"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 28 ianuarie 2011

Proaspăt întors de la Parlamentul European (Bruxelles), preşedintele PRM va fi invitat, în această seară, la Antena 3


Azi-noapte, liderul PRM s-a înapoiat, pe calea aerului, de la Bruxelles. El a participat, timp de 4 zile, la lucrările Comisiei de Cultură şi Educaţie şi ale Comisiei de Politică Externă din cadrul Parlamentului European, al căror membru este. În calitatea sa de europarlamentar, dar şi în aceea de om care duce greul luptei cu "golanul absolut" şi regimul criminal aflat la Putere, dl. Vadim este invitatul îndrăgitului realizator Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3. Aşadar, nu rataţi ocazia: astă-seară (vineri), începînd cu orele 21! Anunţaţi-vă rudele şi prietenii!

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11209&format=html

Un comentariu:

  1. * Basescu, posibil martor in procesul traficantului de arme Viktor Bout !!!

    http://mariusmina.blogspot.com/2011/01/basescu-posibil-martor-in-procesul.html

    * B - fost colaborator al contrainformatiilor militare, fara nume conspirativ!

    http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=20844:halal-ca-informator-bsescu-n-a-avut-nici-mcar-nume-conspirativ&catid=1:dezvaluiri&Itemid=7

    RăspundețiȘtergere