"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 7 februarie 2011

Dezvăluiri WikiLeaks - Revoluţiile din Algeria, Tunisia, Egipt... urmează România!

Băsescu a fost util puterilor occidentale şi Ocultei Mondiale care conduce azi globul. Toată lumea cunoaşte politica sa de “concesionare completă” a resurselor, a bazelor militare, a obiectivelor strategice, a interesului naţional chiar - către UE, Statele Unite, Banca Mondială şi FMI, în special a Fondului, în spatele căruia se găseşte Grupul Bilderberg, al cărui rezident permanent este Maestrul Illuminati Mugur Isărescu şi care dă socoteală „călăului Argentinei”, Jeffrey Franks.


Traian Băsescu, subordonat încă din tinereţe acestor organizaţii oculte, a fost pionul perfect pentru înrobirea definitivă a României şi pentru ducerea la bun sfîrşit a “Planului pentru România”, plan ce prevede, între altele, şi redesenarea hotarelor, precum şi formarea unora noi, în interior, prin planul de reorganizare adminstrativ-teritorială în „euro-regiuni”, unele dintre ele transfrontaliere - înscriindu-se perfect în procesul complex pornit din 1989 de la Malta. Proces ce va duce la formarea Statelor Unite ale Europei, bazate şi controlate prin intermediul guvernelor locale ale regiunilor transfrontaliere, care vor lua locul, în decurs de maximum 10 ani, actualelor state naţionale, care vor rămîne din ce în ce mai lipsite de atribuţiuni efective, forme goale de conţinut, menţinute încă o perioadă pentru a linişti opinia publică şi pentru a nu da naştere unor mişcări centrifuge nedorite.


Însă Regimul Băsescu a făcut cîteva greşeli extrem de grave şi nu mai prezintă nici utilitate şi nici credibilitate pentru forurile europene şi mondiale. Nu voi enumera acum toate aceste greşeli, le ştim cu toţii, ele s-au acumulat încet-încet încă de prin 2006. Politica agresivă la nivel de declaraţii şi acţiuni politice faţă de Rusia şi faţă de Ucraina, mai ales în problema Republicii Moldova, acordarea de cetăţenie pe „bandă rulantă” unor moldoveni şi ucrainieni, care apoi au penetrat spaţiul UE, constituind un factor de perturbare a securităţii europene (grupuri mafiote, trafic de arme, persoane, droguri), politica ineficientă faţă de minoritatea romilor, conflictul cu Franţa şi Germania în problema Schengen (exact pe tema securităţii europene, cum ziceam), neplata datoriilor faţă de firmele germane şi franceze şi, nu în ultimul rînd, corupţia extraordinară din România.


Într-adevăr, în orice stat există corupţie şi crimă organizată. Însă în ultimii ani, cu precădere în ultimii doi ani de cînd Băsescu şi grupul de interese ce gravitează în jurul său - constituit în principal din PDL şi UNPR - fenomenul corupţiei a atins cote înfioarătoare, niciodată cunoscute în ultimii 20 de ani. Mafia de „partid şi de stat” fură tot ce se poate, pune mîna pe contracte finanţate de UE, sustrage sume uriaşe din împrumuturile externe, etc.


Această politică a devenit aproape transparentă. Guvernanţii nu se tem de nimic, procuratura şi DNA sînt instrumente politice împotriva opozanţilor şi a oamenilor de afaceri încă neînregimentaţi politic, presiunile la adresa Justiţiei sînt enorme şi mai ales la nivel local dau cîştig de cauză întotdeauna Puterii, administraţiile centrale şi cele locale sînt practic aproape total subordonate Puterii, controlul s-a extins pînă la şcoli şi deconcentrate, la toate nivelurile. Cîtă vreme economia a mers binişor, nu s-a prea observat. Indiferent cît de mult furau cei de la Putere, rămînea destul pentru „prostime”, şi astfel lumea a stat liniştită. Românii sînt obişnuiţi cu astfel de practici încă de pe vremea comunismului. Metodele puterii pedeliste nu sînt noi, asemenea fenomene s-au petrecut şi în anii guvernării PSD sau PNL-UDMR. Regimul actual însă a dus la perfecţiune sistemul, implementîndu-l de sus pînă jos, la absolut toate nivelurile societăţii. Practic, România este azi un stat mafiot cu o vagă aparenţă de democraţie. Puterea nu se mai teme de nimic, îşi permite să dea legi şi ordonante oricît de aberante, neconstituţionale şi ilegale, pe care le trece prin Parlament fără mari probleme deoarece a reuşit să cumpere suficienţi deputaţi şi senatori din Opoziţie încît să aibă 54-55% din voturi.


Cum spuneam, cîtă vreme economia a funcţionat, pentru omul de rînd toate acestea nu au prea contat. Însă a venit criza... şi, începînd cu 2010, a lovit din ce în ce mai greu în buzunarele cetăţenilor de rînd. Treptat finanţele s-au prăbuşit şi România nu mai poate să plătească nici pensii, nici salarii şi nici alte ajutoare şi drepturi legale - dacă nu se împrumută în fiecare lună. Cum se cunoaşte bine (există nenumărate documente în presa scrisă şi pe Internet), datoria reală şi totală a României în ansamblu este imensă. Aproximativ 140 miliarde de euro! Iar această datorie însumată este în cea mai mare parte contractată în timpul şi din cauza guvernării actuale.


Neputînd să facă faţă plăţilor scadente şi dobînzilor din ce în ce mai mari, guvernanţii au trebuit ca în „numele crizei” să taie din venituri, să impună noi taxe care de care mai aberante, să crească TVA şi fiscalitatea, care au dus la ruinarea firmelor private şi a cetăţenilor.


Pe parcursul anului 2009 şi parţial în 2010, românii au reuşit să facă faţă situaţiei, din multiple motive: fie au mai avut economii, fie venituri nedeclarate ( fenomenul muncii la negru şi evaziunea sînt cunoscute), însă o dată cu toamna lui 2010 şi la începutul lui 2011 situaţia s-a acutizat. Conform statisticilor recunoscute la nivel mondial, cetăţenii români sînt în proporţie de peste 50% în situaţia de a nu-şi putea asigura un nivel minim de trai decent, nefiind capabili să îşi plătească dările faţă de stat şi să şi supravieţuiască la un nivel minim. România este pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte „riscul înfometării” şi pe locul 12 în lume, la acelaşi nivel cu unele state subdezvoltate din Africa, dar în urma unora ca Tunisia, Algeria, Egipt sau chiar... Namibia! În Europa, riscul de înfometare este mai mic chiar şi în Albania, Serbia, Bulgaria sau Republica Moldova! Într-adevăr, Republica Moldova se „salvează” nefiind în UE şi practicînd preţuri mult mai mici la unele alimente, carburanţi, gaze şi electricitate (pe care le achiziţionează din Rusia) şi prin aportul de valută adus de cei un milion de moldoveni care muncesc în ţările UE.


România nu beneficiază de aceste... avantaje. Cei aproximativ 2 milioane de români care lucrează în Vest aduc din ce în ce mai puţini bani în ţară, preţurile sînt tot mai mari.... iar guvernanţii fură din ce în ce mai mult! Astăzi ineficienţa Guvernului Boc şi modul cum Mafia „dijmuieşte” resursele financiare sînt tot mai vizibile. Pe fondul crizei tot mai acute, Regimul nu a înţeles să-şi reducă „pretenţiile”, sufocînd complet viaţa românilor de rînd.


Nu există nici un semnal că economia şi-ar putea reveni, tocmai din cauza unei guvernări extrem de ineficiente şi corupte. Iar oamenii au ajuns la limita răbdării şi la fundul sacului. Ultimele măsuri absolut aberante şi ilegale prin care s-au redus salariile şi pensiile au umplut paharul răbdării. Înjumătăţirea complet ilegală a pensiilor militarilor şi politiştilor (principiul neretroactivităţii legii) au pus pe jar Armata Română în ansamblul ei, nu numai pe rezervişti. Cum spuneam, Băsescu şi Regimul său au fost utili... pînă în prezent. Rapoartele agenţiilor de informaţii sînt tot mai alarmante, cu privire la România, în ultimele luni şi săptămîni. Practic, „mămăliga” stă să explodeze, însă nu o va face... fără un semnal din exterior.


Într-adevăr, exact ca în decembrie 1989, românii nu pot să facă „ceva” fără acest „semnal”. Pur şi simplu, asta e firea românului. Se pare însă că „semnalul” a fost dat deja, iar consecinţele se vor vedea în luna februarie 2011.


Studiaţi cu atenţie materialul următor. Colonel (r) Mircea Popovici: În ţările mediteraneene se extind mişcările revoluţionare. După 2010, anul acesta a început în forţă în Nordul Africii. Tinerii din Algeria, Tunisia şi Egipt s-au revoltat. Se agită spiritele şi în Turcia, iar Balcanii, ca în toată Istoria, se apropie de fierbere! Rebellionis spiritus. Spiritul revoluţiei. Se trezeşte lumea şi se revoltă. Piesă cu piesă, acest domino mondial se pune-n mişcare şi va da naştere noii lumi. Nu merge nimeni cu scrisori şi manifeste pentru a porni altă ţară, alt neam, pe drumul crezut a fi al dreptăţii.






Algeria, Tunisia, Egipt!


Unda nevăzută şi neştiută, aceea care poartă-n ea identitatea, îi atinge pe toţi pentru că omenirea e în criză! Criza mondială răscoleşte statele, măreşte sărăcia şi acutizează conflictele. Dar, pe fondul ei, apare şi se dezvoltă, iar criza de identitate e sîmburele revoluţiei!


În anul 2008, am scris în cartea-manifest „Va fi revoluţie!“, în cap.13, pag.95: „Societatea spre care am făcut primii paşi, după al II-lea Razboi Mondial, este una în care ţările se unesc formînd uniuni de ţări. Uniunea Europeană este un exemplu semnificativ iar Acordurile Nord-Americane (NAFTA) vor forma a doua mare uniune de ţări. Urmează ţări din Asia, America de Sud şi Centrală, Oceania şi apoi Africa (probabil că Maghrebul va forma Uniunea Mediteraneană şi se va lipi Europei)”. Aceste revoluţii locale se vor extinde. Ele nu rezolvă criza mondială, nu produc saltul spre noua societate mondială, nu aduc bunăstare, dar rezolvă probleme locale de dreptate socială şi, nota bene, revoluţiile locale redau demnitatea şi odată cu ea identitatea! În trei filme veţi remarca foarte mulţi tineri şi adolescenţi. Şi Revoluţia din 1989 din România a fost făcută de către tineri şi adolescenţi! Astăzi însă, manifestaţiile împotriva dictaturii din România sînt făcute de către pensionari, mămici şi copii, handicapaţi şi oameni bolnavi, adică tocmai de cei care trebuie protejaţi! Probabil că „Rebellionis spiritus” n-a pătruns masiv în societatea românească. Dar evenimentele se precipită!


Sursa: WikiLeaks.ro




Ziarul TRICOLORUL, nr 2083 - 07.02.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu