"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 9 februarie 2011

Iată dovada lucrăturii: VĂMILE DIN MEHEDINŢI (CONTROLATE DE MAFIOTUL MIHAI STĂNIŞOARĂ) ŞI CELE DIN CONSTANŢA (CONTROLATE DE MAFIOTUL MIRCEA BĂSESCU) SÎNT PROTEJATE DE MATROZUL CHIOR!

Quantcast

Conform unor surse bine documentate, din interiorul grupului care se ocupă de operaţiunea de reţinere a vameşilor din judeţele Timiş şi Caraş-Severin, planul acţiunii a fost modificat în ultimul moment. Iniţial, s-a vrut reţinerea vameşilor de la toate punctele de frontieră de la graniţa cu Serbia, inclusiv cele rutiere de la Porţile de Fier I, Porţile de Fier II, dar şi din vama portuară de la Orşova, toate amplasate pe raza judeţului Mehedinţi. Numai că ultimii au scăpat, pentru că protecţia politică a capilor vămilor respective este asigurată nu de tandemul Blaga-Frunzăverde, ci de fostul ministru al Apărării, senatorul PDL Mihai Stănişoară.

Sursele spun că luni seara, aproape de miezul nopţii, în momentul în care a venit ordinul de declanşare a operaţiunii, procurorii de caz au fost avertizaţi de către superiori că „trebuie să ocolească vămile lui Stănişoară”, adică acele puncte de trecere unde contrabanda cu ţigări funcţionează la fel ca şi prin celelalte unde s-au operat reţinerile, dar care plătesc taxele la baronul de Drobeta-Turnu Severin, ţiganul Stănişoară. Trebuie spus că vămile din judeţul Mehedinţi sînt doar la o aruncătură de băţ distanţă de cele unde au fost efectuate arestări. Aceeaşi situaţie se înregistrează la vămile din judeţul Constanţa, aflate sub stăpînirea fratelui Chiorului, Mircea Băsescu, deşi acolo se petrec fărădelegi îngrozitoare. Această situaţie demonstrează, încă o dată, că aşa-zisa „operaţiune de curăţare a vămilor” e încă o diversiune ordinară a Răufăcătorului Naţional.

Explicaţie poze: Mihai Stănişoară şi Mircea Băsescu, doi dintre cei mai mari rechini ai vămilor ocrotiţi de dementul de la Palatul Cotroceni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu