"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 28 februarie 2011

Acum de ce nu se auto-sesizează nevasta agentului maghiar Eduard Kövesi?

 

LA ORADEA, IMNUL DE STAT AL ROMÂNIEI A FOST BĂGAT „MĂGARUL LA MIJLOC”, ÎNTRE IMNUL UNGARIEI ŞI IMNUL REPUBLICII AUTONOME SECUIEŞTI

- Românii îi scuipă-n gură pe maimuţoii slugarnici Crin Antonescu, Victor Ponta şi Emil Boc –

Obsesia lui Traian Băsescu de a controla absolut toate zonele de putere în România au adus organizaţia ilegală a UDMR în poziţia de a-şi permite să sfideze public Statul Naţional Unitar Român. Congresul acestei organizaţii iredentiste, care a monopolizat atenţia mass-media, a demonstrat că România a ajuns la cheremul ungurilor.

Congresul a debutat prin sfidarea oricărei forme de autoritate statală: intonarea Imnului Ungariei, urmat de Imnul României, de Imnul Republicii Secuieşti şi de cel al Uniunii Europene. În mod normal, o astfel de sfidare ar fi trebuit să atragă de la sine atenţia organelor de cercetare penală, faptul constituind o încălcare gravă a legislaţiei, care reglementează folosirea simbolurilor şI însemnelor naţionale în manifestările oficiale. Bineînţeles, dacă reprezentanţii partidelor politice româneşti, invitaţi la Congresul UDMR, ar fi avut coloană vertebrală, în discursurile lor le-ar fi atras atenţia ungurilor asupra grosolăniei gestului şi a faptului că manifestarea se desfăşoară pe teritoriul Statului Român.

În loc de aceasta, românii care au avut răbdarea necesară să urmărească respectivele lucrări, derulate în mare parte în limba cailor, au putut asista la o gudurare greţoasă şi la un pupat în fund general al UDMR, considerat în acest moment cheia menţinerii, sau debarcării de la putere, a lui Traian Băsescu şi a PDL. De la Victor Ponta şi Crin Antonescu, pînă la reprezentantul Preşedinţiei, consilierul Cătălin Avramescu, şi Emil Boc, toţi i-au ridicat în slăvi pe liderii UDMR şi respectiva organizaţie iredentistă, fiecare dorind atragerea acestei bande de o parte sau de alta a scenei politice româneşti.

Congresul UDMR a mai scos la iveală şi un alt fapt, negat pînă acum vehement de aşa-zisa Opoziţie politică parlamentară: iresponsabilitatea cu care cei doi şefuleţi ai USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, au demonstrat că alianţa politică încheiată este doar o gogoaşă umflată în sondajele de opinie efectuate la comandă de diverse firme de bucătărie, finanţate de Vântu, Patriciu, Voiculescu şi alţi cîţiva minoritari, iar cele 70% din opţiunile electoratului cu care se laudă sînt doar o minciună. Altfel, dacă ar fi avut 70%, cum pretind, de ce mai sînt necesare limbile greţoase pe care le dau căpeteniilor UDMR, pentru atragerea acestora în struţo-cămila politică alcătuită la comanda Masoneriei şi a Serviciilor Secrete străine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu