"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 9 februarie 2011

Încă o dovadă că noi şi numai noi le spunem românilor adevărul: LUNI SEARĂ, LA ANTENA 3, VADIM A ANUNŢAT CĂ BĂSESCU VA FACE ARESTĂRI MASIVE LA VĂMILE DE PE CLISURA DUNĂRII, IAR MARŢI DIMINEAŢĂ „GORILELE” CHIORULUI AU PUS CĂTUŞE LA 140 DE OAMENI (?!)

 

Marţi, la orele 6 dimineaţa, Traian Băsescu a confirmat ceea ce noi am anunţat încă de săptămîna 
trecută, şi anume că spectacolul arestării vameşilor va continua în această lună pe graniţa de Vest, la vămile României cu Serbia. Întocmai în stilul celebrei prigoane staliniste, din anii ’30, cînd, pentru a-şi consolida puterea, gruzinul şi-a arestat camarazii, dar şi largi categorii profesionale şi ofiţeri de carieră ai Armatei, ca să înăbuşe orice rezistenţă, şi Traian Băsescu a arătat românilor că are pe dracul în el. 

Prin arestările vameşilor şi poliţiştilor de frontieră, bîlci grotesc, început săptămîna trecută la Vama Siret şi continuat cu prigoana de la punctele de frontieră din Timiş şi Caraş-Severin, în nebunia lui halucinantă, Traian Băsescu încearcă să împuşte doi iepuri. Mai întîi, el vrea să arate europenilor că în România se depun eforturi pentru combaterea corupţiei din vămi, aşa că trebuie să fim admişi în Spaţiul Schengen. Numai că Europa nu dă doi bani pe hei-rupismul ăsta bolşevic. În al doilea rînd, Muribundul vrea să-i dea o lecţie lui Vasile Blaga, care, în ciuda faptului că săptămîna trecută primise un avertisment, prin arestările de pe graniţa de Est, nu a vrut să reintre în pluton şi să răspundă la comenzile lui politice.

Surse din cadrul organelor de cercetare penală, care au declanşat marţi dimineaţă circul, ne-au spus că acţiunea era programată în cel mai mare secret, iniţial pentru ziua de joi, dar faptul că luni Vasile Blaga a refuzat să vorbească cu Traian Băsescu a devansat operaţiunea, astfel că 140 de vameşi şi poliţişti de frontieră au fost băgaţi în autobuze şi elicoptere şi aduşi la Bucureşti. Acţiunea a fost gîndită şi regizată ca pentru un spectacol cinematografic, ca dovadă că cei 140, ridicaţi la grămadă, au fost înghesuiţi în autocare, pentru a fi transportaţi la Bucureşti, iar şefii urcaţi în elicopter. Dat fiind numărul mare de „suspecţi“, dacă această operaţiune ar fi fost una legală, era mai simplu, mai economic şi mai eficient ca la Parchetele locale să se deplaseze procurorii de caz, iar ancheta să aibă loc cel mult în municipiile reşedinţă de judeţ din teritoriu. Numai că spectacolul separării şefilor de restul reţinuţilor şi transportarea lor cu elicopterul la Bucureşti nu sugerează doar graba cu care procurorii doresc să îşi facă datoria, ci a avut şi un scop concret. Viclenia constă în faptul că fiecare dintre aceşti şefuleţi trebuia audiat înainte de sosirea celor mulţi la anchetă, pentru a putea fi tras de limbă, şantajat, ameninţat şi eventual convins să facă declaraţii împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, şi a lui Vasile Blaga, personaje pe care Traian Băsescu vrea să le tîrască într-un scandal public de proporţii, în cazul în care nu renunţă la planul lor de a scoate PDL-ul de sub controlul său. Sînt vizaţi, pentru a se colecta declaraţii împotriva lui Blaga şi Frunzăverde, şi alţi capi locali ai PDL, în principal parlamentari, despre care se ştie că merg pe mîna fostului ministru de Interne şi care au fost prezenţi, luni seară, la întîlnirea organizată de Buldog pentru a discuta debarcarea lui Traian Băsescu. Conform informaţiilor noastre, aceştia sînt deputaţii PDL de Caraş-Severin Gheorghe Hogea, Iosif Secăşan, Valentin Rusu, precum şi deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu