"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 2 februarie 2011

Elena Udrea, control absolut al banilor publici

Elena Udrea va deveni Primarul nr. 1 al ţării. În vederea controlului total al primăriilor şi primarilor, indiferent de culoare politică, metresa prezidenţială a pus pe masa lui Emil Boc un proiect de Ordonanţă de Urgenţă, menită să completeze Legea 350 din 2001, privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, prin care îşi asigură controlul suprem al investiţiilor efectuate de autorităţile locale.
Practic, în momentul în care Ordonanţa va intra în vigoare, nici o autoritate publică locală nu va mai putea organiza licitaţii de atribuire de lucrări de investiţii fără acordul şi participarea directă la selecţia de oferte a Paraşutei din Pleşcoi.

Sursele noastre spun că măsura, propusă de metresa prezidenţială, va institui un control absolut al lucrărilor, al finanţării acestora, precum şi al firmelor care vor efectua prestaţiile respective. Astfel, în ideea controlării cît mai stricte a viitoarelor alegeri locale, cioara vopsită, care şi-a pus cu tupeu fundul lătăreţ pe cel mai important minister al Guvernului Boc, va putea percepe şpaga de la fiecare lucrare ce ţine de urbanism şi amenajarea localităţilor. Nici un primar din România, indiferent de culoarea politică, nu va putea mişca o lopată de pămînt fără acordul ministerului condus de amanta Chiorului. În vederea alegerilor locale din 2012, numai primarii agreaţi de Putere vor fi cei care se vor putea lăuda cu investiţii în faţa electoratului, sau din comisioane grase (ce urmează a fi împărţite cu matroana gitană) îşi vor putea face bani pentru cumpărarea voturilor.

http://ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11315&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu