"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 11 februarie 2011

Mircea Băsescu, către fratele său: „DE BĂIEŢII MEI NU TE ATINGI. MĂ DOARE-N CUR DE PROPAGANDA TA!”

 

Miercuri seara, începînd cu orele 21, la Vila Lac 2, Traian Băsescu a fost vizitat de către fratele său, Mircea. Acesta a răspuns prompt unei comenzi, dată în cursul zilei de Chior, care i- a răspuns telefonic că trebuie să se vadă de urgenţă. Subiectul discuţiei l-a constituit o viitoare incursiune a procurorilor DNA în afacerile celei mai importante vămi de pe teritoriul României, Vama Constanţa Sud-Agigea, controlată, neoficial, de Mircea Băsescu. În acest punct vamal, conform analizelor, evaziunea fiscală depăşeşte anual de circa 10 ori volumul evaziunii practicate în toate celelalte vămi călcate de Parchet la un loc! Planul Chiriaşului de la Cotroceni este acela de a trimite mascaţii, pînă la jumătatea lunii martie, şi la Constanţa Sud-Agigea. Matrozul Chior consideră gestul mai mult decît necesar pentru a închide gura, din punct de vedere mediatic, celor care invocă faptul că cel mai important punct vamal al României este ocolit de procurori din ordinul său, întrucît acolo operaţiunile sînt controlate de Mircea Băsescu. Sursele spun că, înainte de acest eveniment, Traian Băsescu a dorit să ia legătura cu fratele său, pentru a-şi pune la adăpost afacerile proprii. Astfel, Mircea Băsescu a primit de la Dictachior un termen de o săptămînă pentru a-i nominaliza pe angajaţii vămii care urmează a fi sacrificaţi. Aceleaşi surse ne-au mai dezvăluit că discuţia a fost una cu scîntei, iniţial Mircea Băsescu refuzînd, vehement, să accepte propunerile nebunului şi, mai ales, arestarea unor angajaţi ai vămii. Enervat, mezinul chiar a început să ţipe, spunîndu-i: „De băieţii mei nu te atingi, indiferent ce se întîmplă! Mă doare-n cur de propaganda ta!”. Ulterior, după mai multe minute de discuţii în contradictoriu şi fiind ameninţat de Traian Băsescu că va face, oricum, acţiunea, Mircea Băsescu i-a promis: „Voi discuta cu Bogdan şi vom vedea pe cine sacrificăm”. Am aflat că individul respextiv este directorul executiv al Direcţiei Finanţelor Publice Constanţa, Bogdan Huţucă, un personaj numit în acea funcţie încă din 2008, la insistenţele lui Mircea Băsescu.

PLUTONUL DE EXECUŢIE




LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI: A VENIT VACANŢA LA VAMA CONSTANŢA! 


 

Conform unor informaţii de ultimă oră, în urma discuţiei pe care Mircea Băsescu a avut-o cu Traian Băsescu, în privinţa organizării în curînd a unei razii a DNA la Vama Constanţa Sud-Agigea, tot sistemul fiscal din zona Portului Constanţa şi din Zona Liberă, precum şi Poliţia de Frontieră au fost puse în alertă maximă. Zona Liberă Constanţa Sud-Agigea este cea mai mare platformă de depozitare a mărfurilor containerizate înainte de intrarea în ţară şi este locul predilect de depozitare a peste 85% din containerele sosite cu navele din toate colţurile lumii, cu sau fără acte.

Mircea Băsescu, întors val-vîrtej la Constanţa, după discuţia avută cu fratele lui, şi-a convocat joi dimineaţă apropiaţii ce ocupă funcţii în instituţiile vizate şi a ordonat o „curăţenie generală”. Astfel, toţi contrabandiştii, care cotizează pentru protecţie, au fost chemaţi discret de vameşi şi, împreună, au început munca de inventariere a fiecărui container depozitat în Zona Liberă sau zonele vamale. Astfel, în timp ce macaralele şi podurile mobile din zonele de depozitare lucrează fără oprire, mutînd, triind şi încărcînd la containere, toţi contrabandiştii Puterii au trimis camioane la poarta Portului sau a Zonei Libere, pentru a-şi încărca marfa şi a o dosi, ca să nu cadă, din greşeală, în atenţia vreunui procuror DNA. Sursele noastre spun că după ce marea curăţenie se va încheia, se vor stabili persoanele din sistem care vor fi oferite ofrandă DNA-ului şi jertfite pe altarul mascaradei iniţiate de Traian Băsescu.

Explicaţie poză: Mircea Băsescu şterge urmele afacerilor sale murdare, dar nu va scăpa de puşcărie…

https://tricolorul.wordpress.com/2011/02/11/la-inchiderea-editiei-a-venit-vacanta-la-vama-constanta/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu