"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Pentru împrospătarea memoriei - Scrisoare Deschisă adresată domnului Nicholas Taubman, ambasadorul SUA în România

Domnule Taubman,


îţi scriu la o zi după neruşinata fraudă electorală pe care ai poruncit-o şi ai coordonat-o în România duminică, 1 iunie 2008. Nici măcar hoţii cei mai înrăiţi nu fură duminica, din respect faţă de Ziua Domnului. Dumneata, în schimb, furi vîrtos, cu ambele mîini, fiindcă n-ai nici un Dumnezeu. De cînd te-a trimis fiul amicului dumitale, George Bush-senior, ca ambasador în România, te-ai amestecat, brutal, în viaţa politică a ţării noastre şi ai săvîrşit numai abuzuri, comportîndu-te ca un Gauleiter în lagăr, sau ca un stăpîn de sclavi pe plantaţie. Astfel, printre multe altele:

1) Ai afirmat, în inima Transilvaniei, la Cluj, că limba maghiară trebuie să fie a doua limbă oficială a României.

2) În ianuarie 2006 te-ai dus la Palatul Victoria şi i-ai cerut primului-ministru Călin Popescu-Tăriceanu să facă tot posibilul să împiedice plecarea mea la Londra, în fruntea unei delegaţii a Senatului României, de teamă să nu fac declaraţii cu privire la existenţa închisorilor CIA pe teritoriul României; în final, toată vizita a fost anulată.

3) În aprilie 2007 l-ai vizitat, intempestiv, pe preşedintele PSD, la sediul central al acestui partid, din Şos. Kiseleff, strigînd la el, ca la ultimul servitor, pentru a-l apăra pe Traian Băsescu, aflat în plin proces de suspendare.

4) În noiembrie 2007 ai tras sforile ca să împiedici intrarea PRM în Parlamentul European, în timp ce şovinii unguri au intrat în acel forum cu două "guri de foc": UDMR şi Laszlo Tökeş.

5) În sfîrşit, acum, în iunie 2008, ai coordonat uriaşa fraudă de la alegerile locale, tot în defavoarea PRM şi în favoarea iredentismului unguresc şi a acelor "cozi de topor" care îl tolerează.

Domnule Taubman, niciodată, nici un ambasador al Americii în România n-a îndrăznit să comită atîtea fărădelegi, cum îţi permiţi dumneata. În special fraudarea voinţei electoratului român reprezintă un abuz incalificabil, o crimă împotriva democraţiei. Democraţie care e o religie pentru America, dar nu şi pentru dumneata, care te comporţi aici ca un terorist. Da, acesta e cuvîntul care ţi se potriveşte ca o mănuşă: terorist. Stai acolo, în buncărul Ambasadei - devenit centrul unic de comandă, care supraveghează fraudarea alegerilor şi controlează tot ce mişcă în ţara asta - şi dai ordine, iar slugile din Serviciile Secrete româneşti le execută orbeşte. Există un număr impresionant de studii şi tratate despre tehnicile de fraudare a alegerilor, cele mai multe fiind "brevetate" şi tipărite în America. Nu ştiu ce profesie ai dumneata, domnule Taubman, am auzit că eşti negustor de piese de schimb (sau cam aşa ceva) - dar eu, unul, sînt sociolog, aşa că acesta e un subiect pe care îl cunosc foarte bine şi e imposibil să mă inducă cineva în eroare. Prin urmare, să nu-mi spună nimeni, de exemplu, că, în judeţul Cluj, PRM are 5%, iar UDMR 15%, prin urmare de 3 ori mai mult! Aşa ceva nu există, domnule Taubman! E făcătura voastră, a diversioniştilor care lucrează, febril, la inventarea unui Kosovo românesc, pentru sfîrtecarea teritorială a ţării noastre. Misiunea principală a dumitale în România este compromiterea şi, în final, lichidarea ultimei redute de rezistenţă a acestei ţări: PRM. La asta lucrezi, zi şi noapte, cu o încăpăţînare diabolică. Fireşte, nu singur, ci împreună cu şefii Serviciilor Secrete de la noi, aleşi pe sprînceană şi şantajabili (unii fiind cunoscuţi homosexuali). În diversiunea asta abjectă te-ai asociat cu un alt individ şantajabil, Traian Băsescu, care se uită la dumneata ca la "marele licurici". Nu ştiţi ce să mai născociţi pentru a închide gura mea şi a PRM-ului, care vă strică toate socotelile. Partidul pe care l-am creat şi pe care îl conduc, de 17 ani, e pedepsit pentru următoarele:

1) Nu permite "uliilor" războiului, din echipa lui George W. Bush, să transforme România într-un tampon între America şi Rusia şi în rampă de lansare a unui război contra Iranului şi a altor ţinte.

2) Se opune aducerii unor încărcături nucleare pe teritoriul ţării noastre.

3) A denunţat, public, existenţa pe teritoriul României a închisorilor CIA, unde au fost torturaţi zeci de prizonieri.

4) PRM respinge, cu fermitate, pretenţiile aberante ale revanşismului unguresc, încurajate de unii "strategi" criminali, de la Washington.

5) PRM a divulgat Planul Secret de strămutare în România a 1.000.000 de evrei din Israel, pe fondul "vidului demografic" creat în mod deliberat, prin depopularea ţării.

6) PRM a demascat, totodată, strategiile de deturnare a fondurilor europene (zeci de miliarde de euro) în folosul Mafiei politice şi militare din jurul Casei Albe.

7) Partidul pe care îl conduc a condamnat Afacerea Bechtel (7 miliarde de euro) şi Afacerea F-16 (5 miliarde de dolari, pentru 48 de avioane vechi) - ambele fiind destinate alimentării conturilor familiei Bush şi, probabil, şi ale dumitale.

De asemenea, politica mccarthystă, tipică "războiului rece", pe care o practici dumneata, nu poate ierta PRM-ului protestul vehement exprimat în Parlament, la 18 decembrie 2006, împotriva tentativei de a pune la stîlpul infamiei Biserica Ortodoxă Română şi de a şterge din Istoria ţării o perioadă de 45 de ani.

Iată numai cîteva motive pentru care, în ultima perioadă, dumneata şi agenţii păguboşi pe care îi dirijezi aţi apăsat pe pedala de acceleraţie, în aşa fel încît PRM să se "zbată" între 2% şi5%. Totul e atît de străveziu şi cusut cu aţă albă, încît îmi e şi silă să insist. Fiindcă e împotriva legilor sociologiei - care e o ştiinţă, nota bene, dar de unde să ştie asta un "animal de pradă" rudimentar şi incult, ca dumneata? - ca un partid care, la alegerile din anul 2000, a avut peste 21%, n-a fost la guvernare, n-a făcut greşeli majore, şi-a eliminat corupţii, brusc să coboare sub pragul de 5%! E ca şi cum dumneata ai încerca să vinzi, la talcioc, o manivelă ruginită pe post de caroserie de lux - rîde lumea, sau se îndoieşte de sănătatea dumitale mintală.

Domnule Taubman,

ar fi multe de spus. Deocamdată, mă rezum la atît. E foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să fie împiedicat să scrie şi să vorbească un om ca mine, care n-are ce pierde. Eu sînt un patriot român şi mă tem numai de bunul Dumnezeu. Şi e la fel de greu, dacă nu chiar imposibil, să aplici aici, în România, strategia stupidă de a se reduce viaţa politică la doi "poli", sau la două "partide", ca în SUA, Marea Britanie şi Israel, totul controlat de acelaşi păpuşar din umbră. N-ai decît să te joci de-a experimentele astea în familia dumitale, nu într-o ţară ca România. Te anunţ că această scrisoare am s-o traduc în limba engleză şi o voi trimite tuturor membrilor Congresului SUA, dar şi la Moscova, Bruxelles şi la alte centre de Putere din lume. Asta, ca să ştie toată lumea că acum, în Mileniul III, o ţară membră a Uniunii Europene e batjocorită şi terorizată de un negustor american octogenar, primitiv şi abuziv, care se poartă aici, în România, mai rău ca soldaţii yankei care urinează pe deţinuţi. România nu e colonia nimănui, domnule Taubman. N-ai priceput nimic din Istoria demnă a acestei ţări, din frumuseţea şi nobleţea Poporului Român. Ai depăşit orice măsură!

În ceea ce mă priveşte, eu iubesc, sincer, America. Am dovedit asta de nenumărate ori. Chiar am în familie un cetăţean american: ginerele sorei mele e predicator din Texas, dar, din pricina unor atei ca voi, a ales să trăiască în România. Eu iubesc America, repet - dar America lui Edgar Allan Poe, Ernest Hemingway, Neill Armstrong şi Billy Graham - nu parodia lui George W. Bush, care a făcut ca gloriosul drapel cu dungi şi stele să fie ars în piaţa publică, în tot mai multe locuri ale Planetei, inclusiv în Europa. În curînd, membrii familiei Bush vor pierde puterea şi, o dată cu ei, ai să te întorci, şi dumneata, în anonimatul din care ai apărut. Amintirea pe care o vei lăsa în ţara noastră, domnule Taubman, va fi urîtă. Am să-ţi dedic, foarte curînd, un pamflet, pe care îl doresc, de pe acum, să fie în descendenţa pamfletului "Baroane!", al lui Tudor Arghezi. Eroul lui Arghezi, hitleristul Manfred von Killiger, a avut decenţa să se sinucidă. Dacă ai avea o urmă de onoare, i-ai urma exemplul. Dar de unde atîta onoare la un zombi ambulant ca dumneata? Fără nici un respect.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR

(Text reprodus din revista "România Mare", nr. din 2 iunie 2008)

http://ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11070&format=html

8 comentarii:

  1. ANUNT IMPORTANT !
    ROBERT HORVATH CINEAST SUA : ANUNT IMPORTANT PENTRU BLOGUL ROMANESC: AM INCEPUT PUBLICAREA DOSARULUI CRIMINAL SI DE SPIONAJ VLADIMIR TISMANEANU. EL VA CUPRINDE SEZIZAREA CATRE FBI, SERVICIUL DE EMIGRATIE SUA SI MINISTERULUI DE JUSTITIE SUA. EL CUPRINDE DEASEMENEA O NOTA INFORMATIVA ADRESATA APARLAMENTULUI ROMANIEI SI TUTUROR INSTITUTILOR REFERITOARE LA O URIASA OPERATIE DE SPALARE DE BANI ( 6.000.000 $ ) PENTRU CREIAREA UNUI INSITUT FANTOMA LA MARYLAND. ACEASTA OPERATIUNE A UNUI GRUP CRIMINAL CONDUS DE TRAIAN BASESCU SE DESFASOARA PE TERITORIUL SUA. ACEST DOSAR ESTE UN EFORT PERSONAL DE A DUCE CAT MAI CURAND CAMARILA BASESCU PE BANCA ACUZATILOR. DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  2. DISPUTA BASESCU- PACEPA

    BASESCU SPUNE ; NU AM AVUT LEGATURA CU SECURITATEA SI NU AM FOST SPIONUL LUI CEAUSESCU.
    PACEPA SPUNE : : ” NAVROM avea o relaţie de subordonare faţă de Direcţia de Informaţii Externe şi Direcţia de Informaţii a Armatei, în baza unui decret din 1973. Documentul a autorizat NAVROM, , să transporte „curier diplomatic secret“, adică echipamente militare occidentale supuse embargoului. Aranjamentele, preciza el, erau făcute chiar de SEFII AGENTIEI NAVROM SI COMANDANTII DE VASE .
    Robert HORVATH

    RăspundețiȘtergere
  3. POSTAREA ACEASTA ESTE DE DEPARTE CEA MAI IMPORTANTA. EA CONSEMNEAZA APROPIATUL SFARSIT AL REGIMULUI BASESCU.
    In procesul celui mai important traficant de arme din istorie Victor Bout care va avea loc in Septembrie la New York este citat printre martori fostul director ajunct al aeroportul Otopeni.
    Valentin Vasilescu .Alaturi de Traian Basescu reprezinta piesele principale ale actului de acuzare. El a fost scos in secret din Romania, sub nasul serviciului secret si a facut declaratii sub juramant catre autoritatile judiciare americane.
    Iata una din declaratiile absolut uluitoare a comandantului roman.
    ‘Vasilescu testifaes that in 1998, the Romanian authorities made up a fake cigarettes-smuggling case against him. In fact, there were no cigarettes on board Viktor Bout`s airplane IL-76 operating for Air Sofia which were unloaded at the Bucharest-Otopeni Airport. Overnight standing at its military apron was necessary for the Romanian secret services to load Romanian-made anti- aircraft missiles for destination to under UN embargo.
    Connections of Bout and other gun-runners to the Romanian military intelligence ……. Vasilescu testifies ,,,,,Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in cigarette smuggling on the Bucharest airport and in the free trade zone of Agigea, in the Constanta Sea Port (new and old), to make money for support of the military training of Islamic organizations.
    Vasilescu mentions a business link for Bout with the Romanian ( government in the period from 1996-1999 )
    In the DEA’s charges against Bout, which accuse him of supplying romanian weapons to the Colombian FARC .
    Vasilescu a predat autoritatilor americane o caseta inregistrata in secret in care Basescu recunoaste ca sunt arme pe bordul avioanelor. El precizeaza ca toate operatiunile au fost cordonate de actualul presedinte al Romaniei in calitate de ministru al transporturilor. Inchei aici. In cazul in care nu apar presiuni sau interese politice de moment zilele in libertate a lui Traian Basescu sunt numarate.

    Robert Horvath Deva Nipon Press
    DESCHIDETI
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. DOMNULE VADIM
    BUCURA-TI OCHII SI SUFLETUL
    DESCHIDE
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
    UN DETASAMENT DE ELITA A POLITIEI AMERICANE SPECIALIZATA IN HATE CRIME ATACA IN FORTA IN MIEZ DE NOAPTE CLADIREA DE 16 ETAJE A SECURITATII BASESCU. NEW YORK
    R.HORVATH

    RăspundețiȘtergere
  5. ROBERT HORVATH spune:
    Emisiunea Gadea Sinteza zilei -10 intrebari pt Traian Basescu reprezita un salt Quantic. De la masaje si gadilituri sa trecut la atac la persoana. Intrebarile al pun pe Basescu la zid….chiar daca nu este deocamdata zidul de la Targoviste.
    Profit de sansa si doresc sa adresez o intrebare presedintelui care reprezinta o fractiune extrem de minora a populatiei. O fac in aceiasi calitate de ziarist specializat in terorism si comert ilegal de arme…… specialitate a personajului in cauza.
    Domnule Basescu Presedinte al Romaniei
    Am fost anuntat oficial de catre Southern District of New York in Manhattan de Southern District of New York in Manhattan.ca procesul celui mai important traficant de arme din istorie Victor Bout va incepe in Septembrie 12 ,2011. Pe lista martorilor apare numele Traian Basescu cetatean roman,.
    Scrisoarea mentioneaza “Though Bout has been indicted by the Justice Department on several charges — conspiracy to kill U.S. nationals, conspiracy to kill U.S. officers, conspiracy to acquire and use an Romanian anti-aircraft missile, and conspiracy to provide aid and arms to terrorists.”
    Va intreb daca ati fost informat ca aveti calitate de martor si vitor inculpat in acest proces si daca veti veni la New Yok de buna voie sau statul american va cere extradarea dumneavoastra ?

    RăspundețiȘtergere
  6. ROBERT HORVATH NIPON PRESS spune:
    O VESTE BUNA PENTRU ROSCA STANESCU !
    O VESTE BUNA PENTRU POPORUL ROMAN

    REDESCHIDEREA DOSARULUI ROUEN

    ( BASESCU 20 DE ANI PUSCARIE )
    Presedintele Basescu va muri de moarte naturala, in costum vargat intr-o imchisoare franceza sau romaneasca.
La memoriile adresate urmatoarelor personalitati franceze
French Minister of Justice Rashida Dati
Brice Hortefeux
Ministre de l’Intérieur, de l’Outre-Mer et des Collectivités territoriales
Michèle Alliot-Marie, Ministre d’État, garde des Sceaux, ministre de la Justice et des Libertés
Erard Corbin de Mangoux Directorate-General for External Security (DSGE), France’s foreign intelligence service.[
Richard LIZUREY
Général de brigade de la gendarmerie nationale
Conseiller chargé de la sécurité
Marc BARONNET
Premier conseiller du corps des tribunaux administratifs et des cours administratives d’appel
Chef adjoint de Cabinet
Thibault de LA HAYE JOUSSELIN

Jean-Marc BERLIOZ
Inspecteur général de l’administration
Conseiller spécial pour les politiques de sécurité
Raspusurile sunt mai mult decat incurajatoare.
    AM FOST ANUNTAT OFICIA DE RESCHIDEREA DOSARULUI ROOUEN .
    IN CAZUL IN CARE PRESEDINTELE VA FI GASIT VINOVAT SE PREVEDE O CONDAMNARE DE 20 DE ANI INCHISOARE.
    .Actualul şef de la Cotroceni este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze.
 Abia după 17 ani, în 1998, Traian Băsescu, pe când era ministrul Transporturilor în guvernarea CDR, a recunoscut, într-un interviu la Prima TV, că incendiul din portul Rouen a pornit de la vasul său. Mai mult, Băsescu a admis că a falsificat probele pentru a scăpa de sancţiuni. .După pentru dezastrul din portul Rouen, autorităţile franceze cer daune de aproximativ 120 milioane de dolari.
Pentru mai multe amanunte despre acest act criminal deschideti blogul meu.
Robert Horvath Deva

    RăspundețiȘtergere
  7. MAESTRE
    POATE VA INTERESEAZA

    AM PRIMIT IN CURSUL ACESTEI ZILE URMATORUL RAPORT CIA :
    During the Cold war, Romania was the Ninth Largest Arms Exporter in the World.

    Currently, there are nine (9) companies in Romain that produce Small arms and Light Weapons. These include Assault Rifles, grenades, grenade launchers, explosives and pistols.

    A Number of Romanian Government officials have been implicate in illicit arms transfers, most coming out Otopemi Airport in Bucharest. Romanian arms have been found in Kosovo, Liberia, Rwanda, as as well as the Afghan Taliban.

    Romanian arms supplied UNITA Rebels in Angola via Togo and Burkina Faso to, according to a 2009 Report.

    The Romanian National Agency for Export Controls ( ANCEX ) licenses and regulates these exports. The Inter Ministerial Council ( IMC ) is the investigating agency, with representative from security and intelligence groups inside Romania. They meet monthly to approve or disapprove arms export permits. and there is evidence of regular infighting.

    Message and media traffic suggests that Romanian Arms are being sent to Somalia through Eritria. The weapons sales certificate, if checked by Romania, probably suggests that the arms are being bought by Eritria for its own use, however, the volume and frequency of the shipments show this is not true.

    In 2008 Romania okayed the sale of 100,000 of them to Gaddafi, and while the UK did block the sale of 130,000 Kalashnikovs to Libya because they feared they would end up in Sudan.From U.S. state department cable dated 2008-08-18 out of the Tripoli embassy 08TRIPOLI650:

    RăspundețiȘtergere
  8. Tismăneanu a intrat in SUA cu un paşaport şi un nume fals!
    AMBASADA ROMANIEI IN SUA!
 Ministru Consilier
 Domnule Cristian Gaginsky Vă rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document. Presedintele Romaniei Traian Basescu! Excelenta !Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El reliefeaza pentru prima data faptul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea s-a produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta, va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca în calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti. Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare. Robert Horvath-Deva, cineast USA DESCHIDETI:... editat*devanewyork.*editat**editat*) DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) - Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea s-a facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola,cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR. In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste în vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. (Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.). Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta....etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creat o noua biografie, i sa dat un nou nume si un nou pasaport. PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE.
    robert horvath
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere