"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

TRAIAN BĂSESCU S-A DUS LA STRASBOURG PENTRU O TOMOGRAFIE LA CREIER...

Încă o şmecherie ordinară a escrocului naţional


Profitînd de o sesiune plenară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, joi, 27 ianuarie a.c., Traian Băsescu şi-a programat o deplasare oficială la Strasbourg. Aici, medicii SPP i-au aranjat şi o tomografie cerebrală la Spitalul Lyautey, care, la Clinica Neurologică, deţine unul dintre cele mai performante aparate pentru tomografii cerebrale computerizate. Prezenţa la Strasbourg se datorează faptului că, încă din 5 ianuarie, Departamentul de politică externă de la Cotroceni a făcut demersuri insistente pe lîngă preşedintele acestui for, Mevlüt Çavuşoglu, să îl invite pe Traian Băsescu la eveniment.

Astfel, sursele noastre spun că, între două întîlniri separate pe care le-a avut programate cu preşedintele Mevlüt Çavuşoglu şi cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjřrn Jagland, imediat după prînz, Pacientul Naţiunii a fost la clinica menţionată. Vizita în scopuri medicale a durat circa o oră, după care Muribundul a reintrat în program. Rezultatele tomografiei îi vor parveni prin curier diplomatic în Bucureşti, în zilele următoare. Participarea Chiorului la un astfel de eveniment este doar un pretext pentru a acoperi vizita în scop medical. Acest lucru este demonstrat şi de faptul că Traian Băsescu a mai fost, o singură dată, la una din şedinţele APCE, în ianuarie 2006. În restul mandatului, programul şi întîlnirile de la acest for european nu au avut niciodată loc pe agenda prezidenţială a lui Traian Băsescu, care este prea ocupat să jecmănească România.

Pe Matrozul Chior îl lasă şi inima
Miercuri seara, 26 ianuarie a.c., problemele cardiace ale Pacientului Neamului s-au accentuat. În jurul orelor 20,30, aflat la Vila Lac 2, Traian Băsescu a avut un nou puseu de tahicardie. Aşa, din senin, inima a început să bată neregulat, iar nebunul a pornit să se vaite de dureri în zona cordului. După ce au evaluat starea pacientului, medicii SPP, aflaţi de gardă, precum şi un medic cardiolog care îi asistă, au hotărît ca administrarea calmantelor să se facă prin perfuzie, dozînd astfel un cocktail care să rezolve mai multe afecţiuni. Situaţia a fost mai grea decît de obicei. Sursele noastre din cadrul Serviciilor Secrete spun că această criză de inimă a fost combinată şi cu o migrenă cumplită, datorată unor crize neuronale, care au la bază tumoarea canceroasă intracraniană ce se manifestă pe fondul lipsei unei irigări adecvate a creierului. În paralel cu aceste crize, Beţivanul are şi mari dureri de ficat. Am aflat că, în scurt timp, Traian Băsescu va merge la o nouă şedinţă de chimioterapie, la Spitalul SRI de la Baloteşti, la o dată ce urmează a fi stabilită.

http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5189&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu