"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 2 februarie 2011

Ca orice paranoic, Chiorul suferă de mania persecuţiei...TRAIAN BĂSESCU, TERORIZAT DE IDEEA FIXĂ CĂ VA FI TRĂDAT DE "TRIO-UL DE COARDE": VASILE BLAGA-ADRIEAN VIDEANU-RADU BERCEANU

Cea mai mare spaimă a Dictachiorului este un nou referendum de suspendare. Marţi, după întîlnirea cu parlamentarii PDL, Băsescu s-a retras la Vila Lac 2, în compania tuciuriului Sebastian Lăzăroiu şi a buldogului Vasile Blaga. Chiorul i-a reproşat vameşului răceala cu care a fost întîmpinat de parlamentarii PDL, exprimîndu-şi una din cele mai serioase temeri ale sale, aceea că va fi suspendat din funcţie, iar (după cum a observat el) o mare parte din parlamentarii PDL vor marşa la un astfel de demers politic.


Degeaba a încercat Blaga să-l calmeze - pe măsură ce dădea glas temerii sale, Chiorul se enerva. La un moment dat, el s-a plîns că în spatele viitorilor trădători se pot afla bătrînii partidului, suspectîndu-l cu voce tare chiar pe Blaga: "Ştiu că abia aşteptaţi momentul, tu, şi Berceanu, şi Videanu, dar fără mine sînteţi nimeni!". În acel moment, Vasile Blaga a părăsit Vila Lac 2, nu înainte de a-i replica Matrozului că dacă l-a chemat acolo fiindcă îl suspectează de trădare, el, personal, nu vrea să se mai bage. Înainte de a părăsi încăperea, enervat, Buldogul i-a spus Chiorului: "Dacă tu crezi asta, din partea mea poţi să faci borş, eu nu mă mai amestec!", după care i-a întors spatele, dispărînd, vorba aia, ca măgaru-n ceaţă.

http://ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11311&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu