"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 3 februarie 2011

ATENŢIE LA NOUA ORDINE MONDIALĂ!

 
Într-un număr de 5 articole publicate în ziarul „Tricolorul“ în anul 2010 („Noua Ordine Mondială şi «Bătălia Cipurilor», apărut în 29 martie şi 4 mai; „România în atenţia Noii Ordini Mondiale“, din 21 iunie; „Jos mîinile de pe Florentina Cîrstea“, din 30 august; „Acarul Păun“, din 28 septembrie), atrăgeam atenţia asupra implicaţiilor pe care Noua Ordine Mondială, obsedată, printre altele, de a reduce populaţia globului la circa 10-30% din numărul actual, în primul rînd prin micşorarea procentului de naşteri şi prin reducerea vieţii oamenilor, cu acţiune în special asupra oamenilor în vîrstă. Mai nou, procedeul se extinde asupra întregii populaţii a globului pămîntesc, prin diferite procedee, cum ar fi implantarea de cipuri prin care oamenii să devină, fără voia lor, sclavi ai Noii Orînduiri, care să poată decide asupra momentului deceselor şi ideea interzicerii folosirii medicamentaţiei naturiste, lăsînd omenirea exclusiv la cheremul medicamentelor industriale, cu implicaţii pe care în prezent numai marii diriguitori ai Noii Ordini le urmăresc. Că s-au „răţoit” în trecut asupra cînepii, dat fiind că seminţele ei ar avea efecte halucinogene, mai treacă meargă, întrucît fibrele de cînepă folosite, în special de ţărănime, la ţesături pentru îmbrăcăminte pot fi înlocuite azi cu alte fibre, de concepţie mai nouă sau mai veche, de care piaţa abundă. Dar ce au, de pildă, cu usturoiul, acest excelent produs antiparazitar, antiinfecţios şi nu numai, pe cale să fie interzis la tratamente şi poate chiar, Doamne fereşte, la cultivare, aşa cum s-a întîmplat în cazul  cînepii. Marea noastră şansă este aceea că sîntem locuitorii Pămîntului Ales, aşa cum i-a fost transmis de către Dumnezeu lui Nostradamus - şi dacă populaţia ţării va avea luciditatea să-l aleagă pe Tribun ca preşedinte în locul lui Băsescu, aşa după cum se arată în catrenul IV 21 din „Centurii“ (vezi, de exemplu, articolul „Previziuni astrologice“, publicat în „Tricolorul“ din 17 ianuarie 2011), vom putea scăpa de efectele acestei Ordini Satanice.

Aici doresc să atrag atenţia asupra a două evenimente de evitat.

1. Se semnalează deja alte cazuri, unele mortale, de infectare cu virusul AH1N1, atribuit gripei porcine. Dacă se va ajunge cumva, iar, la ideea unor vaccinări şi cohorte de cetăţeni, speriaţi, se vor îndrepta din nou către administrare de injecţii, atunci, atenţie, feriţi-vă de a folosi injecţii de altă provenienţă decît cele fabricate la Institutul Naţional Cantacuzino de Cercetare şi Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie, pentru a evita implantarea cu nanoparticule purtătoare de cipuri (vezi articolele citate la început). Vă veţi mai reaminti, cu această ocazie, de intenţiile criminale vizînd desfiinţarea acestui lăcaş de sănătate, pentru salvarea căruia PRM şi Tribunul Vadim au avut un merit deosebit.

2. În luna februarie, începe procesul accidentului tragic de la Maternitatea Giuleşti, datorită căruia asistenta Florentina Cîrstea, un adevărat „pericol public”, a primit deja 30 de zile de arest. Atrag încă o dată atenţia asupra principiului sincronicităţii din sinergetică. „Vinovaţi” de aplicarea acestuia sînt, aşa după cum am mai arătat, domnii dr. fiz. Mihai Dorel Constantinescu din Rîmnicu Vîlcea şi ing. Mihai Diaconesc din Tîrgu Jiu, care mi-au pus la dispoziţie studiul sinergeticii, această „armă” făcătoare şi desfăcătoare de secrete. Rezultă că  Florentina Cîrstea trebuie să fie lăsată în pace. Ea şi-a ispăşit deja greşeala de a accepta să lucreze singură într-un spaţiu la care erau necesare cel puţin două persoane. Acolo a participat o mînă criminală, situaţie care se pare că n-a fost avută în vedere. Iar cei care au favorizat-o sînt undeva mai sus, începînd cu preşedintele actual al ţării, cu primul-ministru şi cu ministrul Sănătăţii, care au favorizat sărăcirea de cadre de specialitate în domeniul medical. Pentru alte detalii, a se vedea articolele amintite.

Prof.univ.dr.ing. ALEXANDRU MĂRUŢĂ,
Laureat al Premiilor Academiei Române,
Decan de onoare al Universităţii Ecologice din Bucureşti

Ziarul TRICOLORUL nr 2080 – 03.02.2011


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu