"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 16 februarie 2011

PDL vrea să scoată Antena 3 şi Realitatea TV din grila operatorilor de cablu?

O propunere legislativă de modificare a Legii audiovizualului, iniţiată de Raluca Turcan, Cezar Preda, Doiniţa Chircu şi Brînduşa Novac, vrea să elimine obligativitatea operatorilor de cablu de a retransmite toate posturile comerciale româneşti, menţinînd această obligativitate doar pentru programele Televizunii publice Române şi pentru unele posturi publice europene. Democrat-liberalii vor să lase astfel la libera apreciere a distribuitorilor prin cablu şi satelit decizia asupra accesului publicului la posturile private. Cu siguranţă, intenţia e nu de a scoate din grilă posturi precum ETNO TV, care şi-au făcut cu brio treaba în campaniile electorale din 2008 şi 2009, ci de a pune un pumn în gură televiziunilor care nu sînt pe placul băieţilor portocalii, printre care Realitatea TV şi Antena 3. Nu îi înţeleg însă pe cei de la CNA, care se pare că susţin acest proiect de Lege, deşi prin renunţarea la aplicarea regulii „must carry” s-ar anula însuşi sensul activităţii de licenţiere şi reglementare al instituţiei.
 
Trebuie spus că această iniţiativă legislativă se vrea a fi mult mai complexă şi ar presupune intervenţii şi în politica editorială a televiziunilor, impunînd paritate între Putere şi Opoziţie la dezbaterile televizate. Interesant este faptul că, în cazul în care unii politicieni refuză invitaţia la o emisiune, se prevede că acest lucru nu „exonerează moderatorul de obligaţia de imparţialitate”. Păi, şi ce e de făcut în cazul în care un reprezentant PDL nu vine la o emisiune? Probabil ne vor spune să îi trimitem acasă pe reprezentanţii partidelor din Opoziţie care vor onora invitaţiile moderatorilor, pentru a asigura imparţialitatea mult clamată (?!).

IOSIF BUBLE

http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/16/pdl-vrea-sa-scoata-antena-3-si-realitatea-tv-din-grila-operatorilor-de-cablu/ 

Un comentariu:

  1. BUNA ZIUA DOMNULE VADIM TUDOR SI DUMNEZEU SA VA AJUTE IN TOT CE FACETI.MA STRADUIESC CAT POT SA VA POT CITI ZIARELE.AM FOST DISPERATA UN TIMP CA NU AM MAI PUTUT CITI NIMIC DIN CELE DOUA PUBLICATII PE INTERNET.REVISTA ROMANIA MARE AM MAI GASIT=O PE LA CHIOSCURI,DAR ZIARUL TRICOLORUL NU L=AM PUTUT CUMPARA DE NICAIERI.CU ALTE CUVINTE ASTA ESTA HRANA MEA SUFLETEASCA,ZIARELE DVS.SI POSTURILE DE TV.ANTENA L,2,3 SI REALITATEA.DACA CEI DE LA CABLU ISI VOR PERMITE SA NU TRANSMITA CELE 2 POSTURI,ATUNCI NU MAI EXISTA IN TARA ASTA NICI O LEGE,NU MAI ESTE CONSTITUTIE,DE A AJUNS O FITECINE CARE NU STIE NICI CITI ANI ARE SA NE SPUNA NOUA ROMANILOR CE TREBUIE SA VEDEM SI CE NU?CINE NAIBA SE UITA LA TVR.SAU LA CELELALTE TELEVIZIUNI ASERVITE TAGMEI JEFUITORILOR,MAFIEI INSTALATA DE BASESCU SI AI LUI.TREBUIE SA FACETI CU TOTII CEVA,CEI CE SIMTITI ROMANESTE,CA SE DUCE TOTUL DE RIPA,SI NOI CEI CE NU AVEM PUTERE CE PUTEM FACE DECIT SA ASTEPTAM DE LA DVS.CA PE ORICE CALE SA NE SCAPATI DE HIDRA PORTOCALIE.DACA MAI RAMAN ASTIA LA PUTERE PANA IN 2012,VOR FURA IARASI CA LA ALEGERILE DIN 2009 SI NU VOM SCAPA DE EI.AM AVUT RECENT UN EXEMPLU LA ALEGERILE UNUI PRIMAR DIN COMUNA CORNI,JUD.BOTOSANI,UNDE A CISTIGAT PD-L SI ASTA DIN CAUZA SLABEI PROPAGANDE FACUTE DE CELELALTE PARTIDE.OAMENII DIN SATELE COM.CORNI,AU VOTAT PRIMARUL PD-L,PENTRU CA LE-A ADUS INAINTE DE ALEGERI FEL DE FEL DE PACHETE,PALETI CU BCA,A TURNAT PE DRUMURI DE TARA PRUNDIS CARE S-A AMESTECAT CU PAMANT IMEDIAT,SPUNINDU-LE AOMENILOR CA ESTE DE LA PSD.NOI ROMANII SINTEM EXTREM DE LIMITATI,NU CITIM NU NE UITAM DECIT LA TV.CE LE DEZBRACA PE FITE,LA CINTARETII DE MANELE,ETC.VA RUGAM SI PE DVS.SA VA ALIATI CELORLALTI ROMANI ADEVARATI,FARA RANCHIUNA,FARA REPROSURI INUTILE SI SA FACETI CEVA PENTRU TARA ASTA,PINA NU O FI PREA TIRZIU. CU DEOSEBIT RESPECT ,VA TRANSMITE TOATE CELE BUNE,SANATATE O FEMEIE TRECUTA DE PRIMA TINERETE DAR CAREIA NU I-A MURIT SPERANTA.

    RăspundețiȘtergere