"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 31 ianuarie 2011

Păruiala (pe 1 miliard de euro) dintre amantele Chiorului a fost cîştigată de Paraşuta din Pleşcoi

 
Elena Udrea a cîştigat cearta cu Anca Boagiu pe banii de la Bugetul de Stat alocaţi pentru investiţii  în reabilitarea de drumuri judeţene. Cele două amante ale Chiorului îşi disputau cheltuirea a aproximativ 1 miliard de euro. În fapt, banii reprezintă un bun prilej de a răsplăti clientela politică şi de a face în acest an o şpagă consistentă, care, la cum se fură în România, poate ajunge şi la 500 de milioane de euro, adică jumătate din suma alocată. Cele două metrese, fiecare în parte, doreau ca prin ministerul lor să  se atribuie contractele de reabilitare, fiecare sperînd să rămînă cu şpaga. Deşi machidoanca s-a agitat, la acest început de an, inclusiv pe lîngă urechea bleagă a Matrozului, sperînd să tranşeze în favoarea ei problema, sursele noastre spun că Cioara Vopsită din Pleşcoi i-a tras deja preşul de sub picioare, punînd pe masa lui Emil Boc, la semnat, o Ordonanţă de Urgenţă, prin care cheltuirea banilor în discuţie va fi reglementată prin Ministerul Dezvoltării.
Am mai aflat că joi, în momentul în care a aflat de manevră, machidoanca Anca Boagiu a făcut pe dracu’ în patru să se plîngă lui Pazvante Chiorul, dar acesta era la Strasbourg şi nu a avut chef să discute cu mama copilului său din flori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu