kovacs s-a discutat despre controlul UDMR, toţi fiind de acord că el trebuie să ajungă în fruntea aşa-zisului partid.


Cu Vasile Blaga s-a abordat un plan de reinstalare a acestuia la conducerea Ministerului de Interne, pentru a fura şi la viitoarele alegeri. Lui Sebastian Lăzăroiu i s-a cerut să îl controleze mult mai atent pe Dan Diaconescu. Dictachiorul i-a poruncit lui Lăzăroiu să facă în aşa fel încît Dan Diaconescu şi partiduleţul lui să crească în următoarele 3 luni. În caz contrar, proiectul respectiv va fi închis, iar puradelul din Caracal va servi ca subiect într-un nou spectacol mass-media, pe care Băsescu intenţionează să îl pună în scenă. Adică o să-l aresteze din nou. De data aceasta, se pare că Matrozul Chior îl vrea închis pentru mai mult timp pe Diaconescu, considerînd că, dacă nu este bun pentru a-i duce la îndeplinire ordinele, va fi bun ca subiect în propaganda mediatică declanşată în numele luptei anticorupţie. O altă temă a fost desfiinţarea Grupurilor Parlamentare ale UNPR din Senat şi Camera Deputaţilor. Traian Băsescu nu a renunţat la răzbunarea pe Gabriel Oprea - chiar dacă a fost rugat de Elena Udrea să îl ierte pe acesta - pentru faptul că l-a înfruntat refuzînd să îşi dea demisia săptămîna trecută. În mod concret, Chiorul vrea ca la începutul sesiunii toţi parlamentarii UNPR să treacă la PDL, urmînd să îl lase pe Gabriel Oprea fără oameni. În acest sens, ţiganul Sebastian Lăzăroiu şi buldogul Vasile Blaga au primit ordin să discute cu fiecare parlamentar UNPR în parte şi să se asigure, prin orice mijloace, de colaborarea acestora (inclusiv prin şantaj cu Dosare Penale), scopul fiind desfiinţarea UNPR, fără a afecta susţinerea în Parlament a guvernului-marionetă condus de Piticul Porno Emil Boc. 


Pe măsură ce sticlele de băutură veneau la masă pline şi plecau goale, discuţia a degenerat, ajungîndu-se ca toţi cei prezenţi să fie beţi morţi, nici unul nereuşind să se mai facă înţeles. După ce a fost dus de medicii SPP la culcare, Bolnavul Naţiunii a avut cel puţin două reprize crunte de vomă. De altfel, sîmbătă, aproape toată ziua, Chiorul a bolit, nefiind în stare să facă nimic. Abia spre seară, cînd a primit vizita fratelui său, Mircea, şi a soţiei acestuia şi-a mai revenit, încercînd să se dreagă cu un whisky, după principiul "cui pe cui se scoate".



http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11253&format=html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu