"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

La S.T.S. taie şi spînzură un Goebbels ţigan - TRAIAN BĂSESCU I-A DAT ORDIN LUI MARCEL OPRIŞ SĂ LICHIDEZE, PE INTERNET, "TRICOLORUL" ŞI "ROMÂNIA MARE"!

Miercuri dimineaţa, 26 ianuarie a.c., în jurul orelor 9, Traian Băsescu l-a chemat la Cotroceni pe directorul STS, Marcel Opriş. După o discuţie de circa 20 de minute, Piratul Chior i-a ordonat ţiganului ca, în cel mult o săptămînă, să îi prezinte, într-un cadru mai larg, un plan de măsuri pentru limitarea accesului cititorilor la site-urile de Internet ale publicaţiilor ostile Puterii. În prima fază, va fi vorba doar de operaţiuni de restricţionare a accesului unor importante categorii de cititori, ulterior urmînd ca aceia care rămîn, în continuare, incomozi să fie puşi cu botul pe labe definitiv.


Traian Băsescu şi-a informat lacheul că, la prezentarea planului de măsuri, vor fi prezenţi şi Florian Coldea, Sebastian Lăzăroiu, Cătălin Avramescu şi Iulian Fota, intenţia sa fiind aceea de a asculta şi alte opinii cu privire la operaţiune. Planul de măsuri va privi atît difuzarea pe Internet a publicaţiilor considerate ostile, cît şi supravegherea comunicaţiilor dintre membrii redacţiilor vizate. Bineînţeles că o astfel de operaţiune este total ilegală, dar Băsescu nici măcar nu se mai gîndeşte la respectarea legalităţii, cînd e vorba de cramponarea de Putere. Totodată, Pazvante Chiorul i-a înmînat lui Opriş şi o mapă, care conţinea o listă cu 20 de publicaţii de pe Internet, atît locale, cît şi centrale, considerate, fiecare, Inamicul Public Nr. 1.

Conform informaţiilor noastre, lista a fost întocmită de Sebastian Lăzăroiu, care, se pare, că i-a dat ordin şi purtătorului de cuvînt al Cotrocenilor, Valeriu Turcan, ca acreditările de presă ale reporterilor respectivelor publicaţii sau posturi de Radio şi Televiziune să nu mai fie reînnoite, pe măsură ce acestea îşi pierd valabilitatea. Am mai aflat că în primele 5 publicaţii figurează "Tricolorul" şi "România Mare". În timpul discuţiei cu Traian Băsescu, ţiganul Opriş a deschis mapa în care se afla foaia de hîrtie şi a rînjit către stăpînul său: "Astea ale PRM-ului sînt aproape rezolvate!". Uş, cioară! Ai rezolvat-o pe mă-ta!

http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5205&format=html

Un comentariu:

  1. D-le Vadim, cred cà dacà vreti sa se termine cu boicotul asta, ar trebui sa publicati in fiecare seara articolele din Tricolorul pe Facebook, Hi5, pe blogul dvs, al d-nei Lungu si in alte bloguri prietene. Toata lumea sa le preia si sa le publice concomitent. Cu cât vor fi mai mutle blogurile care vor prelua articolele, cu atat va fi mai greu pt ei sa le viruseze. Incercati, ce aveati de pierdut, veti vedea ca nu vor putea sa le blocheze pe toate. Puteti face si pe yahoo groups sau pe google groups un grup de discutii , unde sa publicati in fiecare seara ziarul. Nu vor putea virusa multa vreme nume asa de mari. Va vor lasa in pace.

    Bafta !

    RăspundețiȘtergere