"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 7 februarie 2011

De ce n-a mai apărut Traian Băsescu la Conferinţa de Presă de vineri seara? ERA S-O MIERLEASCĂ…

Deplasarea de vineri a lui Traian Băsescu la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, a constituit un nou eşec răsunător al acestuia în planul imaginii publice. Toată ziua de vineri, Dictachiorul s-a străduit din răsputeri să arate opiniei publice româneşti că este un preşedinte care participă activ la deciziile majore ale Uniunii Europene, adică tocmai ce nu poate face din poziţia de simplu Chiriaş la Cotroceni. Mai bine de 3 ore, cei interesaţi de evenimentele de la Bruxelles l-au aşteptat pe Traian Băsescu să apară la o Conferinţă de Presă în direct, în care să vorbească despre eveniment. Anunţată pentru 19,30, la 22,30 aceasta se lăsa încă aşteptată. O oră, două, trei… Pînă la Paştele Cailor. Motivul a fost unul foarte simplu şi denotă diletantismul celor aflaţi în subordinea lui Traian Băsescu. Conform procedurilor statuate în înaltul for european, departamentele de imagine ale şefilor de stat şi de guvern prezenţi la Consiliu trebuie să anunţe timpul de desfăşurare a întîlnirii cu ziariştii, pentru ca acesta să fie rezervat la sala de la Centrul de Presă. Atunci cînd s-a trezit Valeriu Turcan să facă demersul, timpul deja anunţat fusese ocupat, fiind programată o altă delegaţie, ceea ce a dus la enervarea peste măsură a Chiriaşului de la Cotroceni. El a fost nevoit să improvizeze ceva, la botul calului, prin declaraţii acordate ziariştilor români pe holuri sau prin diverse unghere întunecoase, total contraindicate pentru temele respective.

Acest rateu i-a declanşat lui Traian Băsescu o alarmantă criză de tahicardie, combinată cu o mare durere de cap. Sursele noastre spun că, în jurul orelor 21, datorită crizei, Băsescu a fost transportat, de urgenţă, la apartamentul pe care îl ocupa la Hotelul Marriott din Bruxelles şi mai bine de 3 ore a zăcut în pat, supravegheat de medicul SPP care efectuase cu el deplasarea, precum şi de Aliodor Manolea, care îi tot administra de zor frecţiile magnetice, pentru care îi umflă o groază de bani. Pacientului Naţiunii i-a fost atît de rău, încît, în primele momente, cei din delegaţie au fost anunţaţi că întoarcerea în ţară se amînă pentru sîmbătă dimineaţă. La un moment dat, medicul SPP şi-a pus chiar problema internării Pacientului la un spital din Bruxelles, dar Chiorul a refuzat. Pînă la urmă, medicul SPP, fiind în legătură telefonică cu alţi medici SPP, aflaţi în ţară, precum şi cu cardiologul de la Spitalul SRI din Baloteşti, care veghează de 3 săptămîni la tahicardia prezidenţială, a reuşit să îl pună pe picioare. A urmat îmbarcarea în avion, iar Muribundul a ajuns la Bucureşti cam pe la orele 4 ale dimineţii de sîmbătă.

Problemele medicale au continuat şi toată dimineaţa zilei de sîmbătă. Abia după orele 14, Piratul a dat semne că şi-a mai revenit, cît de cît. Obsedat că nu a reuşit să susţină declaraţia, în direct, de la Bruxelles, Chiorul şi-a aranjat sîmbătă după-amiază, la orele 17, o întrevedere la Cotroceni cu delegaţia FMI şi cu cea a Băncii Mondiale, în speranţa că va fi băgat în seamă de presă.
Este incredibil cum Traian Băsescu jonglează, minţind şi manipulînd pe toată lumea, ignorînd chiar propria stare de sănătate de dragul banilor şi al Puterii. N-am mai pomenit un individ atît de viclean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu