"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 12 ianuarie 2011

La ordinul lui Traian Băsescu, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale s-a transformat într-o bandă de hackeri terorişti



Comunicat de Presă

După ce a fost evacuat din sediul central, PRM este ţinta unuia dintre cele mai mari şi mai bine coordonate atacuri informatice, prin care ediţia electronică a ziarului „Tricolorul“ se încearcă a fi distrusă. Amploarea şi durata atacului informatic indică faptul că, în spatele acestei încercări de distrugere, se află nu un simplu hacker, ci chiar un Serviciu Secret, STS, care deţine resursele şi instrumentele necesare. Atacul vine în contextul în care evacuarea abuzivă a redacţiei „Tricolorul“ din sediul pe care îl ocupa nu a oprit publicarea ziarului, aşa cum au sperat Traian Băsescu şi acoliţii lui, profund deranjaţi de adevărurile spuse, zi de zi, de această publicaţie. Conform analizelor efectuate de administratorii site-ului, atacul informatic asupra paginii web a publicaţiei este realizat cu scopul distrugerii ei şi a fost provocat de publicarea Memoriului adresat comunităţii internaţionale de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu titlul: „S.O.S.! SALVAŢI ROMÂNIA DE REGIMUL NAZIST INSTAURAT DE MAFIA UNUI INDIVID MAI PRIMITIV ŞI MAI LACOM DECÎT IDI AMIN ŞI POL POT: DESCREIERATUL TRAIAN BĂSESCU!“.

Această concluzie este confirmată şi de alte informaţii ajunse la noi prin intermediul Serviciilor Secrete. Conform acestor surse, vineri după-amiază, Traian Băsescu a fost informat de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu de publicarea Memoriului. Traian Băsescu, după ce l-a citit, l-a sunat pe Marcel Opriş, ordonîndu-i să termine „Tricolorul“. Astfel, după ce Opriş şi-a convocat la serviciu unii angajaţi de la Divizia Informatică, în noaptea de vineri spre sîmbătă adresa paginii web a fost, pur şi simplu, blocată printr-un sistem complicat de programe care generează un sistem de trafic, avînd ca scop distrugerea ediţiei electronice a ziarului şi a arhivei electronice a publicaţiei. Din fericire, îi putem anunţa pe iniţiatorii atacului că nu au reuşit să-şi atingă scopul. Şi asta, în primul rînd, datorită faptului că serverul „Tricolorului“ nu se află pe teritoriul României, ci într-o altă ţară din Europa. Prin atacul informatic lansat asupra ediţiei electronice a organului de presă al PRM, actuala Putere demonstrează că pentru a-l menţine în funcţie pe Traian Băsescu este gata să pună pumnul în gură tuturor celor care nu sînt de acord cu politica abuzivă şi cu accentele totalitare ale Chiriaşului de la Cotroceni, fiind pregătită chiar să cenzureze mediul on-line prin măsuri de forţă, inadmisibile în lumea civilizată.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM

8 ianuarie 2011

Ziarul TRICOLORUL , nr 2059 / 10.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu