"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 14 februarie 2011

Misteriosul Eugeniu Petrescu l-ar fi propulsat pe Dumitru Dragomir în Clanul Ceauşescu

Misteriosul Eugeniu Petrescu, cel care este asimilat unui soi de Hrebenciuc al PDL, cel care dă ordine şi miniştrilor, care colecta şpăgile din vămi pentru partid, foarte probabil a fi „Regina“ din acest scandal al traficului cu ţigări, s-a născut la 25 aprilie 1944 în Bălceşti. Se zice că e vorba despre Bălceşti de Rm. Vâlcea.Dacă e aşa, e foarte interesant că tot din Bălceşti este un alt as al şpăgii, cum singur se lăuda încă de pe vremea lui Ceauşescu – Dumitru Dragomir, zis Mitică, lider al Ligii Profesioniste de Fotbal. Petrescu are 66 de ani, iar Nea Mitică are 64 (născut la 30 mai 1946). Este foarte probabil ca ei să fi copilărit împreună. AIM a încercat să-l contacteze pe Mitică Dragomir în această chestiune, însă omul de fotbal n-a vrut să dea amănunte: „Lasaţi-mă, domne, cu treburile astea! Asta-mi trebuie mie? Nu cunosc pe nimeni!…“.
 
Şi cum zvonoteca e-n toi, mai circulă informaţia, furnizată de un politician PNL pentru Agentia.org, că Eugeniu Petrescu ar fi o rudă destul de îndepărtată, un fel de nepot al Elenei Ceauşescu, pe care o chema de fată Petrescu, fiind născută în localitatea Petreşti. Interesant este că şi Mitică Dragomir a devenit, după ce s-a făcut miliţian şi juca barbut cu infractorii, un apropiat al familiei Ceauşescu, mai precis al lui Marin Bărbulescu. Se zice că acest Eugeniu Petrescu i-ar fi făcut lui Mitică Dragomir lipeala cu familia Elenei Ceauşescu şi, mai apoi, cu Marin Bărbulescu, care a ajuns şeful Miliţiei, moment în care Mitică a devenit un soi de valet de-al său, iar ulterior a fost băgat la „Viitorul Scorniceşti“, care a devenit FC Olt.

RADU NICOLAE

http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/14/misteriosul-eugeniu-petrescu-l-ar-fi-propulsat-pe-dumitru-dragomir-in-clanul-ceausescu/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu