"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 12 ianuarie 2011

Liderul P.R.M. a declarat la Parchetul General: „A murit Justiţia Română!”

Comunicat de Presă

Cu o grabă mai mult decît suspectă, Parchetul General s-a autosesizat, tot el, în legătură cu evenimentele legate de evacuarea, ilegală şi abuzivă, a Partidului România Mare din sediul său central, aflat în Str. Emile Zola nr. 2. Din tot ceea ce s-a întîmplat acolo, protejata lui Traian Băsescu, Laura Codruţa Kövesi, nu a observat nici puternica echipă de peste 100 de poliţişti, trimişi acolo să ia cu asalt această clădire, revendicată de un proprietar inexistent, nici zecile de reprezentanţi ai Serviciilor Secrete, care observau tot ce mişcă şi îşi informau, permanent, superiorii în legătură cu evoluţia evenimentelor. În numai cîteva zile, liderul singurului partid autentic al Opoziţiei din România a fost chemat la Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub pretextul că a început deja urmărirea penală pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărîri judecătoreşti. Justiţia trebuie să înţeleagă faptul că nu se poate juca, aşa cum a făcut-o şi o face în dese rînduri, cu un om de granit, membru al Parlamentului European, politician şi cărturar cunoscut pe toate meridianele, cum este Corneliu Vadim Tudor. Ceea ce a declarat liderul P.R.M. la ieşirea de la aşa-zisele audieri de marţi dimineaţă reprezintă cea mai exactă şi mai convingătoare definiţie la adresa acelei instituţii care ar trebui să împartă dreptatea: „A murit Justiţia Română!“. Încercarea Puterii portocalii de a închide gura unui lider de o asemenea anvergură este, din start, sortită eşecului. Avem de-a face cu un adevărat proces politic, dirijat personal de Traian Băsescu, ajutat de slugile sale credincioase, în frunte cu puşcăriabilii Adriean Videanu şi Elena Udrea. Atît de mare este spaima mafioţilor portocalii faţă de Vadim şi partidul justiţiar creat şi condus de el, încît, de cîteva zile, site-ul organului de presă al P.R.M., ziarul „Tricolorul“, a fost, literalmente, blocat.
La redacţie sosesc permanent mesaje de indignare, venite din toate colţurile Ţării, dar şi de peste hotare, în legătură cu derapajele inimaginabile înregistrate în viaţa politică românească de astăzi, situaţie care aproprie tot mai mult România lui Băsescu de Belarusul lui Lukaşenko. În ceea ce priveşte Justiţia, aceasta s-a făcut preş la picioarele Chiriaşului de la Cotroceni, care n-a avut altă preocupare decît să aşeze în fruntea ei persoane slugarnice, slab pregătite din punct de vedere profesional, şantajabile din toate punctele de vedere, precum Laura Codruţa Kövesi şi Daniel Moraru, de la D.N.A. Surprinzătoare este maniera în care Justiţia împarte dreptatea în România, apărînd un executor judecătoresc abuziv şi corupt, un adevărat desant poliţienesc pus la dispoziţia unei muieri imposibile, ca această Paula Şomâldoc. Poliţiştii şi ofiţerii S.R.I. au pătruns în biroul de europarlamentar al d-lui Corneliu Vadim Tudor, au brutalizat femeile la miezul nopţii, totul amintind de SS şi de Hitler sau de NKVD-ul lui Stalin. De ce nu s-a sesizat Parchetul condus de Laura Codruţa Kövesi mai ales în ceea ce o priveşte pe prietena sa din fruntea Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care a săvîrşit un adevărat act de genocid social, denaturînd, în mod sfidător şi împotriva celor mulţi, votul legat de Legea pensiilor? Aşa ceva nu se poate uita niciodată, iar peste puţin timp actualul regim va răspunde penal, cu ani grei de puşcărie, pentru măsurile antiumane luate împotriva Poporului Român, pentru Statul poliţienesc instaurat într-o Românie care este membră a U.E. şi care şi-a atras antipatia celor mai importanţi lideri europeni, nedispuşi la compromisuri. Amînarea intrării României în Spaţiul Schengen nu este cauzată de „capriciile“ celor 12 state din Uniunea Europeană, în frunte cu motoarele economice ale acesteia, Franţa şi Germania, ci de faptul că Regimul Băsescu-Boc a făcut din corupţie, din spălarea banilor, din traficul de persoane şi de armament o adevărată politică de Stat, împotriva cursului firesc şi raţional al vieţii internaţionale. Nu peste puţin timp, Corneliu Vadim Tudor, cel care ieri a fost chemat pentru aşa-zise audieri la Parchetul General, va fi preşedinte al României, reprezentanţii regimului de tristă amintire condus de Băsescu, Boc şi de toată gaşca lor de escroci şi trădători de Ţară vor înfunda puşcăriile, iar banii şi imensele averi dosite în paradisurile fiscale ale lumii vor fi înapoiate Poporului Român!

BIROUL DE PRESĂ AL P.R.M.

11 ianuarie 2011

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2061 / 12.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu