"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

NEWS ALERT: La presiunea lui George Sörös, banditul zbanghiu va cumpăra 48 de "sicrie zburătoare" din SUA

Traian Băsescu vrea ca la acest început de an, cît mai urgent, să se efectueze plata primei tranşe de 350 de milioane de euro, aferentă contractului de dotare a Armatei Române cu avioane de vînătoare F16 second-hand.


Această plată se va efectua în condiţiile în care bugetul de pensii al MApN are o gaură de 200 de milioane de euro, iar întregului buget al Apărării îi lipsesc, pentru 2011, circa 2 miliarde de euro. Aşa cum se ştie, contractul de achiziţionare de către Armata Română a avioanelor de vînătoare F16 second-hand are valoarea totală de cca. 4 miliarde de euro, iar livrarea aparatelor de zbor se va face în perioada 2012 - 2015, pe măsură ce acestea vor fi scoase din serviciul aviaţiei americane, iar tartorul afacerii este George Sörös. Miercuri, 26 ianuarie a.c., în jurul orelor 16, aflat la Palatul Cotroceni, Băsescu a fost sunat şi a avut o discuţie telefonică cu George Sörös asupra acestui subiect. Miliardarul ungur l-a asigurat că, dacă face cît mai curînd posibil această primă plată, anumite persoane influente din Administraţia Obama, interesate şi ele în derularea contractului, îi vor aranja pînă la sfîrşitul anului o vizită oficială de stat în SUA, precum şi o întrevedere cu preşedintele SUA. Sursele noastre spun că vestea l-a binedispus oarecum pe Matroz, care, după convorbirea cu agentul CIA George Sörös, l-a sunat pe Emil Boc, explicîndu-i că pînă în luna mai trebuie să găsească banii necesari efectuării plăţii primei tranşe, din contractul sus-menţionat.

Cum i-a minţit Matrozul Chior pe copii...
După ce a cîştigat două campanii prezidenţiale şi două la primărie fără să fi făcut mai nimic decît scandal, Traian Băsescu şi-a convins pînă şi duşmanii cei mai înverşunaţi că are stofă de "actor", capabil să păcălească electoratul în stil mare. Unii apropiaţi au aflat de asta, însă, ceva mai devreme, cu prilejul unei întîmplări mai mult decît nostime, pe care v-o relatăm din surse martore la eveniment. Acum vreo 8 ani, pe vremea cînd Băsescu era doar primar la primul mandat şi se confrunta cu o agresivă izolare mediatică, coordonată de PSD, consilierii săi de imagine i-au propus participarea la o acţiune bine mediatizată.

Mai precis, Băsescu a acceptat invitaţia la o licitaţie caritabilă în favoarea copiilor necăjiţi, organizată de Fundaţia Smile Romania Appeal, condusă de Petruţa Dyer, actuala iubită a lui Andrei Gheorghe şi director al Medrom Medical Systems. În cadrul licitaţiei, la care a fost prezent şi Sorin Oprescu - tot un ostracizat al PSD, pe atunci - diverse personalităţi erau invitate să doneze obiecte pe care alţi participanţi să le achiziţioneze, iar banii să fie daţi copiilor. Cînd a venit rîndul lui Traian, acesta a luat microfonul, şi-a scos ceasul de la mînă şi a anunţat că îl donează, neuitînd să adauge că obiectul, dincolo de preţul său, de 4-5.000 de dolari, are o inestimabilă valoare sentimentală, i-a fost alături în momente importante ale vieţii, e încărcat de amintiri bla-bla-bla. Mai-mai ca oamenii din sală să izbucnească în lacrimi, auzind ce mult înseamnă ceasul în cauză pentru primarul general. Finalmente, un Băsescu profund emoţionat a predat ceasul organizatorilor, iar un filantrop l-a cumpărat imediat, cu o sumă apropiată de cea vehiculată de fostul proprietar, în aplauzele asistenţei. După eveniment, pe drumul spre Aleea Modrogan, consilierii democraţi ai lui Traian l-au întrebat, mişcaţi, cum s-a îndurat, totuşi, să renunţe la asemenea valoare. Răspunsul a venit cu un hohot gros: "Hă-hă-hă, care valoare, bă, era un ştift, dă-l dracu', i-am fraierit!".

 
http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5190&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu