"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 februarie 2011

Traian Băsescu şi-a văzut visul cu ochii (ochiul): luni dimineaţă, ambasadorul SUA la Bucureşti l-a anunţat că va vizita America, dar nu ca invitat al Casei Albe, ci ca martor (viitor inculpat) în procesul "traficantului morţii" Viktor Bout

Comunicat de Presă

Absolut tot ceea ce am scris şi am publicat noi despre fărădelegile lui Traian Băsescu s-a adeverit. În repetate rînduri, ne-am referit la implicarea sinistrului personaj în traficul internaţional de armament. Iată că astăzi, 31 ianuarie 2011, la orele 9 dimineaţa, ambasadorul SUA în România confirmă, involuntar, dezvăluirile noastre. În mod concret, dl. Mark Gitenstein i-a telefonat lui Traian Băsescu, dîndu-i o veste "bună": s-a aprobat cererea lui insistentă de a vizita America - dar nu la Casa Albă, ci la un Tribunalul Federal din New York.


Deocamdată, în calitate de martor în procesul faimosului traficant de arme Viktor Bout, care a livrat " uneltele morţii" şi gherilelor columbiene FARC. Mai mult ca sigur, calitatea de martor se va schimba în aceea de inculpat. Are ea, America, destule păcate - dar trebuie să recunoaştem că Justiţia îşi face datoria ca la carte ! N-avem decît să ne amintim de maniera decisă în care "mîna lungă a Legii" i-a zguduit pe mai mulţi preşedinţi ai Americii, între care Richard Nixon şi Bill Clinton. În nebunia lui paroxistică, s-ar putea ca Traian Băsescu să-şi facă iluzii că îi corupe, sau îi şantajează pe magistraţii de peste Ocean, aşa cum face cu slugile din România. Îl duce mintea. Deocamdată, ştiu că telefonul primit, la sfîrşitul acestei prime luni a anului şi la începutul săptămînii, de la reprezentantul Casei Albe la Bucureşti, i-au provocat răufăcătorului de la Palatul Cotroceni mari dureri de cap. Ce făcea el spume la gură din senin, dar ce-a dat în clocot după lovitura de măciucă pe care a primit-o în moalele capului său mic şi ţuguiat, de la ambasadorul SUA! Auzi minune: să-i facă, lui, atotputernicului şantajist, un ambasador una ca asta! Să-i pomenească, lui, MARK de FARC! Eu, unul, consider că, abia acum, Traian Băsescu e terminat politic. Definitiv. Şi-a început "preşedinţia" cu Dosarul Flota şi şi-o va termina tot la Tribunal, cu Dosarul Armamentul.

Iată un Raport pe care l-am primit, în această zi, pe filiera Serviciilor Secrete:

"NOTĂ SPECIALĂ. Traian Băsescu va fi audiat oficial ca martor în procesul traficantului de arme Viktor Bout, care va începe în septembrie 2011 la un Tribunal Federal din New York. Conform unor surse de la Palatul Cotroceni, luni dimineaţă, în jurul orelor 9, Băsescu a fost înştiinţat telefonic de ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, că în scurt timp autorităţile americane vor face demersuri oficiale pentru citarea sa ca martor în celebrul proces al «traficantului morţii». Convorbirea a durat cca. 3 minute. Rechizitoriul procurorilor americani conţine probe şi documente care atestă complicitatea unor înalţi demnitari români cu celebrul traficant. De altfel, conform informaţiilor noastre, acesta este un prim rezultat al interviurilor discrete luate lui Traian Băsescu anul trecut de către directorul adjunct al FBI, Sean Joyce, care a venit de două ori în România şi a stat de vorbă cu Chiriaşul de la Cotroceni despre complicatul subiect al traficului de armament. Aceleaşi surse ne-au mai dezvăluit că autorităţile americane au informat periodic, începînd cu anul 2005, Ministerul Justiţiei din România despre investigaţiile lor, precum şi despre personajele politice româneşti suspectate a avea legături cu afacerile cu armament ale lui Viktor Bout. Evident că toate aceste schimburi de informaţii au fost trecute sub tăcere şi îngropate adînc de către organele corupte de la Bucureşti, cu atît mai mult cu cît în capul listei de complici este Traian Băsescu, considerat de către americani un personaj-cheie în activităţile ilegale ale lui Viktor Bout din 1998, cînd se pare că acesta a încărcat armamentul traficat chiar de pe Aeroportul Otopeni, iar «liberul» de decolare a aeronavei morţii a fost dat de autorităţile aeronautice româneşti, sub presiunea şi la ordinul direct al Matrozului, aflat atunci la conducerea Ministerului Transporturilor. Acest transport era pentru gherilele FARC, ale traficanţilor de droguri din Columbia. De altfel, în anul 2009, agenţii americani care l-au arestat pe Viktor Bout la Bangkok s-au dat drept membrii ai gherilelor FARC. Este de aşteptat ca americanii să-l întrebe pe Băsescu şi despre vînzarea de armament şi rachete către Miliţiile Libaneze Hezbollah, pe care o patronează direct, împreună cu fratele său".

Iată şi o altă NOTĂ SPECIALĂ, care agravează situaţia:

"Anul trecut mass-media internaţională anunţa că, potrivit unui raport al Grupului de Analiză Anti-Teroristă GIAT de la Bogota, citat, între altele, de cotidianul columbian «El Tiempo» şi de agenţiile EFE şi AFP, «rachete antitanc româneşti se numără printre armele din depozitele secrete ale mişcării marxiste columbiene de gherilă FARC (Forţele Armate Revoluţionare din Columbia), descoperite de armata columbiană». Rachetele exportate de Romarm, o instituţie a Statului Român, au fost considerate de un tribunal american ca o ameninţare mortală pentru elicopterele armatei americane din Columbia. În octombrie 1997, Departamentul de Stat al SUA a calificat FARC ca fiind o organizaţie teroristă. Acelaşi lucru l-a făcut şi Uniunea Europeană. Pentru intenţia de a cumpăra şi a exporta acest gen de rachete unei organizaţii teroriste, pedeapsa minimă este de 25 de ani. Ea a fost deja aplicată lui MONZER AL KASSAR, cel mai periculos traficant de arme din lume. În punerea sub acuzare se spune: «Armele româneşti trebuiau să fie întrebuinţate pentru doborîrea elicopterelor Apaches şi Hawks». Anul trecut, guvernul columbian a transmis, prin intermediul Interpol, solicitări oficiale (denumite de Interpol «circulare portocalii») către Statul Român, cerînd clarificări privind originea armamentului descoperit în depozitele FARC. Solicitarea a rămas fară răspuns. Într-o întîlnire din 26 ianuarie 2008, care a avut loc în România, un «locotenent» al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de bază al FARC, a declarat că ucrainianul are 100 de astfel de rachete «disponibile imediat». Declaraţia le-a fost făcută unor agenţi americani sub acoperire, care s-au dat drept membri FARC. Potrivit unui articol publicat recent tot în cotidianul «El Tiempo» (în care au apărut şi dezvăluirile privind provenienţa arsenalului FARC), gherila columbiană ar fi reuşit să achiziţioneze 20 de astfel de rachete româneşti, capabile să lovească avioane sau elicoptere în zbor pînă la altitudinea de 6.000 m. Surse oficiale de la Bogota au confirmat că forţele aeriene columbiene au fost avertizate asupra riscului ca FARC să deţină şi să utilizeze acest tip de arme. Toate acestea au fost recomfirmate de un purtător de cuvînt al guvernului columbian, care a subliniat că rachetele trimise de Băsescu au dus la moartea a 2 piloţi americani, în septembrie 2010. Din unele documente oficiale columbiene rezultă că rachetele româneşti au intrat în arsenalul gherilei FARC după arestarea lui KASSAR şi BOUT. Serviciile de Informaţii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achiziţionarea de armament de ultimă generaţie, în special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate în România, de la dealerii lui Băsescu, pe o filieră iordaniană. Transportul rachetelor româneşti a fost făcut cu avioane provenite, de asemenea, din România, conduse de piloţi români, notează un document columbian."

În această situaţie, ca membru supleant al Comisiei de Politică Externă a Parlamentului European şi deţinător al unor informaţii preţioase pe tema implicării lui Traian Băsescu în aceste activităţi criminale, mă ofer să pledez ca martor în procesul de la New York.

CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
31 ianuarie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11281&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu