"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 7 februarie 2011

Continuă demascarea marelui escroc Ioan Grigore Prodan

Felicitări, d-le Vadim, felicitări, d-le Marinescu, pentru ultimele emisiuni! Ioan Grigore Prodan a numit ca reprezentant la Brăila pe veterinarul hingherilor, care a omorît mii de cîini în adăpostul plătit de primărie şi hingherul se prevala de această escrocherie ca să intimideze oamenii, împreună cu angajaţi din Poliţie – că poliţişti nu se pot numi. În nenumărate rînduri, noi am informat pe acest domn Prodan despre infracţiunile în care era implicat reprezentantul lui la Brăila, inclusiv economice, cerînd să-l schimbe, fără succes. În final, escrocheria numită Poliţia animalelor şi-a dat arama pe faţă. În final, reprezentantul d-lui Prodan la Brăila a fugit în Cehia, ca să scape de răspundere. Situaţia din prezent a fost creată tot de cei care conduc România de 21 de ani, ei se fac vinovaţi de moartea femeii. Deliberat au lăsat situaţia să se agraveze, ca să se ajungă la accidente şi tragedii – ce dacă mai moare un om, sau un copil, în ţara asta? – ca să poată ei să justifice orice crime, orice furturi. Cîţi cîini se castrau cu peste 500.000 euro, cît a furat Horez la Brăila? Dar cu milioanele de euro care s-au volatilizat în Bucureşti, cu ASA? Ce s-a întîmplat cu banii ăştia, care nu se pot justifica, de ce nu se sesizează nici un procuror de la DNA? Cît înseamnă această afacere la nivelul României într-un an? Care este bugetul alocat pentru cîinii fără stăpîn? De ce nu sînt lucrurile transparente, de ce nu se ştie bugetul? Cîţi cîini au fost omorîţi şi cîţi sterilizaţi? ANSVSA refuză să ne comunice cîţi cîini s-au omorît la Brăila în 2010, deşi în 2009 această instituţie a dat un Ordin care stabileşte că această informaţie este de interes public. Incredibil! De ce în România nu s-a dat nici (măcar) o amendă penală, din 2008, la cîte acte de cruzime faţă de animale sînt prezentate pe posturile TV? În alte ţări nu intră nici un animal de companie, dacă nu e vaccinat şi sterilizat. Dacă se sterilizau cîinii şi pisicile, inclusiv animalele cu stăpîn, cum e în ţările civilizate, de 21 de ani, de cînd îşi bat joc de bani şi de oameni, acum aveam cu cîteva milioane de cîini mai puţin. Oamenii ăştia merită puşi la zid pentru prăpădul pe care îl fac – cum au făcut ei cu Ceauşescu de Crăciun, pentru genocid, subminarea economiei etc. Bravo d-lui Vadim şi d-lui Marinescu! Poate se mai trezesc şi românii din inerţie. Măcar iubitorii de animale…


DANIELA DRAGOMIR

Un comentariu:

  1. Acest Prodan este cel mai mare escroc liber.Feriti-va de el,traieste din minciuna si inselatorie.Documentati-va inainte de a lua legatura cu el.

    RăspundețiȘtergere