"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 16 februarie 2011

Negru de supărare - PAZVANTE CHIORUL ERA SĂ FIE LUAT CU TARGA…

 

Luni seara, după întîlnirea cu activul PDL, Traian Băsescu nici nu se mai putea ţine pe picioare. După ce de-a lungul zilei consumase alcool în cantităţi mici, dar dese, discuţiile cu pedeliştii i-au provocat mari dureri de cap care, aproape de miezul nopţii, l-au pus la pămînt. Sursele noastre din SPP spun că Pacientul Naţiunii nu a avut puterea să se ţină pe picioare nici măcar pentru a traversa curtea interioară dintre cele două vile (Vila Lac 1 şi Vila Lac 2), un drum simplu, ce poate fi făcut în aproximativ 3 minute de mers la pas. Cînd l-au văzut cît de dărîmat arăta, SPP-iştii au chemat o maşină, care a ieşit cu Băsescu în strada principală, pe poarta de la Vila Lac 1, şi a reintrat pe poarta de la Vila Lac 2, scpul fiind acela de a-l lăsa la uşa din faţă a bîrlogului în care boleşte. Aici, dus mai mult pe braţe în dormitor, de SPP-işti, Traian Băsescu a căzut lat în cîteva minute, sub efectul unor puternice calmante injectate de medicii de serviciu.

http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/16/negru-de-suparare/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu