"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

Enclavă în centrul ţării

Şovinii unguri cer interzicerea lui Eminescu - de ce nu se auto-sesizează şefa Parchetului General, fosta nevastă a agentului maghiar Eduard Kövesi?


Conducerile Consiliilor Judeţene Covasna şi Harghita (UDMR) au constituit, în luna ianuarie a.c., o "comisie" de lucru pentru elaborarea manualelor de istorie a secuilor (ungurilor) şi altor materiale didactice auxiliare, care vor fi predate elevilor minoritari din clasele VI-VIII, începînd cu anul şcolar 2011-2012.

Aceştia au declarat că elevii maghiari trebuie să se pregătească după istoria lor şi că manualele celorlalte materii vor fi aprobate numai de ei. Au mai afirmat că disciplinele opţionale în şcolile maghiare vor fi alese tot de către ei, pentru că legea educaţiei elaborată de UDMR trebuie să aibă acordul inspectoratului şcolar general din judeţele respective (UDMR). Mai aducem la cunoştinţă şi faptul că aşa-zisa conducere a Ţinutului Secuiesc a invitat, sîmbătă, 29 ianuarie 2011, la Sf. Gheorghe, subcomisia de tineret a Parlamentului Ungariei pentru a-şi ţine şedinţa de lucru, condusă de preşedintele acesteia, parlamentarul Fidesz - Kapus Krisztian. Reprezentanţii UDMR din aceste judeţe au afirmat că în cursul acestui an vor veni în Ţinutul Secuiesc mai multe delegaţii ale Guvernului şi Parlamentului ungar, care vor organiza şedinţe de lucru în vederea implementării "politicilor" şi aici. Pentru că Statul Român este condus de o gaşcă de hoţi şi trădători, în frunte cu Traian Băsescu, duşmanii din interior (UDMR) şi cei din Ungaria au reuşit să-şi constituie enclava în centrul României.

De ce legile ţării nu se aplică şi în aceste judeţe?

DNA - poliţia politică a lui Traian Băsescu - de ce nu controlează şi aşa-zisul Ţinut Secuiesc?

Jurist Gică Agrigoroaie

http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5173&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu