"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 23 februarie 2011

LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI: RAPORT SECRET AL S.R.I.: CCA. 40 DE PARLAMENTARI P.D.L. VOR SĂ-L DEA JOS PE TRAIAN BĂSESCU

Traian Băsescu va fi suspendat, chiar cu voturile PDL-iştilor, întrucît cei mai mulţi parlamentari au de gînd să îl sacrifice pentru supravieţuirea partidului. Dictachiorul nu mai ştie ce să facă pentru a evita capcana pe care i-a pregătit-o Vasile Blaga. Marţi după-amiază, în jurul orelor 16,30, Chiorul l-a sunat pe Buldog şi l-a rugat să vină la o întîlnire de împăcare, cel tîrziu pînă la sfîrşitul săptămînii. Ce s-a întîmplat? Conform informaţiilor noastre, un Raport întocmit de SRI, care a ajuns marţi dimineaţa pe masa lui Traian Băsescu, i-a produs acestuia un adevărat moment de panică. Raportul are la bază o serie de stenograme ale unor convorbiri telefonice ale parlamentarilor PDL. De circa o lună de zile, SRI ascultă, ilegal, non-stop telefoanele parlamentarilor PDL, operaţiune care a generat acest prim raport. Documentul îl informează pe Traian Băsescu că aproape 40 de parlamentari PDL (mai mulţi decît cei identificaţi ca aparţinînd Grupului Blaga, despre care se ştie că ar fi în număr de 23) văd în suspendarea lui Traian Băsescu singura soluţie pentru supravieţuirea politică a formaţiunii. Astfel, Chiriaşul de la Cotroceni este văzut de parlamentarii monitorizaţi ca fiind principalul vinovat al prăbuşirii PDL în opţiunile electoratului, pînă aproape de limita intrării în Parlament, 5%.

În acest context, speriat de perspectivă, Traian Băsescu se pare că va fi dispus să îi cedeze lui Vasile Blaga controlul PDL şi doreşte, la schimb, trecerea prin Parlament a amendamentului la Legea referendumului, care ar face imposibilă debarcarea sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu