"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 8 februarie 2011

Toată ziua de ieri, Traian Băsescu l-a căutat la telefon (de 7 ori!) pe Vasile Blaga – dar Buldogul l-a evitat cu încăpăţînare…

Luni, parcă intraseră dracii în Pazvante Chiorul! Efectiv, nebunul a fost victima unei agitaţii fără precedent, care s-a transformat în atac de panică. El i-a telefonat lui Vasile Blaga de nu mai puţin de 7 ori – şi pe mobil, şi pe fix (la partid), dar umflatul a refuzat să-i răspundă. Unii cred că ar fi vorba de noua şmecherie a lui Băsescu, de a distrage atenţia opiniei publice de la catastrofa în care se zbate ţara, prin lansarea candidaturii la şefia PDL a epilepticului Liviu Negoiţă. Alţii, însă, mai bine informaţi, înclină să creadă că disperarea Matrozului e provocată de iminenţa suspendării sale din funcţie, ori Buldogul, care controlează peste 25 de parlamentari PDL, e capabil să încline balanţa într-o direcţie sau în alta. Om trăi şi om vedea… Un lucru e sigur: Vasile Blaga încearcă să-şi scape pielea.

http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/08/toata-ziua-de-ieri-traian-basescu-l-a-cautat-la-telefon-de-7-ori-pe-vasile-blaga-dar-buldogul-l-a-evitat-cu-incapatinare/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu