"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

MATROZUL CHIOR A DAT ORDIN SĂ FIE TĂIATE AJUTOARELE SOCIALE ŞI DE CĂLDURĂ PENTRU MUNICIPIILE IAŞI ŞI FOCŞANI (?!)

Răzbunare de om nebun


Locuitorii din Iaşi şi Focşani vor avea parte, în următoarea perioadă, de şicane la acordarea ajutoarelor sociale, a ajutoarelor de încălzire sau a altor categorii de subvenţii date de Stat. Marţi dimineaţă, 25 ianuarie a.c. în jurul orelor 9,30, conform unor surse din anturajul lui Traian Băsescu, acesta l-a sunat pe Emil Boc şi i-a cerut ca în următoarea perioadă să pună Municipiile Iaşi şi Focşani ultimele pe lista banilor prinşi în Buget pentru ajutoarele sociale, ajutoarele pentru handicapaţi sau alte categorii de ajutoare.

Supărat din cauza huiduielilor cu care a fost întîmpinat la Iaşi şi la Focşani, Băsescu vrea să se răzbune pe nevoiaşii din zonă, consideraţi a fi cei vinovaţi. Alături de aceste alocări, care se pare că de acum încolo vor întîrzia pe termen nelimitat, amînate vor fi şi subvenţiile pentru sistemul de termoficare, care au ca scop diminuarea facturii cetăţenilor, şi vor fi oprite toate sumele destinate investiţiilor efectuate de primăriile celor două municipii. Emil Boc i-a spus că, oricum, banii destinaţi acestor cheltuieli nu ajung de la o lună la alta, iar Guvernul nu are fonduri pentru a efectua toate plăţile la timp. În aceste condiţii, el va avea grijă ca alocările bugetare pentru Iaşi şi Focşani să fie amînate şi cîte 3-4 luni. Orgoliul Chiorului, cunoscut ca fiind maladiv, nu are limite, paranoicul răzbunîndu-se pe mai multe categorii profesionale (profesori, medici, militari) şi sociale (pensionari), dar şi pe localităţi întregi!

http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5191&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu