"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

După papara încasată la Iaşi şi Focşani - TRAIAN BĂSESCU A FOST INTERNAT TOATĂ NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI, 24 spre 25 ianuarie a.c., (7 ORE!) LA SPITALUL S.R.I. DE LA BALOTEŞTI!

Huiduielile administrate de către populaţie la manifestările de la Iaşi şi de la Focşani l-au zdruncinat serios pe Traian Băsescu, care şi-a petrecut noaptea la Spitalul SRI de la Baloteşti. După ce luni, 24 ianuarie a.c., în intervalul 12,30 (momentul în care Chiorul a lăsat baltă programul la Iaşi şi s-a refugiat în Hotelul Traian) şi 15,40, (momentul sosirii la Focşani) - medicii SPP s-au străduit să îi calmeze cumplitele migrene provocate de contestarea sa publică, seara, în elicopterul ce îl aducea spre Bucureşti, Bolnavul Naţional a fost lovit de mai multe şi serioase hemoragii nazale.


Datorită stării de tensiune şi enervare, acumulată peste zi, tîmplele îi zvîcneau neverosimil, iar calmantele administrate de medicii SPP care îl însoţeau nu păreau să îşi facă efectul. Deşi plecaţi separat, s-au întors în Capitală, cu elicopterul prezidenţial, şi Elena Udrea, şi Teodor Baconschi. Pe drum, aceştia au încercat să îl calmeze pe Chiriaşul de la Cotroceni, a cărui faţă era pămîntie, explicîndu-i că ostilitatea cu care au fost întîmpinaţi de mulţime la Iaşi şi Focşani a fost pusă la cale de Opoziţie. Ajuns la Bucureşti, Chiorul a convocat la Palatul Cotroceni o nouă întîlnire, într-un format aproape identic cu cel de duminică seara, 23 ianuarie a.c. De data aceasta, Emil Boc şi Gheorghe Ialomiţianu au fost ţinta mîniei marinăreşti. Traian Băsescu i-a făcut incapabili, pentru că nu pot găsi banii necesari acoperirii găurii din fondul pensiilor militare, în stare să permită depăşirea scandalului care riscă să arunce în aer chiar şansele de a supravieţui Guvernul Boc, pînă la următorul scrutin electoral. Conform informaţiilor noastre, Traian Băsescu ar fi dorit să iasă la Cotroceni, luni seara, 24 ianuarie, cu o nouă declaraţie de presă, dar nu a fost capabil nici măcar să termine şedinţa, pentru că a avut o puternică hemoragie nazală. În prima fază, Pacientul a părăsit întîlnirea, pentru a se întinde pe o canapea aflată în unul din birouri. Ulterior, dat fiind faptul că nu se mai simţea în stare de nimic, s-a refugiat în Bîrlogul de la Vila Lac 2, unde, pînă în jurul orelor 23,30, medicii SPP s-au chinuit să îl repună pe linia de plutire. Aproape de miezul nopţii, însă, Traian Băsescu a fost dus de medicii SPP la Spitalul SRI din Baloteşti, unde starea de sănătate i-a fost monitorizată toată noaptea. Problema medicală, care i-a îngrijorat peste măsură pe medicii SPP, a constituit-o tahicardia ventriculară superioară, afecţiune cardiacă de care Traian Băsescu suferă de ceva timp şi care, pe fondul tensiunilor, îşi face simţite simptomele prin palpitaţii, tensiune mărită, iar creierul se oxigenează insuficient. Sursele spun că, la spital, lui Băsescu i s-au administrat o serie de calmante, foarte puternice, al căror efect trebuie strict monitorizat, precum şi o transfuzie cu sînge, care a avut scopul de a completa ceea ce pierduse peste zi prin numeroasele hemoragii nazale. Nebunul s-a întors la Vila Lac 2 marţi dimineaţa, 25 ianuarie, în jurul orelor 7, cerînd consilierilor săi să convoace pentru ora 13 o şedinţă CSAT.

http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5187&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu