"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

EUROPA A ÎNŢELES, ÎN SFÎRŞIT, CĂ ROMÂNIA E CONDUSĂ DE UN DEMENT!

După prestaţia sinistră, de la Strasbourg, a lui Traian Băsescu


EUROPA A ÎNŢELES, ÎN SFÎRŞIT, CĂ ROMÂNIA E CONDUSĂ DE UN DEMENT!

Traian Băsescu devine pe zi ce trece mai rupt de realitate. Problemele neurologice foarte serioase, generate de tumoarea canceroasă din cutia craniană, precum şi de insuficienta irigare şi oxigenare a creierului, îi creează, din ce în ce mai des, stări psihice vecine cu nebunia. Deşi nu există încă un diagnostic oficial dat de medici, pentru că Pacientul Naţiunii nu vrea să facă un control psihiatric, tot mai mulţi lachei portocalii din anturajul lui cred că acesta are stări de delir şi paranoia.
Surse din delegaţia restrînsă, care l-a însoţit pe Pazvante Chiorul la şedinţa plenară de la APCE de la Strasbourg, ne-au relatat că, în momentul în care a aflat că PSD se va retrage de la lucrări, în semn de protest împotriva prezenţei sale la lucrări şi a faptului că va ţine un discurs, pur şi simplu a turbat! Nimeni nu se putea înţelege cu el. Într-o criză de nervi, calificată de sursele noastre ca un adevarat delirium tremens, Pazvante Chiorul a înjurat aproape pe toată lumea, începînd cu Victor Ponta şi încheind cu SPP-iştii care îl însoţeau, după care i-a sunat pe şeful DNA, Daniel Morar, şi pe Laura Codruţa Kövesi, cerîndu-le ca, într-o lună de zile, să facă Dosare Penale şi să-i ancheteze pentru fraudă şi corupţie pe toţi cei care îndrăznesc să i se opună. În aceeaşi stare de nervi, Băsescu a vorbit la telefon cu Sebastian Lăzăroiu, ajuns unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi şi una din puţinele persoane care îl mai pot influenţa, căruia i-a ordonat ca, în colaborare cu Elena Udrea şi Adriean Videanu, să pregătească o listă de opozanţi politici, care, în cel mai scurt timp, să poată fi băgaţi în anchetă penală. Motivul viitoarei trambalări pe la Parchete este disperarea unui om nebun, înspăimîntat că pierde Puterea. Sursele noastre spun că Matrozul a cerut ca lista să cuprindă, cît mai în amănunt, atît lideri locali ai Opoziţiei politice, indiferent de partid, cît şi lideri naţionali, parlamentari sau europarlamentari, care, asemenea preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, pot sprijini massele în organizarea unor proteste antiprezidenţiale. De altfel, planul a fost dezvăluit parţial, în discursul ţinut în faţa membrilor APCE, unde, în starea în care era, neputîndu-se abţine, a afirmat că, în luna februarie, în România vor fi efectuate arestări ale unor lideri politici. Mai mulţi lideri europeni ai Adunării s-au întrebat de unde ştie un şef de Stat ce pregăteşte Parchetul.

De altfel, dacă cineva ar analiza cu atenţie discursul respectiv, ar observa că Traian Băsescu l-a improvizat, dînd glas stării psihice în care se afla, războindu-se, într-un cadru internaţional, cu Opoziţia internă, punîndu-şi poalele în cap, precum o chivuţă de pe marginea şanţului.

http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5196&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu