"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 4 februarie 2011

PRM, PESTE TOT

Miercuri, 2 februarie 2011, începînd cu orele 11, la sediul PRM din Municipiul Bistriţa, Str. Gh. Şincai nr.16, a avut loc Conferinţa de Presă săptămînală susţinută de preşedintele Filialei Judeţene, părintele Ioan Aurel Rus. A fost transmis un mesaj de condoleanţe Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului în legătură cu încetarea din viaţă a Înalt Prea Sfinţitul Bartolomeu Anania. Preşedintele Filialei PRM a făcut o prezentare a situaţiei critice pe care o parcurg toţi românii, indiferent cu cine au votat. Creşterea preţului la gazele naturale impusă de FMI a deschis seria de acuze la adresa acestor asasini economici ai României. A fost prezentat apoi materialul domnului dr. Gheorghe Funar, secretar general al PRM, privind privatizarea frauduloasă a Petrom SA, cu o consecinţă nefastă a creşterii periodice şi nejustificate a preţului la carburanţi. A fost prezentată, de asemenea, presei intenţia politică de semnare a acordului de colaborare la nivel judeţean cu PSD. Un subiect deosebit de sensibil, foarte mediatizat, a fost cel al depolitizării Justiţiei; s-a reiterat ideea ca, în România, Curtea Constituţională să fie desfiinţată şi atribuţiile acesteia să fie preluate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Nu a scăpat de critici nici acţiunea Jandarmeriei Române de achiziţionare nejustificată de armament, în vederea înăbuşirii mişcărilor de stradă (a revendicărilor populaţiei nemulţumite). Transferarea şi apoi transformarea unor spitale în Cămine de bătrîni nu aduc nici un beneficiu populaţiei, pentru că nu dispar funcţii bugetare, ci doar se modifică. Atît Căminele de bătrîni, cît şi cele de studenţi se pot organiza în unităţile militare dezafectate, care şi aşa cheltuiesc destule fonduri pentru conservare. A fost prezentat presei noul nostru coleg, înscris în PRM, fostul prefect prof. Gheorghe Pop, venit de la PC. Tot miercuri după-amiază, a avut loc şedinţa Biroului Executiv Judeţean. După aprobarea Ordinii de Zi, fiecare punct a fost dezbătut cu maximă seriozitate, cerîndu-se implicarea tuturor membrilor din Biroul Executiv Judeţean şi din Consiliul Judeţean al PRM Bistriţa-Năsăud în acţiunile politice ce vor avea loc în această perioadă. În final, au fost atenţionaţi colegii care repetat întîrzie de la şedinţele lunare sau vin pe sărite, precum şi cei cîţiva preşedinţi de filiale comunale care au uitat unde este sediul Filialei Judeţene, netrecînd pe aici de mult timp. Dl ing.Viorel Cotuţiu, în calitatea de prim-vicepreşedinte al Filialei Judeţene, a fost însărcinat să se ocupe de atenţionarea celor vizaţi. 
(A consemnat Melania Florea, purtător de cuvînt al Filialei Judeţene PRM Bistriţa-Năsăud)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2081 - 04.02.2011 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu